Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Kapott már valaki rendszerest??????????????????????????????
sziasztok.nem tudja valaki mikor lesz a számlán az árvasági?
Nem.A szeptemberi a nyári szabik miatt elmarad.:DDD
Ha az önkormányzat elutasít akkor az iskola intézi tovább!Biztos van nálatok is ügyelet, menj be még a könyv osztás előtt és mindent érdeklődj meg!Nálunk tuti úgy működik mint előbb leírtam!!
ha az a 2. munkanap, akkor igen.
Szeptember 3.-án raja lesz a családi a számlán? xD
Csak mert nem tudom, hogy akkor most melyik napon menjek a tankönyvekért. Mivel más más napon adják őket. 31-én osszák az ingyeneseknek, 27-én pedig az 5-6. osztályosoknak.
Szia!
Mármint a tankönyvosztásnál kell vinni a tartós betegséges papírt be az iskolába? És akkor ingyen kapjuk a tankönyvet és az étkezést is?
Hol lehet ennek utána járni, az Önkormányzatnál? Vagy ezt az iskolában kell elintézni?
A nagyobbik fiamnál ha jól emlékszem, ott mindenképpen ingyen van a tankönyv és az étkezés is (bár utóbbiban nem vagyok biztos), mivel ő speciális iskolába jár. A kisebbik fiam viszont normál iskolába jár és itt semmi nincs ingyen csak ha az Önkormányzattól kapjuk a támogatást.
Az a röhej, hogy beleférnénk az összegbe, mivel csak a párom fizetése és a családi pótlék van. A párom fizujából viszont van 33%-os letiltás, így már eleve kevesebbet kap, az Önkormányzat viszont nem hajlandó beleszámítani a letiltást, sőt még az étkezési utalványt is beleszámítja a jövedelembe, ami ugye nem kötelező, csak munkahely által adható.
szia tartosbeteg gyerek esetén ingyenes vinni kel azt az orvosi igazolást amit az emelt szintü csp anak ki és ha nagycsaládos vagy akkor is ingyen van akkor a csp papirt kel vinni
Ennek nézz utána mert nálunk ha tartós beteg akkor is ingyenes az ebéd és a könyv is!Onnan tudom mert nekem is van egy tartós beteg gyermekem!És neki továbbra is minden ingyenes csak a többieknek nem!Nálunk hála pont jó ez a 30 nap mert apa most kapta ki a 3 hét szabit és tuti meglesz az összeg....Remélem neked is sikerül:)
Köszönöm eni0128 és Teca28 a válaszaitokat :) Éppen ettől féltem, hogy várni kell majd, így fogalmam sincs miből lesz tankönyve a gyereknek. Ha tartós beteg a gyermek, miért nem jár a tankönyvre is támogatás féláron vagy valami, mert ugye az étkezésre legalább 50% kedvezményt adnak ha a gyerkőc tartósan beteg.
Én is pont ma kaptam választ erre a kérdésemre egy "belsős" ismerősömtől azt mondta 30 napnak kell eltelnie! :) én is ezt fogom tenni:)
Kedves ági75.sajna nem szóbeszéd.az augusztusit még lovéban adják de a novemberit már kajajegyben
Nálunk agusztus végén adják.De hallottam olyat is,remélem csak szóbeszéd,kaja utalványba akarják adni.
szia én ugy tudom hogy igen ez nincs időhőz kötve csak az előző honapi jövedelem kell
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményről lenne egy kérdésem. Mennyi idő után lehet beadni újra? Úgy értem, ha én múlt hónap 16-án adtam be, de elutasították magas jövedelem miatt, és most a párom kevesebb fizetést kapott akkor beadhatom a héten újra?
Nálunk elsőben kifejezetten kérik hogy átlátszóssal legyen befedve...tehát az mindnekép legyen rajta de kizárólag az,mert úgy jobban azonositják a gyerekek a mintája alapján
Én csak 1-ben és 2-ban tettem a füzetre,könyvre borítót.Azóta semmit.Év végére is tökéletesen használhatóak a könyvek.Sokat sprórolunk ilyen hülyeségeken.Tavaly a komplett 7-es cucc(könyv nélkül) megvolt 3e ft-ból!!!És nem T-gazdaságos vackokat vettünk :PP
Hát szinte az egészet újra kellet csomagolni sőt néhány füzetet is újra kellett venni mert ez a ragasztós nylon borító ráragadt a füzet lapjaira....onnan leszedni meg nem lehet
hát én ugy oldom meg hogy eleve mintás boritoju füzetet veszek és csak aszt a nejlont rakom rá és kész is:)))
Megkaptad végül a családit? Vagy még mindig nem ért oda?
ja és emlékszem, hogy soh anem tudtam úgy rátenni a vignettát, hogy középen és egyenes legyen.
Így anyukám kitalálta, hogy tegyem direkt ferdén valamelyík szélére. Na ezzel az osztályban trendet teremtettünk :)
Igen, most csak bele kell bújtatni, de régen igazi program volt a könyv fedés :)
én a gyerekeimnek majd szerintem fogok olyat csinálni, már ha nem lesz akkora ciki az olyan :)
én igen,multhét csütörtökön peste megyében lakunk,nálunk mindig be kell menni érte személyesen.
Sziasztok nevelésit azt az egyszeri 5800 forintot Budapesten vagy bárhol kapott már valaki??????
További ajánlott fórumok: