Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nocssssssssssssak,nocsak....
Fórum hozzászólások:
>> Összes angelbella hozzászólás (1)
>> Összes angelbella által hozzászólt téma
á, ő se provokálni jött, dehogyis. nem olyan.
Hát mer majdnem az összes ismerőse aszonta.. ok, nem az eszéért szeretik őket, van ilyen...
Ne haragudj, de miért is lenne?
Hát, ha azt mondják, biztos úgy is van.... max mégsem.
vajon lesz holnap családi? nekem majdnem minden ismerősöm azt mondja, h lesz...., hát kíváncsi leszek!
mert ebédhoz nem viszik a ruhát :) Legalábbis nálunk nem. TÍzórai-uzsonna az osztályban van.
aha értem akkor tavaly mért kértek papír szalvétát a rongy szalvéta mellé több jusson másnak??nem értem minegy!
Nálunk az terítették a padra tízórainál, uzsonnánál. Nem kellett állandóan papírszalvétát hurcolni.
jól van má olvastam meg ne álj!!.D
Azért remélem holnap vagy hétfőn nem ostromolja meg senki a MÁK vagy a bankja irodáját!
Nyugalom,relax,kedden dől a lé!
kb 3 hónapja figyelgetem a fórumot és azóta a csp is keddre esett mindíg de voltak olyanok akik szivatták a jó népet hgy hétfő!Tehát ezért kértem sms küldést ha eljön a hétfő ne keljen nekik szaladgálni kártyát nézni!gondoltam ennyibe segítek
Vaze, olvass már vissza... eszem áll meg.
én nem is fogom majd jön az üzi ha akar! majd jön amikor jönnie kell!:)
Ne nézegesd kedd előtt a számlát!Már le lett lőve a poén,hogy több éves cikk ez!!!!
nincs dátum szóval sorry!nem tom!hát majd kiderül ha mindenigaz má mostantól jön sms ha rajta lesz me eddig nem használtam ilyesmit de mivel mindíg ez a kérdés hétfőn majdnem mindenhónapban ezért kértem sms küldést!és ha jön akkor max 7 30 ra magszokott jönni az üzi!!:)D
Na csajok,én ma fejeztem be a bevásárlást a suliba és az oviba,kövezzen meg aki akar,én június óta gyűjtőgettem a kis pénzünkből!Minden normális szülő szereintem ezt tette!
Ja és hol van még a családi???Azt legalább tényleg arra költöm amire adják :A GYEREKEIMRE.Nem tanszerekre!:-)A tanszer muszáj,de egy labda vagy akár egy mozi,az azért van,hogy a gyermekem jól érezze magát!:-)
ne nézd, már írtam, hogy mikori.
bakker, bocsi :D legközelebb megvárom a végkifejletet, ahogy holnap mindenki idejön anyázni, hogy nincs még zsé :D
na várjunk elolvastam a logot de az nem mostani mégegyszer megnézem!
Szioka én is győri vagyok!:-)))
Most mié'? Hadd legyek mán én is abban a hitben,hogy hamarabb gyün a lóvé egy nappal :P Ejj,de ünneprontók vagytok bakker :DDDDDDD
Hogy pontosítsak. pont 4 éves, 2008. aug. 28-i.
Bakker, ha valaki már kopiz valamit, mi a francért nem néz utána?????????? eszem áll meg..
legalább 4 éves cikk, a csaj még az mszp alatt volt kormányszóvivő :DD
További ajánlott fórumok: