Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Ez egy rosszindulatú kiszivárogtatott pletyka, ami nem ok nélkül indult útjára...
Egyébként köztünk szólva, én már azon is csodálkozom, hogy még létezik a csp, mint olyan.Az egy másik dolog, hogy 2008-ban B. G. exminiszterünk bebetonozta a szoci juttatások összegét, talán örökre.:)
Fáziskésésben vagy.
Amúgy nem az e haviról beszéltünk,hanem a távoli és még bizonytalan jövőről.
Ja,és a csp-re nem vonatkozik a 4 órás szabály.
"Eltörlik a családi pótlékot és csökkentik a nyugdíjat?
2012. szeptember 6., csütörtök 9:32 Napi Gazdaság
Megismerték a kormánypárti képviselők az IMF követeléseit; a honatyák szerda este Sárváron kaptak tájékoztatást a feltételekről - írta csütörtöki számában a Magyar Nemzet. A Népszabadság szerint Orbán Viktor ma ismertetheti az ezekre adandó kormányzati válaszokat.
hirdetés
Fejlesszen az IBM-mel!
Tekintse meg igényre szabható partner alkalmazásainkat!
hirdetés
A Magyar Nemzet szerint az IMF követelései a következők: nyugdíjcsökkentés, nyugdíjkorhatár-emelés, családipótlék-csökkentés, személyijövedelemadó-emelés, privatizáció, utazási kedvezmények csökkentése, bürokrácialeépítés, általános, értékalapú ingatlanadó, önkormányzatok kiadásainak csökkentése, bankadó eltörlése, pénzjuttatás a bankszférának. Ezen túl a megállapodás akadálya lehet a jegybanki tranzakciós adó, amely az Európai Központi Bank szerint veszélyezteti a magyar jegybank függetlenségét. A Bruxinfo szerdán arról számolt be, hogy szeptember 27-én megindíthatja az Európai Bizottság a kötelezettségszegési eljárást Magyarország ellen a pénzügyi tranzakciós illeték miatt, hacsak a magyar kormány álláspontjában addig nem következik be változás.
A Népszabadság szerint a családi adókedvezmény, illetve a családi pótlék megszüntetése is a listán szerepel."
Kár még ezen veszekedni. Szerintem.
Egyébként gondoltam , hogy ez lesz :D , mert itt mindig vita megy! Az is igaz , hogy csak tájékoztatásnak írtam ki.Majd meglássuk mi sül ki belöle.Ha lenne is ott ismerösöm, akkor sem biztos , hogy tudnánk az igazságot! :))
További szép napot mindenkinek :)
Igen, sanszos, hogy ez a cél :)
Mindegy is, amíg nincs semmi, nincs miről beszélni.
Az ördög a bal vállamon azt súgja, hogy azért ilyen nagy a zaj a hír körül, hogy majd azt lehessen kommuniálni, milyen f.szajancsik vagyunk, hogy "lebeszéltük" róla az imf-et :o))
Mondjuk ha a fele megtörténik annak, amit hallottam a reggeli hírekben, szép világ jön.
Maradjunk annyiban, hogy ez az imf követelése, elvileg.
Majd akkor lehet róla beszélni, ha be is következett, addig full felesleges, mert semmi nem biztos még.