Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
[link]
vagyis akkor csak jövő héten lesz rajta, nem?
Nálam még a krémlevesek a nyerők, de az lehet bármi lassan ott tartok minden leves megy a "darálóba":D:D:D:D
bizony... meg szeressük a borsólevest is. az is nagyon bejön:)
Sajnos én se tudom :( de a postás most mondta nekem ezért volt a csúszás sajnos..
á, az ilyen gyereket el kell cserélni :)))))) Mit lehet azon nem szeretni? A legjobb leves.
ja, reagáltál, lebunkóztál, mert én 6-ra vártam a csp-t és addig oszottam be... :)
Elismerem, tényleg én vagyok a hülye.
én is :) de a kölykök nem csipik. :(
na, mi lesz ebből... majd jön a pedig a nyugdíjas nem is nevel gyereket, miért ő kapja először. :(((
Reagáltam is rá,csak eltűnt....tudod a bevásárlás a családiból...De mindegy,a lényeg,hogy jöjjön meg a családi,hogy tudjak a gyerekeimnek enni adni,mert tudod van sok szegény ember!
Ment sz üzi remélem meg is kapod?:D
reméljuk holnap már számlán lessz mindenkinek!
vót' már ilyen:D
így inkább csak kimérten.. abból nem lehet baj:D
Hogy csináltad? Ill mit? :)
Most volt itt a postás Miskolcon holnap viszi ki a családit meg stb--t ma azért nem hozta mert a nyugdíjakat hordta előbb...
szólj igazat, s betörik a fejed.
nyugi:D tényleg nem gúnyolódtál.:)
jogos. Az emyémek is imádják. :) én sem értem itt a népet. Beírnak valamit, kettövel arébb ugyanazt megkérdezik. Szomorú.
Miért, nem hónap második munkanapján érkezik a számlára?
na azt még nem próbáltam. én finom vékonyra szeletelem a nyers kruplit, és hirtelen sütöm. jobban ízlik nekik mint a chips:)
Küldök privit mert ha beírom kiraknak:D:D
Valaki komárom. megyébe kapot csp-t?
mit találtál ki?hátha lopok egy-két ötletet:)
Sima pírított kenyérkocka fokhagyma sóval a gyerekek oda vannak érte....:)
Tolna megyében 31-én lesz a számlán csp és gyes! E-mail-es választ kaptam! Nálunk is 4 gyerek van és lehet olcsón főzni. :)
Nálam a tészta jöhet mindig:P mindegy milyen.....
Sőt hála a találékonyságomnak most egy időre pár hónapot megoldottam kaja szempontból;)
nálunk tojásleves egész tijásokkal nagyon tuti:D házilag gyártott priított kenyérkockákkal.. nyami:D
és ahol mindkét ember dolgozik az ne írjon? :DDDD
főztél volna annyiból inkább tojáslevest, jajj, de imádom :))))
További ajánlott fórumok: