Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Senki nem tehet róla ha betegesek a gyerekek.!!!Egyetlen munka adó sem tűri ha sokszor van otthon a mama,minek is tenné mikor egy munkahelyre milliót felvehet.Akinek pedig nincs segítsége annak ezzel vége is van...
Biztos azért nem ment válasz,mert elkerülte a figyelmem! Ne velem foglalkozz talán,hanem magaddal!:-)
Azt nem ismerem, de utána kérdezek. Köszi a tippet! :)
Mindenkinek szép estét, sziasztok!
Először is: Kérlek, ha normális hangnemben nem tudsz nekem írni, akkor ne tedd. Rohadtul nem vagyok kíváncsi a sértegetésedre, én nem sértegettelek, úgyhogy vegyél vissza.
Nem tudtam, hogy te voltál, aki ezt írta kifogásként, de köszönöm a felvilágosítást.
Ha akarnál, tudnál dolgozni, az eü-ben például SOHA senkit nem utasítanak vissza gyerek miatt. Szervezés kérdése az egész és nem szükséges a nagyszülők állandó támogatása.
Sőt, mondok még valamit: Az eü az egyik olyan ágazat, ami ráadásként segít, mert beiskoláz, mindössze tanulmányi szerződés kell, az meg főleg jó az ilyen időkben, így biztosítva van az ember.
Persze nyilván könnyebb lenne irodában, 8 óra láblógatással, vagy esetleg otthon nyüszíteni, hogy nincs a gyerekeknek ennivaló.
Komolyan, eldobom az agyam....
Én a propoliszt adom Nekik,és c vitamint!
Láttam. :) Csak az én bejegyzésem hamarabb született, nem utána írtam.
Bocsánatot kértem! Elnéztem egy betűt szemüveg nélkül!
Azt nem tudhatom. Valószínűleg nem tehetsz róla, nem feltételezem rólad, hogy naponta egy órát kergeted őket csupaszon a hóban. :)
Mi most Béres cseppet vettünk, úgy tűnik fölöslegesen, de majd kiderül. Most fogja kezdeni a kicsi a bölcsit, azt tanácsolták erősítsük meg az immunrendszerét, pl. ezzel. Nálunk nem étvágygerjesztő volt, hanem szorulást okozott és emiatt az étvágya is lecsökkent. Szóval úgy döntöttem, hogy kb. lenegyedelem az adagot, ha rendbe jött teljesen az emésztése. Négy üvegcse volt 3200 forint, ebből 1-2 üveg elég 2 gyereknek egy hónapra, úgy tapasztalom. Esetleg egy próbát megérne, olcsóbb és talán egészségesebb, mint az állandó gyógyszerek, antibiotikum.
Ja,októberben kezdte az ovit!
A szüleim, nem itt élnek,így nincs kire hagynom Öket! Nem tehetek róla,h ilyen betegesek. .vagy igen?:-(
Akkor félreolvastam! Bocsánat!
Nem akarok beleszólni és okoskodni, de ha a gyerkőcöd már nem "friss" közösségi tag, akkor kicsit soknak találom a betegeskedés időszakát. Nekem a lányom nagyon betegesnek számított sztem, átlag havonta, két havonta itthon kellett valakinek maradnia vele. Amikor elfogyott a szabim, mentem gyáp-ra. Ha tudott, itthon maradt a férjem. Szinte csak az anyósomékra számíthatok segítség gyanánt, időnként náluk is el lehetett 1-2 napot, ha már nem volt vészes a betegség. Mi így oldottuk meg eggyel, kettővel már neccesebb lesz, de nem lehetetlen. :)
Te nagyokos! Melyik munkáltató tűri azt el,hogy 3 napot dolgozok 3 hetet itthon vagyok? Képzeld voltam,beteg lett manó,legközelebb már nem kellettem!
Igazad van, én is számítottam rá, hogy ma nem lesz.
És jogos, valóban első munkanap utalnak, másodikon van rajta, a hétfői dolgot valahonnan bekavartam, bocs.
:D Ezt most ugye viccnek szántad? :D
Az anyja dolgozik, nem a gyerek. Lehet csak félreolvastad.
12 évesen,szívbetegen dolgozik? ? ? Jajj. . .
Sztem:
Jan.: ut-2, szla-3
Febr.: ut-1, szla-4
Márc.: ut-1, szla-4
Ápr.: ut-2, szla-3
Máj.: ut-2, szla-3
Jún.: ut-3, szla-4
Júl.: ut-1, szla-2
Aug.: ut-1, szla-2
Szept.: ut-2, szla-3
Okt.: ut-1, szla-2
Nov.: ut-4, szla-5 (?)
Dec.: ut-2, szla-3
Bocs az előző hsz-ért, valóban utalnak hétfőn (megnéztem a 2012-es bankszla kivonatokat), valamivel összekevertem. :) Lehet még az rémlett, amikor raiffis voltam, akkor egy nappal később kaptam családit, mint az otp-sek.
Rá se ránts! Módosítás elfogadva :D:D:D
Az én lányom 12 éves szív beteg és még is dolgozok.Ez nem kifogás.
sziasztok!! Minden hónap ELSŐ munkanapján utalják a pénzt és MÁSODIK munkanapján általában rajta van a számlán én 2,5 éve kapom a családit és ez a tapasztalatom most sztem felesleges itt vitázni hogy mikor is kapjuk meg kiírogatni hogy nincs mit enni mikor ma várható volt hogy nem lesz a számlán a pénz ez csak az én véleményem nem akarok senkit megbántani
Ott a pötty, de akkor nemtom mivel kevertem össze. :( Bocsi a hülyeségért, módosítom az előző bejegyzésemet a családi számlára érkezésével kapcsolatban. :)
Aki akar dolgozni az tud is.Nekem ez a véleményem.Nekem is három gyerekem van de azért dolgozok,hogy nekik jobb legyen.De mindenki máshogy csinálja.
Igen,ez a beteges a gyerek nekem is rémlik...Ezzel magyarázta meg,hogy nem dolgozik.Aztán írtam,hogy bizony nekem is allergiás a kislányom,nagyon hamar beteg lesz,de én mégis dolgoztam 2 és fél éves korától,erre nem is jött válasz semmi....
Hát ne dolgozzon! Csak akkor ne is nyavajogjon!
Az egyik főállású anyuci konkrétan idevágta párszor,hogy márpedig ő akkor sem fog dolgozni....
Lehet, hogy igazatok van, de mindjárt utána nézek. :) Én meg lassan 8 éve, és úgy tapasztaltam, hogy nincs, de pill, nem kötekedek, inkább utána járok.
További ajánlott fórumok: