Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
én senkit nem akarok bántani,meg veszekedni sem csak tényleg itt van a sulikezdés könyvosztás stb, és egyes emberek lelkének jól esik ha beír valami baromságot,a másik elhiszi netán a kevés pénzéből többet költ utána meg nézi a holdat mert nem küldték amire számított!!!! mert el hitte hogy lesz, jön, adják stb. értitek? sajnos vannak ilyen emberek és ez nem jó igy szerintem!!!!
Remény elszállt.. Becsöngetett a postás, kezdtem örülni, de csak a szomszédnak hozott valamit és mivel nem fért a ládába, megkért adjam át majd neki. Ezt hívják úgy: SZIVACS :(
Tisztelt Cím!
Igen, az augusztus hónapra esedékes családtámogatási ellátások változatlanul kerülnek utalásra szeptember első napjaiban.
(A családtámogatási ellátásokat az Igazgatóság utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig folyósítja.)
Tisztelettel:..............
Ezt küldték a kincstártól !
Úgyhogy minden a rendes kerékvágásban megy tovább !!
Úristen !
Mennyi degenerált személyiség van !
Győrszentivánon már megkaták!Én Győrben lakom és még nem!:(
szia! semmit nem hoztak előrébb ez csak valakinek a buta fejéből pattant ki,az államkincstár pontosan akkor fog utalni ami a törvényben elö van írva! és nem azt nézik hogy nincs miböl beiskolázni a gyereket ezért küldjük hamarabb!!!! ilyen nincs azt mondta az egyik ügyintéző ittt debrecenben" anyuka gyüjteni kell" nem hőbörögni! őket nem hatja meg az emberek nyavajgása! azt teszik ami rájuk van bizva!!!! nem így van????
Ne csak láss kérlek, értelmezz is!!! Olvasd el mégegyszer alaposan hogy mit írtam!! Köszi! ;) :p
úgy látom megint kezdődik a hülyeség miért utalnának az iskola miatt hamarabb? ez nem váratlan kiadás! mindenkinek 10-hónapja van hogy gyüjtsön a következő tanévre és nem kell akkor egyszerre egy fizetésböl annyi pénzt kiadni!!!!!! nem?????? de ez csak egy ötlet!!!!!
Köszi! Bár én Bp-en lakom, de akkor van remény hogy netán hozzák ma :D
Hello.Győriek figyelmébe ajánlom leginkább:-) Megkérdeztem a népjóléti osztályt,a hölgy azt mondta idén a postások hozzák a Bözsit és 30-ig mindenkinek meg kell kapnia.Nem kamu én is várom!Remélem segítettem:-)
megérkezett az utalvány,miskolc.
állítólag ma hozzák,de nem bízom benne,majd ha itt lesz.most néztem,tavaly 30.án hozták.
sziasztok tudja valaki a héten kihozzák-e az erzsébet utalványt miskolcon ?
Én is hallottam hogy előbb kapjuk meg a családit.. Október helyett legközelebb szeptemberben kapunk. Az is előbb van, nem? :DDD
Hát, ez most pont nem jött be neki, senki nem ugrott rá :DD Ezt hívják olcsó játéknak, hülye gyerekeknek.
nézd meg az adatlapját, előtte 1 órával regelt be, csak hőbörögtet, vagy indulatokat akar, épp unatkozik
igen kezdődik..kezdődik... :(((
"""Állítólag"""" """"az ismerősöm azt mondta""""" és társai ....eldobom az agyam. Fel kell hívni,... be kell menni, írni kell emailt stb..... az Államkincstárnak és ott 100 %-ra meg mondják!
...egymást hülyítik az emberek..
kezdődik....kezdődik....kezdődik
Komolyan ez már kész vicc! De miért kell ezt már megint???? Szept. 3.-án, kedden lesz a csp a számlán. Se előbb, se később!
Hát, tapasztalatom szerint, azok szokták :D
Az ismerősök talán ott dolgoznak, ahol a döntéseket hozzák? hmmm??
Nem, nem lesz előbb. Szept.2-án fogják utalni, és 3-án lesz a számlán.
Hát ez az én is ezt mondom!
Aham...Mostmár nem 15-ig,hanem 25-ig....
Mi a francnak hoznák előrébb?
Ezt biztosan megint valami agyhalott találhata ki :D
Sziasztok! Nálunk Fejér Megye Dég 26-án hétfőn adják az utalványokat. Több ismerősöm állítja hogy augusztus 25-ig mindenki meg kapja a családi pótlékot mivel állítólag előre hozták a szeptemberi ki fizetést az iskola miatt tudja e valaki hogy igaz e vagy csak rémhír? mivel a kincstár oldalán erről semmi infó nincs
Igen es be kell vinni a gyermekvedelmis határozatot az irodába ,ott lefenymasoljak, es kész!
Nálunk úgy van, hogy be kellett adnom a gyerm.védelmi határozatot azt lefénymásolták és onnastól intézte az ovi.
A facebookob azt írták hogy holnap már osztani fogják.
Azt nem tudjátok, hogy ha eddig fizettünk az oviban ebédpénzt akkor most külön szólni kell hogy most már gyermekvédelmisek lettünk?
További ajánlott fórumok: