Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
HAJRÁ SULI!!!!!! LEHET VÁSÁROLNI AMIT MA ÓHAJUK SZERINT KILISTÁZNAK!!!!
holnap lányok asszonyok itt a várva várt CSALÁDI PÓTLÉK a számlásoknak!!!!
""""""...Mert ahol az ember kincse van, ott a szíve is. """"""""
Ebben teljesen igazad van!!!!! én nem mondanám magamat szegénynek,mert azt szokták mondani,akinek lakása van meg autója az nem szegény ! nekünk van mind a kettö! de ez is relatív mert nem BMW x5-röl van szó! na mindegy nem akarok vitát kelteni a fórumon szerintem mindenki arra törekszik,hogy mindig többje,es többje legyen!!!!! az meg nem szégyen szerintem!!!
A szegények között pont annyi idióta van, mint a gazdagok között. Egyáltalán kit nevezünk gazdagnak? A sok pénz önmagában még nem az. Az élet minősége az, ami azzá tesz. A pénz nem rossz, nem jó, csak egy dolog. Az emberek teszik azzá, ami.
sziasztok meg tudja valaki mondani hogy holnap v holnap után lessz e rajta a családi a kártyán?
Gyerekek! küldhetnének dupla,tripla családit,mert elromlott az autónk!!! megcsináltatnám belőle!!!! XD....
Jó éjt lányok,kedden családi! ;)
Ja!Értem...Nekem ez fájdalmas emlék,nem extrém dolog.De teljesen mindegy,hogy fogalmazunk!
Tényleg megyek!
De, neked is extrém volt valszeg, hogy vertek. Bár, ha szerinted ez nem extrém, az régen rossz.
Nekem nem extrém esetek,mert az én életem.Ezt ismerem-másét nem tudom élni.5 éve élek boldogan a mostani kapcsolatomban.10 év múlva nem tudom,mi lesz-csak remélem,hogy minden rendben marad.
Szép estét!
Itt most nem volt szó extrém esetekről sztem.
Majd azért 10 év múlva is beszélgessünk erről a nagy boldogságról. Remélem, nem lesz változás.
Hát, azért a küszöbrágás nem túl biztató....
Legyen mindig annyi, amennyi kell:)
ááá hagyjuk ezt mert valaki még sértésnek veszi pedig nem az.
Figyu minek várni?:D
Nyiss egyet gyorsan! :)
Alig várom már a következő "Lesz dupla családi e hónapba?" fórumot!!Hát ha megtudok valami újat...
Nekem is, már le írtam egy papírra:D
Nem hiszem el!!!
Pedig annyi kérdésem lett volna ez ügyben....:(((
:DDD
Törölték bizti :(
Zokogok:D
Na,hová lett a dupla családi segély fórum?? Sírok :D
Éltem gazdagságban hosszú évekig.Akkor voltam a legboldogtalanabb.Az előző párom mindent megadott anyagilag,de a bántalmazás minden formáját kiélte rajtam.Eltem bűnözővel is-nem aludtam nyugodtan...pedig egy-egy jó biznisz után sokszor más fél évi fizetését eltapsolhattam.Most szegényesen,de annál boldogabban élek.Nem mélyszegénységben,de a hónap végét én is megérzem!
Kb ennyi. a nyugodt élethez szükséges.
De ahogy látom, itt mindenki halál elégedett szegényen is, már boldogsággal tölt el.Csak azt nem értem, hogy akkor mitől is pörög ez a fórum hónap végén, és elején? :D
Nah, nekem nem kellenének milliók, meg annyi pénz hogy ne tudjam hova költeni.. Csak épp annyi hogy ne okozzon gondot hónap végén az étel előteremtése, vagy egy betegség esetén a gyógyszer kifizetése.. Csak annyi legyen hogy gond nélkül hajtsam álomra a fejem minden nap :)
Nem tudom az ilyet sajnálni,inkább vagyok szegény ,de nyugalomban élek és vannak gyerekeim akiket imádok!
További ajánlott fórumok: