Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ott a pont kb. ezeket akartam én is leírni csak vannak akik nem értik ,hogy falun nem olyan könnyü munkát találni főleg ,ha gyerek is van és nincs segítség . Mennék én ha tudnám , hogy a fogason marad a gyerek míg dolgozom vagy 3-rom évesen szépen beveszi a gyógyszereit , ágyba marad és nézi a mesét . Szóval nem könnyü senkinek csak minden szamár a maga terhét érzi . Ez a baj ,hogy kevés a tolerancia az embereknek egymás iránt . Tisztelet a kivételnek ! Nem álltalánosítok csak kíváncsi lennék ,hogy bárki hogy megy el dolgozni ha nem tudja kire hagyni a gyerekét .
Igen holnap a számlásoknak csütörtök vagy péntek meg postán .
Sziasztok nemtudjátok holnap lesz családi?
Bocsi, de ez akkora hülyeség ,hogy te sem hiszed el . Te tudod mi lesz 5-10-15-20 év múlva : Pl a deviza hitelesek gondolták volna ,hogy majd duplájára nő a hiteltörlesztésük , a 15 -20 évet ledolgozó ember gondolhatta előre eggyik pillanatról a másikra megszünik a munkahelye ? Tehát akinek már fiatal házason nincs kecó, millás banszámla , ferrári a garázsba és megalapozva a gyerek egyetemi évei értékpapírban félretéve jah és biztos munkahelye az ne is vállaljon gyereket ? Lehet nem ezt akartad írni ,de ez jött le nekem . Lehet én olvasok szelektíven ,de így értelmeztem . Akkor a mostani rendszerbe ne szüljön senki gyereket csak gazdagék ?
Kedves Fórumozók!
Egyes emberek mélységesen felháborítanak.Mit képzelnek magukról,hogy ismeretlenül pálcát törnek más felett.Kinek mi köze van ahhoz ki hány gyermeket nevel vagy nem nevel.Milyen jogon vonja kérdőre ki mire költi a családi pótlékot vagy mire nem.Milyen jogon kérdőjelezi meg azt hogy nem a gyerekére költi,és milyen jogon esik neki másik embernek.Mi az hogy a gyerekén élősködik????Az eszem megáll ezen a tudatlan buta emberen.Kikérem magamnak,és más nevében is hogy ne sértegess senkit.Kívánom Minden ilyen kedves fórumozónak soha ne tudja meg milyen beteg gyereket nevelni,és azt se tudja meg soha milyen falun lakni ahol nagy a munkanélküliség.Legfőképpen örüljön saját magának,és annak,hogy eltudott menni dolgozni a gyerekei mellet,és nem szenved semmiben sem hiányt,de ha ennyire nincsen szüksége a családira akkor mondja vissza,vagy ajánlja fel szegényebb családnak.Gondolom erre már nincsen esze,mert ugye azért jól jön a családi,csak itt nagy a szája,itt tud elhordani mindenkit gyerekén élősködőnek.Tudod kedves van aki azért szül hogy ebből éljen,de az itt fórumozók 99%-a nem ebből él,és nem azért szül.Kikérem Mindenki nevében hogy megalázz itt bárkit is és élősködőnek nevezd.
De látod nem hatja meg őket. Azt majd lesnek ha Hoxa kiteszi őket!
Ez már rég nemarról szól hogy kinek hány gyereke van.
pont ezt akartam írni én is...ki van írva, h tilos a személyeskedés,és más sértegetése.
Nagy kislány már,majd ő eldönti!!!!!!!Rakok én is egy csomó felkiáltó jelet)
Ha szabad kérdeznem,neked mi közöd hozzá?
Ha szabad kérdeznem,ha neked ennyire nincs szükséged a pénzre,mit keresel egy ilyen fórumon?????? Más is a gyerekeire költi! ne itt osszad az észt!
Ki vagy Te hogy bárkiről véleményt alkoss ismeretlenül.Mélységesen szégyelld el magadat.Gusztustalan vagy.
Ja nekem nem szabad leírni másnak igen
Na ide figyelj Te nagyképű.Soha nem élősködtem,világ életemben dolgoztam.Fogd vissza magad.
Nem sietnek el semmit... :/
Meg lehet kapni hamarabb a postán egy évben 1-2 alkalommal ahogy a nyugdíjat is. Anyosom mesélte, hogy a szomszédja, ha elfogy a pénze vagy valami olyan adódik kihozza neki egy két nappal hamarabb a nyudíjat.
A kisebbség pedig rendszeresen akciózik a nagy postán hátha hamarabb megkapja, ha nem akkor reggel oda állnak a kapuba és ott kapják el a postást.
Az biztos :) A bankártyámat is már több mint másfél hónapja csináltattam, de még nem jött meg szóval már nem lepődök meg semmin...
Holnap mi is izgulhatunk :)
Figyelem! A fórumban tilos személyeskedni, másokat sértegetni!!!
Én se :/ és most nem tudom,hogy számlára jön e végre vagy megint postán
ÉS kaptál róla valamilyen levelet,hogy megkapták vagy ilyesmi ibolyicske? mert én is megkértem már október 14-én de az előzőt még postán kaptam és nem írtak semmit,hogy most mi a helyzet. Én levelet írtam nekik.
De most nem azért... aki elherdálja a cspt az szerintem nem ezt a fórumot nézi de mindegy....
21 napjuk van a változások módosítására de ha hiánypótlás szükséges újból 21 nap áll rendelkezésükre
Sziasztok, én novemebr 18-án kértem postáról számlára a pénzeket online, minden adatot elküldtem ill. csatoltam az iratokat, mennyi az elbírálási ideje ennek? Köszi nektek :)
Ja,akkor bocsi,én is azt hittem,hogy számlára kapod!
Postán csütörtöknél hamarabb nem igen lesz!
Úgy legyen. Én csütörtökön próbálkoznék, az a tuti. De majd mondják a pontosabb infót azok, akik postán kapják.
szegény postások.... :(((
A korzeti postarol szoktam kapni a leveleket. De meg kerdeztem a postasunkat es o azt mondta h a fo postan tudom at venni a cspt. Mert oda utaljak ki
További ajánlott fórumok: