Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Persze ezt mind megértem :))(
De ha mondjuk,neked lenne ilyen problémád,Te nem lennél kiakadva????
Turai Takarékszövetkezet
December 31. (szerda)
Ügyfélfogadás: 8:00-13:00
Pénztár: 8:00-12:30
Utalás befogadása papíralapon: 12:00-ig
Utalás befogadása netbankon: 14:30-ig
mit kellett volna figyelembe vennie, egyesével megkérdezni a bankokat, pénzintézeteket?
31-e hivatalosan munkanap, jóhiszeműen 30-án utalnak, mert 31-én elméletileg nyitva van minden.
Hogy 2-3 takszöv valamilyen okból nem lesz, ezért nehogy már a Kincstárat piszkálja bárki...
sajnálom azt, akinek pont ezeknél van számlája, de nem essünk át a ló túloldalára...
Na Te akkor rosszul jártál :(((
Nem értem, ezt pl.miert nem vette számitasba az Államkincstar? ????
Te nem tehetsz róla,es te huzod a rövidebbet:(((
Nem semmi
Hát kíváncsi leszek mi lesz holnap....
Volt már olyan, hogy 5-6-án kaptuk meg, mert "úgy" esett a 3. Ennek elére én úgy gondolom mindenki megkapja. Felesleges itt rezzegetnünk egymást.
Én is várom, persze, mert sajnálatos módon ebből élünk, de ha csak 6-án kapom meg, akkor sincs mit tenni. Azért remélem az általam megtalált infókkal volt akit sikerült megnyugtatni, kicsit megkönnyebült, és nagyon fogom sajnálni, ha mégsem lesz holnap pénzünk...
Egyébként szerintem a mák és bank is tisztában van azzal, hogy a megígért határidőt átlépve "lázadás" tör ki, hozzáteszem jogosan. ;)
Szép napot Mindenkinek!
Délig igen...minden fiókjuk ha jól értelmezem, mivel az fhb oldalán egyetlen közlemény van
2015 január 10 az bedolgozás,még pedig a 2015 jan.02
pénteket kell bedolgozni. Óvi,suli ugyanugy.
Én ezt kaptam a bankomtól:
"Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2014. december 30-án a Solt és Vidéke Takarékszövetkezet valamint a
Dunapataj és Vidéke Takarékszövetkezet egyesül a Fókusz Takarékkal.
A három pénzintézet ettől a naptól, együtt Fókusz Takarék név alatt folytatja tevékenységét.
Az egyesülési munkálatok miatt internetbank szolgáltatásunk 2014. december 30-án (kedden) 13 óra 45 perctől
2015. január 3-án (szombaton) 12 óráig nem lesz elérhető.
Megértésüket és türelmüket köszönjük!
Fókusz Takarék
Na Endrőd és Vidéke Takszöv. én erre kerestem rá...mert csak...már délelőtt, de nem akartam kirakni, mert robban a bomba...de már nem is érdekel, hogy mi robban, mindenki értelmezze ahogy akarja...
Szintén link:
Bemásolva a nyitvatartás:
ÜNNEPI NYITVA TARTÁS
2014. december 24 (szerda)- zárva-munkaszüneti nap (pihenőnap)
2014. december 25-26(csütörtök, péntek) – zárva – munkaszüneti nap- (ünnepnap)
2014. december 29-30. (hétfő, kedd) – 730-1600 /normál nyitva tartás/
2014. december 31. (szerda) – 1600-ig pénztári órák, nyitva tartási idő: 1530 / normál nyitva tartás/
2015. január 1. (csütörtök) – zárva – munkaszüneti nap- (ünnepnap)
2015. január 2. (péntek) - zárva – munkaszüneti nap-(pihenőnap)
2015. január 10. (szombat) - pénteki nyitva tartás szerint - 730-1500
Nem ellenkezni akarok, én elhiszem, hogy nem minden bank lesz nyitva...csak segíteni szeretnék az általam fellelt infomációkkal... :)
Egy link...
Sziasztok!
Nem szoktam írni, de az első oldalon már vagy 3-4 variációt is olvastam a családi pótlékkal kapcsolatban. Gondoltam megosztom veletek, amit én tudok...
Ha a bankok nyitvartásától függ, kapunk e, akkor utánanéztem kis-rába mentis lévén, hogy holnap nálunk (gondolom országosan)lesz, be is másolom a közlemény nyitvatartásra vonatkozó részét:
" 2014. december 31. (szerda) – 1600-ig pénztári órák, nyitva tartási idő: 1530 / normál nyitva tartás/"
Ha a MÁK-tól függ, akkor is kapunk, mert már hó elején kiadták a közleményt, mi szerint számlásoknak legkésőbb 31-én rajta lesz a pénz.
Szerintem legkésőbb holnap már mindenki (számlás, postás) megkapja. Legyen is így, hiszen sokan erre várunk...sajnos, bár ne kellene ettől függenünk...
Békés, boldog újévet kívánok mindenkinek!