Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Először is "Unom"nevű felhasználó Te beszélsz?Nem is olyan rég Te írtad..hogy szórakozni jársz ide egyes embereken..akkor ki beszél?Másrészt ezt jó ideje nyomon követem a fórumot...és láttam mit művelnek itt egyes emberek azokkal,akik csak normálisan érdeklődnek....pár illető elkezd itt balhézni..hogy miért nincs a másiknak hónap közepén pénze...mire az ember kifizeti a számlákat...esetleg albérlet..megveszi a gyerekeknek ami kell...nem dúskál utána a pénzben..Nem csináljon már itt senki úgy...hogy ezek az összegek amit az állam utal..Salamon kincse...az meg egyenesen felháborító...hogy más pénztárcájába belepofázni...lehet most sírni..hogy nagy mellény...azért mert véleményt mertem fejteni...!Ennyi!
Jobban tetted volna,ha továbbra is csak kívülről röhögcsélsz!
Ilyen stílusban nem leszel sokáig itt!
Ha-Ha
Már te vagy a 100. aki ezt a linket beszúrta. Tetszik vagy sem, ez egyelőre kacsa mivel hivatalos info nincs! Attól mert odaírják hogy hivatalos még nem lesz az!
Valóban, a mellény az tényleg túl nagy volt.
Nekem a hogyannal volt gondom. Idejön, ordítozik, és meg van lepődve a reakciókon.
Érdekes, te le tudtad írni normális stílusban.
Nekem nem oszt,nem szoroz....csak azért ekkora mellénnyel,nem túl szimpatikus!
Ha eddig csak olvasott kívülről,ezért a hozzászólásért kár volt az energia!
Hát igen, mindenki a saját gondját tudja. Ha valaki nem tud bánni a pénzével úgyis ő fogja megnélkülözni, nem mi.
Én meg kipótolom még 7000el a gyerekemnek gyógyszerre...
Te írtad h én utalom vissza oda ahonnan kapom...tudod előbb adnám oda egy részorultnak mint vissza az államnak!
Tetszik vagy nem, igaza van! A halálom mikor jönnek a megjegyzések, hogy "jajj ha most lesz akkor később meg nem! Jajj, nem majálisozni kell". És igen, nem arra van a pénz kitalálva. De nekem semmi közöm hozzá, hogy ki mire költi, kb még le is tojom! Az se érdekeljen senkit, hogy nekem miért kell vagy kellene előbb. Nem érdekel amúgy a majális, tavaly sem csináltunk felhajtást. Kimentünk a játszira meg fagyiztunk egyet 'oszt jónapot! A lényeg hogy hányinger ahogy itt megy egymás okosítása! Ha lesz előbb, lesz. Ha meg nem, akkor így jártunk.
Most hívtam az államkincstárt és ott azt mondták hogy amíg nincs hivatalos info a honlapjukon addig marad az eredeti utalás. De ha lessz hamarabb utalás, arról a honlapon a héten adnak tájékoztatást.
sziasztok,kár a vitáèrt,felnött emberek vagyunk, és 29-ig mindenki megkapja a pénzt. azt ugye tudjuk,hogy mindenkinek kell a pénz,aki itt van ès annak is aki nincs itt. mindenki úgy él,ahogy tud. egyébként filcike nem madam,csak egy normális anyuka szerintem,aki reálisan látja ezt a dolgot.
Sziasztok. Tavaly is volt Május 1-je és akkor is korábban küldték .Áprilia 30.-án a számlásoknak rajta volt a Családi pótlék .ugy hogy szerintem az idén is utalni fogják.
Filcike én vagyok a bunkó...??Te kínáltad a pénzed...én meg írtam költsd valamire..de hogy mire..azt nem írhatom..mert nyomdafestéket se tűrne...:D...Ajj nem kell a duma..hogy ki hogyan lép ide be..van aki rendesen lép be ide érdeklődni..és letámadják,hogy majális és stb....mint mondtam mindenki arra költi a pénzt amire akarja..én az idei csp-ból..két nadrágot és két felsőt veszek a gyereknek..de aki majálisozni akar hát tegye....ne néhány otthon ülő primadonna szóljon már más anyagi helyzetébe...amúgy csak ma regeltem ide...eddig csak nevettem itt egyes embereken..haha
Kiküldik majálisra az biztos!
Nincs mit.Ez az igazság! :)
Hát Filcike pont nem kárörvendő madame...
Csak reálisan látja a dolgokat,és nem mesevilágban él,mint itt jó néhányan.
Nálad szánalmasabb kevés van.
Aki ide jár üvöltözni, az elég gáz. Ha bunkó módon lépsz be valahová ne lepődj meg a reakciókon.
Filcike kell a francnak a pénzed..nem írom ide..hogy mire költsd...haha
Filcike egy ideje már olvasom a fórumot..pont az ilyen nem való ide mint Te!Aki idejár a kárörvendő madamot játszani....
Friss regisztrációs vagy.....te sem leszel itt sokáig....
Kéred a pénzem?....mindenki kapott határozatot,elvileg TE is...számlára 3-ig,postai úton 10-ig kell megkapni!
Nekem is eltűnt innen két kiírás..
Ez egy nagyon korrekt hozzászólás volt..Szép napot neked!
Szánalmas egy életed lehet ha itt kell kiélned magad..és csak ennyi szórakozás jut neked:D
További ajánlott fórumok: