LÁtom magas számodra ez a rendszer, ha már te nem kapsz akkor más hazudik. segítek átlátni a dolgokat kiküldik a megyéknek az továbbítja így lehet az hogy egy hevesi cibes megkapja mig a tolnai nem.....
A lentebb ironak pedig annyi hogy en is megvettem a suliba ami kellet de joljott volna es nem kell bazmegolni mert igensokan csak ebbol tudjak megvenni ami kell megha aprankent is!!!!!
Utoljàra megnèztem a szàmlàm de semmi! Van egy baràtnőm Ő a bàcs- kiskun megyei korm. Hivataltol kapja az egyik ellàtàst a màsikat pedig a Pest megyeitől (költözött stb hosszú) ès Ő sem kapott semmit! Se egyiktől se màsiktol otp-s!! èn erste bankos
Tegnap voltam bent kikérni igazolást a kicsi most megy elsöbe és az ebédhez kellet a papir és rá kérdeztem montta a kis hölgyike hogy tegnap ki utalták ma meg kel kapni montam otp vagyok és monta mindenkinek meg kel kapnia ,és igaza volt már mire oda érte a bankhoz már kigyozot a sor .
Tudjátok ezen én nem idegeskedem. Februárban vagy márciusban volt, hogy az FHB nekem d.u fél 2-kor írta jóvá a csp-t gyest, pedig már mindenki el is felejtette, hogy reggel levette. :D
A szeptemberi tanévkezdésre való tekintettel előrébb hozzák az alanyi jogon járó családtámogatási ellátások kifizetését - jelentette be a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár csütörtökön Budapesten.
Novák Katalin sajtótájékoztatón elmondta, hogy a szeptemberben esedékes családi pótlék, gyes, gyermeknevelési támogatás augusztus 27-ig mindenkinek a számláján lesz, vagy postai értesítőt kap róla.