Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani hogy , mennyinek kell most lenni a rendszeres gyermekvédelmi egy főre eső jövedelemnek? Köszönöm!
Szia!
Családi pótlék annak a tanév végéig jár, amelyikben betölti 20. évét és nappali tagozaton, középszinten tanul. Érettségi után, ha OKJ-s suliba megy pl., akkor újra kell igényelni, a beiratkozás után. Ebben az esetben az utolsó, új igénylés előtti Csp. a június havi, amit július elején fizetnek ki. Adókedvezményt szintén eddig az időpontig lehet igénybe venni.
Kérdésem lenne :)Nos a nagy fiam február 23 betölti a 18 évét gimnáziumba jár .Kell cs.p újra igényelni vagy nem s az adókedvezményt igénybe tudom venni
Még két leánykám van .
A két gyerekes családoknak nő az adókedvezmény...A családi pótlékról találtam egy cikket de nagyon feltételes módban íródott...
sziasztok!
emelt családi és hosszabított gyesesek! mennyi idő alatt bírálták el a kérelmeteket? előre is köszi a válaszokat!
Szia 👋
Nekem van 16,12, és 6 éves gyerköcöm.
Egyedül nevelem őket.
Azt mondta a nő hogy a nagyfiam 18 éves koráig adjak.
Nekem a nagy 18 lesz a kicsi 8 szóval én még 2 évig kapom
Ok.de emellett is melózhatsz heti 30órát..
De ha mar te igy benne vagy!
3gyerek rendi,az is ok,hogy 3éves kortól 8éves korig jár,de a legidősebb gyerek korát tekintve van határ?mert van ismim akinek a nagy 17lesz mire a kicsi betölti a 3évet,igénybe fogja tudni venni?3gyereke van:) köszi
December 13-ig melóztam utána kértem a gyermeknevelési támogatast december 14-től kértem
Köszi a válaszodat amúgy
Sziasztok
A sígitségeteket szeretném kérni,
2016.december 14-től igényeltem a gyermeknevelési támogatast.
Azt részarányossan kapom 18 napra decemberre vagy egész hónapra?
Köszönöm a válaszokat