Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok. Tudom nem ide való kèrdès de hátha tud nekem valaki segiteni !
Èrdeklődnèk , hogy a gyedextràt is most utalták ki ? Vagy azt csak szeptemberben? Az internet azt irja hogy azt is most kellet volna , de èn nem kaptam meg...
A 2020. november 4-e és 2022. június 30-a között lejáró rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság, valamint hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet fennállását megállapító határozat hatálya 2022. augusztus 31. napjáig meghosszabbodik.
Ha nem utána járt le,akkor neked is jár a pénz.
Sziasztok.állitólag a kormány meghosszabbitotta aug31 ig a gyermekvédelmit annak akinek lejárt.a kérdésem az lenne hogy amit kapnánk most pénzt azt még én megkapom mert eddig semmi.helyileg pest megye nagykörös
Egész egyszerűen fel se veszik...
Sziasztok!Kecskeméten tudja valaki mikor lesz gyermekvédelmi?
Szia! Gyet is jött,szerintem hívd fel őket!
Sziasztok
Szeretném meg kérdezni hogy az gyedet is most utalják majd ?
(Gyed extra)
Azért mert állami gyerektartas és csaladtamogatasi összeghez tartozik. De már megkaptam a kérdésemre a választ köszönöm.
Borsod megye takarék, számlán a CSP.
Szép napot mindenkinek :)
Igen. Sajnos nincs semmi infónk... Július 14-én igényeltem a Gyest... Azóta össze-vissza telefonáltam, emaileztem, az államkincstár oldalon meg "folyamatban" jelez az ügyünk, de hétfőn emailben azt írták, hogy elvan bírálva... Kedden jött a törthavi utalás, de ma semmi... Annyira vicc az egész rendszer....
Remek!Gondolom neked sincs semmi infód,nem tájékoztattak hogy mi várható?!?!
Volt pár erdekes köröm a gasztrós dokival és az államkicstárral is....kezd belőlük elegem lenni🤬
Szolnok Megye K&H érkezett a családi pótlék!
Mi is így járunk.... Kedden kaptunk törthavi utalást, ma meg semmi...
Köszi az infót!Érdekes számomra mert legalább az alap csp-t küldeniük kellett volna.Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg.
Borsod megye takarék semmi még el aludtak biztos
Borsod megye takarék semmi
Hajdu bihar takarek semmi.Agyalok h lehet azert nem kaptam mert folyamatban a gyes es az emelt csaladi ugyintezese.Bár kedden megkaptam a múlthavi emeltcsaladit.Szóval kicsit értetlenül állok a dolog elött
Sziasztok!Lehet hülyeséget kérdezek....Most kapom először tört hónapra a gyest/gyet-et.A tört havi gyes megjött a családival,de a gyet az nem.Azt rendesen kapom szeptemberben?Vagy reklamáljak érte.
Sziasztok,mi a teendő ha 1 hete megkaptam a határozatot,hogy milyen számlára kérem a családit és mégsem arra kaptam ami a határozatben volt?
Sziasztok! Békés megye OTP bank családi a számlán. Legyen szép napotok!
Nógrád megye, otp rajta van.
Akkor mindenki megnyugodhat 😂
Jó reggelt, Békés takarék rajta van.
Jo reggelt! Szabolcs megye, OTP Bank - CSP, GYES a szamlan!
Jó reggelt!
MKB bank csp.
Miskolc.👍
Jó reggelt. Csp+gyet számlán.Rf bank. Tolna megye.
Sziasztok K&H családi számlán
Sziasztok Családi számlán OTP Pest Megye Szép napot!😃
További ajánlott fórumok: