Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Most hívtam fel őket és 5 ig fog megérkezni!!!
Sziasztok ,most én is nagyot néztem mára vártam (gyed).Nyilván ha tudták ott is igazgatási szünet lesz akkor előbb is utalhattak volna de hát addig is forog a pénz náluk. De sztm nem 4 órás utalasba vannak.Nagy ívben tesznek rá itt a kis emberekre.
Gyest/családit már decemberben kiutalták. Januárban egyik sem lesz
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne hogy más se kapott gyest ? Mert én nem kaptam csak családit
Nagyon sajnálom,brutális amit ezek művelnek,bent vannak de sunnyognak a telefonnál
Ugyan én Csed-et várok, de sajnos még nem. Pest megye. Múlt hónapban második munkanap rajta volt.
Csajok,valaki esetleg kapott már Gyedet???
Sziasztok! Sikerekben gazdag boldog új évet kívànok mindenkinek!
Sziasztok. Megszeretném kérdezni hogy a gyed ,gyed extra postai úton ezen a héten meg lesz e!?
Csak annak nem kell, aki idén szül. Tavaly született gyermekre nem érvényes..
Mert szarnak rá mindenre. Megpróbálom én is felhivni hátha felveszik,ennyit tudok segiteni.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy ugye idén 30 év alatt nem kell szjat fizetni. Ez a gyedre is igaz? És ha igen ehónapba már többet kapunk?
Aranyos vagy.
Nem veszik fel.Pedig most a megváltozott nyitvatartás miatt Hétfőtől csütörtökig 8-16:00 ig vannak nyitva .Csak pénteken nincsenek
Azt hívtam de ők gyeddel kapcsolatban nem tudnak segíteni mert az az oephez tartozik
A tatabányai telefonszámot tudom ha esetleg kell valakinek
Tatabányán, Bábolnán, valamint országszerte összesen 60 kijelölt kormányablak és a Központi Okmányiroda a december 22. és január 6. között elrendelt igazgatási szünet ideje alatt is nyitva tart. Ebben az időszakban a legtöbb hivatali ügyfélszolgálat zárva lesz, de a halaszthatatlan közfeladatokat és hatósági teendőket ellátják a kormányhivatalok.
Közfeladat vègtère is..
Én próbáltam telefonálni a gyed-el kapcsolatban de ma nincs nállunk ügyfélfogadás
A munka társam szólt ,hogy neki jött a fizu a múlt hónapban egyszerre kaptuk sajnos új számom van így sms nem jön ezért érdeklődtem
Sajnos még nem. Én is azt várom...
,, pénzbeli egészségbiztosítási ellátás,, én ez a mondat miatt küldtem el csak mert szerintem ez nem a kèrelemhez tartozik .
Bár ki tudja már 🤷🏽♀️🤣
De írtam is hogy nem tudom hogy ez a gyedhez tartozik e.
Mi csak pár hónapja kapjuk
Még nem… pedig ma kellett volna…. Bács megye
2022. december 22. napjától 2023. január 6. napjáig tartó - igazgatási szünet ideje alatt a pénzbeli egészségbiztosítási ellátás, a baleseti táppénz és az utazási költségtérítési támogatás iránti kérelmek feldolgozása szünetel.
Most találtam az államkincstár oldalán.
Ebbe nem tudom a gyed is beleszámít e
Menjél vegyél be egy xanaxot :D Én már megkaptam csak segiteni próbáltam
További ajánlott fórumok: