Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Pest megye patria takarék gyes családi a szamlan
Jasz nagykun szolnok megyek csp otp szamlan
K&h bank már 3kor rajta volt csp gyes
Baranya, takarék rajta a csp + gyes
Lesz ma csp mindenkinek??
Sziasztok! Tudja esetleg valaki,hogy állami gyerektartást mikor lesz? Szabolcsban
Köszi a válaszokat
Békés megye családi megjött gyed nem !szerintem a gyed a megszokott időbe jön.
KomáromEsztergom megye csp es fogy tamogatas rajt van...
Tovabbi szep napot mindenkinek.!
Pest megye, OTP számlán a Családi rajta van!
Sziasztok!
Lesz ma családi postán ?!
Győr Moson Sopron megye
Köszönöm 🤗
Somogymegye otp gyes +csp számlán !
(OTP, Budapest) Már megjött a csp + gyes :) (SMS-t nem kapok, csak online lekérdezve látom az egyenlegem alapján...)
Szia. Igen lesz gyes is a családival együtt.
Sziasztok én azt szeretném kérdezni hogy, én dolgoztam mielőtt szültem és tavaly se kaptam előbb pénzt családin kívül de látom most a gyes is előbb jön akkor valószínű hogy azt is meg kapom? Válaszokat előre is köszönöm 😊😊😊
De vedd figyelembe most nem úgy utalják a csp-t ahogy szokták
Nekem a munkáltató volt a kifizető. 1-én délután már le tudtam venni a gyedet a számláról. És akkor amikor előre hozták a csp-t.(augusztus december) akkor még ott volt a gyed
Na reggel akkor kiderül hogy lesznek gyed mert családi után 1 nappal tehát másnap szokott a gyed a számlán lenni.
Igen láttam csak már nem tudtam javítani. 😂😂😂😂
Így van. Ha a munkáltató a kifizető hely akkor ugye akkor van gyed amikor a kollégáknak a fizu utalás
Most akkor akinek nem a munkáltató a kifizető hely hanem a Neak annak gyed is lesz? Mert csak családi gyes és gyetről volt szó eddig...
Gyes nem jön előbb csak a Gyes és a gyet!!!
Kedves Mindnyájan!
Tudom én, hogy sokaknak és sokszor nehéz.... Négy kiskorú mellett nekünk is bőven kijut.
Mégis - sokszor eszembe jut, hogy amikor én és a testvéreim születtünk, akkoriban semmilyen támogatás nem létezett. Sem családi, sem gyes, gyed, sem gyermekvédelmi, sem semmi.
60-as évek. Ha egy nő szült, akkor 8 nap szülési szabadság járt, utána mennie kellett vissza dolgozni. Egyszer sem hallottam, hogy anyám panaszkodott volna emiatt. Pedig nem volt akkoriban sem rózsás a helyzet. Ráadásul több gyerek született, mint azóta bármikor.
Úgy látszik, minél több segítséget ad az állam, annál telhetetlenebbek vagyunk. Miért?
De csak akkor ha nem a munkáltató a kifizetőhely
Üdv!A postán is holnap lesz családi? köszönöm
További ajánlott fórumok: