Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
szia!
Nem könnyü élet de családi pótlék nagy nulla de munkahelyen kell helyezunk abbol van pénzunk gyereket tamogatasra nem könnyu 2 honap egyszer veszunk gyerek cipojet minden honap 10 ezer korul ruhat ha kell neki gyereket nem könnyü nekunk se se luxus hazba eljunk megprobalok meg tudjunk élni de nagyon nehez szerintem neked is nehez a elet sajnos
Üdv vekemig1987
Te tudod,hogy 1 gyerekre mennyi csp jut?oké hogy én nagycsaládos vagyok,de csak a kollégium és bérlet a gyereknek 16000ft....és már nincs is a rákapott pénzből.
A másik is eszik a suliba plusz bérlet azt is ott van h 6000ft,ruha,cipő is kell..én sem bánnám ha november elején jött volna,de most örülök,hogy 31.én megkapom,mert volt egy autó balesetünk 1 hónapja,és a traumás fúzöm 30000.volt!Ez baromira nem volt bekalkulálva...férjem jól keres ugyan,de mire kifizetünk mindent,meg egyebek éppenhogy kijövünk...nem élünk luxusban,nem költünk drága holmikra.
Most Mindenszentekre vidék is kimarad,de itthonra a temetőkben azért illik mécsest vinni,igaz már megvettük...
Én nem szeretem ha általánosítanak,hogy nem a gyerekre megy a pénz,hanem kocsmára,cigire meg kitudja mire megy a pénz...szerintem mindenki szive joga eldönteni mire költi,nem érdemes ezekkel foglalkozni!
sajnos jol mondod nem a gyereket tamogatja hanem hulyeseg kajara és hallotak napjara erre van esze emberek sajnos arra varjak csaladi potlek gyerek nem is szamitanak ennyit jol gondolkoztál errol beszélek ha nem kapunk holnap igy jartunk akkor mindenki csondbe lesz sok csarvagás kedd és szerdan biztos lesz
Üdv vekemig1987
A lényeget erted! DE ha jön 1-2 ember aki bizton állitja tudom a tutit hogy lesz pénteken hétfőn stb....akkor abból csak a baj van. Sokan várjak a pénzt és sokaknak nem mindegy hogy mikor jön. Ha reménykedik hoppon marad meglehet az utolsó firintját költi á holnap úgy is kapok megveszem a gyereknek a csokit DE ha nem jön akkor egy kiflit se tud venni a gyereknek hogy ne éhezen. Családsegítőbe dolgozom tudom miről beszélek sajnos. És hogy sokan itt biztosra mondják hogy lesz pénz (amikor a nagy valószínűseg szerint 31.én lesz) az nem vezet semmi jóra. Sokan nem ebből élnek de igen is számít ez a gyöszös 12ezer ft is.
Senkit megbántani nem akar az ember de ha nem 100 az info inkabb ne irjon ide.
Az sem mindegy,hogy melyik!😂😂
Bal:pénz,jobb:kiadás,vagy pofon!!😂😂
elhiszem de én is csalodás van abból élünk mit csináljak semmit el kell fogadni en is elfogadtam neked közlemeny alapján amiket irtal láttod de sajnos mindenki nem dolgozik otthon fekszik agyba élveznek nem dolgoznak emberek arra várják elhiszed?
Üdv vekemig1987
huncut vagy de arra kérlek ha valaki mondja ezt kell fogadni tudomasul ha holnap jön utalas vagy postai 3 nap keves ido erre gondolkozd jo holnap nem kapunk mivan semmi baj oda irjunk nem jott szamlam és posta akkor nem lesz vitat holnapra akkor holnaputan kovetkezik irnak megkapta postas valaki akkor ott van pont de szamllas nem jon akkor 31 en vegleges szamlások ennyit ertesz amit irok nem a közlemeny fontos csaladba hanem itt körülménye segitsunk egymast nem háboru jöttünk ide ki mit mondja mindegy holnapot nezunk bele ha nem jön szamlasok es postai holnaputan nezunk bele valaki irja megjott posta és számlás csönd akkor szedan bztos kapja meg ennyit
Üdv.: vekemig1987