"Mik ezek?" :) (beszélgetés)
Hááát, akkor az oldalon a helyed:)
Hátha még van valahol raktáron.
És tuti, hogy a párod is gyorsan felmászik kívülről a falra, hogy fejjel lefele, miközben víz folyik az orrába, megcsókolhasson.
Az eső már rendelkezésre is áll:P
Pókember jelmez? Erre várom évek óta! :))
Ezért van nekem folyton hiányérzetem! :))
Felmész a szexshop.hu-ra, és rengeteg baromságot fogsz találni..
Na jóóó, nem mind baromság, csak mondjuk az a pókember jelmez a férfiöltözeteknél, aminél szerintem visszataszítóbb kevés van..:)
Sok sikert!
Marha jó kis fórum:)
Legalább itt garantált a jókedv:P
5 fuksz a bütykösén... :DDDDD
Ennél jobbat még nem hallottam! Már jó napom van! :DDDD
Amúgy meglep hogy milyen tájékozatlan emberek vannak... :)
Szerintem menj be egy szex shop-ba és az eladótól érdeklődd meg hogy mire való, ki használhatja és hogy hat. Ez a legcélravezetőbb.
Magadnak keresel valamit?
"Ha két ember szeretni egymást nem tudom mi értelme a különböző segédeszközöknek.
Nincs az ember ujjánál vagy nyelvénél finomabb szerkezet, azt hiszem ezt egyik vibrátor sem pótolhatja"
Tökéletesen egyetértek!
Emésztőgödör ásó gumicsizma, vegyvédelmi felszerelés. :-)))
Ha két ember szeretni egymást nem tudom mi értelme a különböző segédeszközöknek.
Nincs az ember ujjánál vagy nyelvénél finomabb szerkezet, azt hiszem ezt egyik vibrátor sem pótolhatja.
Továbbá, ha én nem akarok szexelni, akkor az sem fog rávenni, ha a feleségem éppen búvárnak, vagy kéményseprőnek öltözik.
Naa azért nem kell annyira félteni :D
Ha meg elhal veszel egyet a boltból ;)
De ez csak a nőnek jó sztem a férfiaknak nem hiszem:)
Bár úgy tűnik nálatok neked sem volt jó :)
További ajánlott fórumok:
- Mit eszel ezekben a percekben?
- Melyik a "legrosszabb" csillagjegy? Ezek közül a nő vagy a férfi?
- Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem?
- Ilcsi néni kozmetikumai? Ki mit gondol ezekről a termékekről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)
- A 15 éves lányom hazaállított 3 lyukkal a fülében. Ezeket a "szakembereket" nem szabályozza semmi? Pl. szülői engedély, vagy valami más?