Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? fórum

Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok? (beszélgetés)

26. Hondásnő (válaszként erre: 20. - Smaragdzöld 🐉)
ápr. 28. 11:00
Egyetértek.
ápr. 26. 18:28
Engem filmekben, sorozatokban zavar csak hogy beerőltetik a történetbe kötelező elemként az életben nem érdekel.
24. Boch (válaszként erre: 20. - Smaragdzöld 🐉)
ápr. 26. 18:16

És teljesen mindegy, hogy azonos neműeket szeretnek - attól éppoly értékes emberek, mint a heterók.

Ez a helyes vélemény, én is így látom.

Mint heteró pasi.

ápr. 26. 10:37

"Miért lesz valaki meleg?

A tudomány jelenlegi állása szerint a szexuális orientáció, így a homoszexualitás (köznyelven: melegség) kialakulása összetett, több tényező együttes hatásának eredménye. Nincs egyetlen, minden esetben érvényes ok, hanem genetikai, biológiai, neuropszichológiai és környezeti tényezők egyaránt szerepet játszanak a kialakulásában. Fontos kiemelni, hogy a szexuális orientáció nem tudatos választás eredménye, hanem egy érzés, amelyet az ember nem irányít tudatosan "

Cseppet sem cuki. Épp úgy mint pl. egy siket, egy látássérült vagy egy megcsonkított ember sem. Nem is kellene jelzőket aggatni egyikre sem, elég elfogadni. Az hogy ki hogy viselkedik, már más kérdés. Azt viszont lehet minősíteni.

22. csemár (válaszként erre: 21. - Csemár)
ápr. 26. 10:19
Szerintem.
21. csemár (válaszként erre: 19. - Amaunet)
ápr. 26. 10:17

Igazad van.

A "másság" nézőpont kérdése. (IS.)

ápr. 26. 10:01

Számomra teljesen mindegy, hogy férfi vagy női páros. Egyáltalán nem tartom őket "cukinak".

Szerintem két azonos nemű pár sem a "cuki" jelzőre vágyik, hanem elfogadásra.

A környezetemben is vannak ilyen párok. És teljesen mindegy, hogy azonos neműeket szeretnek - attól éppoly értékes emberek, mint a heterók.

Mondom ezt heteróként.

19. Amaunet (válaszként erre: 15. - Csemár)
ápr. 26. 09:42

Mindannyian emberek vagyunk, de egyediek. Nem csak a megjelenésünkben térünk el egymástól, hanem érzelmeinkben, gondolatainkban is.

Hogy ki tér el másoktól és ki a más, az nézópont kérdése.

18. srcrss (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ápr. 26. 07:34
Betyár írta egyszer, hogy a valóságban kb. annyira szexik, amennyire Bud Spencer. 🤣
17. srcrss (válaszként erre: 8. - Globus)
ápr. 26. 05:27
Igen, a szépeket felnőtt filmekben. 😄
16. csemár (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 26. 05:10

Neked van valami elképzelésed erről?

...Mert ez így tényleg elég furcsa!

15. csemár (válaszként erre: 14. - Hansika)
ápr. 26. 04:49

Abban igazad van, hogy emberek. De hogy "ugyanolyanok" lennének, mint Te vagy én, azt kétlem.

(Már abban is kételkedem, hogy az az Anonym, aki ezt a beszélgetést elindította, "ugyanolyan" lenne, mint Te vagy én. Ahogy az is a Napnál világosabb, hogy a hozzászólók sem "ugyanolyanok".)

ápr. 25. 23:54

Akikről itt beszélünk, azok mind ugyanolyan emberek mint mi.

Teljesen független attól, hogy ki kit szeret, mert ez a egész kizárólag csak az Ő magánügyük.

Én erről ezt gondolom.

ápr. 25. 22:45
Szerintem meg két nő inkább elfogadott, mint két férfi együtt.
12. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 25. 18:49
Nem tudom. Szerintem egyformán "nem cukik", de az ő dolguk.
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ápr. 25. 18:45
Igen nő
10. globus (válaszként erre: 9. - 55Judit)
ápr. 25. 17:56

Azt mondom, hogy nézőpont kérdése.

Nekem speciel egyik sem, de nem is kell látnom szerencsére.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Globus)
ápr. 25. 17:55
És te? :)
8. globus (válaszként erre: 5. - 55Judit)
ápr. 25. 17:49
Heteró férfiak kifejezetten szeretik nézni a női párosokat, sőt harmadik tagnak is nőt akarnak.
ápr. 25. 17:26
A leszbikus is meleg. Nem? Ez olyan mintha azt mondanánd hogy nem bírod a bűnözőket, viszont aki törvényt szeg, azt igen. Vagy nem szereted az orvosokat, de a sebészeket igen. Már ne haragudj, de ez egy teljesen értelmetlen fórum így.
ápr. 25. 17:16

Én ha cukinak nem is tartom, de két férfias férfi szerelmét inkább elfogadom,mint a b.zi nőket. gondolom az az oka,hogy egyébként is kis családunkban mindig 1-2 fővel férfi többség volt. EDESAnyamon kívül női bizalmasom, barátnőm soha nem volt,introvertalt vagyok, női közösségben soha nem vettem részt.

Különben a hagyományos női témák abszolút nem érdekelnek.

Egyébként többször kötöttem házasságot, van gyerekem,szerencsére fiú.

Nem vagy egyedül,szerintem

nem sok nő szereti a nőket, csak nem trendi bevallani.

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Amaunet)
ápr. 25. 16:26
Ez lehet! Pl. nekem van egy meleg pár ismerősöm, kicsit zavar hogy ők együtt vannak, de nem különösebben. Viszont amikor láttam 2 nőt csókolózni, azt hittem elhányom magam. Szörnyű még visszagondolni is rá.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 25. 16:23
Lehet, hogy azért, mert te is nő vagy?
3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 25. 16:02
A te érzéseid hozzád tartoznak. Senki nem tudhatja mit miért érzel.
ápr. 25. 15:40
Jó kérdés. De én nem tudom.
ápr. 25. 15:38
Miért van az, hogy nem tartom furának a meleg párokat, és cukinak tartom őket, de egy leszbikus párt furának tartok, és nem tartom cukinak őket?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook