Miért van az, hogy azok a férfiak hagyják ott egy másik nőért a feleségüket akikről soha senki nem gondolta volna? (beszélgetés)
Persze, a drogozás és az alkohol is segíthet, hogy olykor olyat keféljünk, hogy egy hónap múlva is nedves legyen a bugyink, ha visszagondolunk, és újra úgy érezzük, ő megtestesült Férfi :P
De az ilyen gyertyafény-cekcifehérnemű-szerepjáték-anyám kínja szerintem csak egy pofon a szarnak.
Monnyuk a ti távkapcsolatotok se rossz a hosszú érdeklődés szempontjából.
Én teljesen megértelek!
Ugyanis én detto így álltam a férjemhez közel 6 évig, h a tűzbe tettem volna érte a kezem, ha a hűségről volt szó, róla SOHA el nem tudtam volna ilyet képzelni!...m olyan rendes ember...
Aztán jött a pofára esés...igaz, ő nem lelépett mással csak félrek..t...na azóta senkiben nem bízok meg többé!
Szóval, ha jót akarsz magadnak, te sem bízol soha 100%-ig...
A matematikus levezet egy képletet, aminek mindig lesz megoldása..
Itt viszont, egyedül csak magunkra és józan eszünkre számíthatunk..:o)
..ez is csak egy sztereotípia..
Valójában minden a választásainkon múlik..
..mert a lélek és a párválasztás tudománya nem olyan, mint a matematika.. Itt egyszerűen csak rá kell érezni a dolgokra!..:o)
Jobban függ az unalom az esetlegesen unatkozó féltől, mint a másik unalmasságától.
Szerintem kár tagadni a régi bölcsességet, hogy a változatosság gyönyörködtet.
Szegények.......de nem biztos hogy egyel,attól függ kinek hanyadik kapcsolata éppen.)
DE értelek..)
MIért ne lehetne egy csúnyácska pár boldog??? Vagy miért sivár az életük?
Na mindegy megtiszteltetés szval jó nő vagyok..D
Tanulság: ne tedd tűzbe a kezed ismeretlen emberért.
Mások házasságába, párkapcsolatába nem látunk bele.
További ajánlott fórumok:
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?
- Mire gondoltál legelőszőr amikor felkeltél?
- Találd ki mire gondoltam!
- Arra gondoltam, hogy kipróbálom azt, hogy 6 napig nem alszom, szerintetek? (2009.12.28.-a estétől 2010 jan .4-ig.)
- Férfiak akik ott hagyják családjukat
- A székelyek tényleg nem kezelik egyenrangú félként a feleségüket/barátnőjüket?