Miért vágyakozik minden pasi az exére? (beszélgetés)
Miért nyílnak ennyire idióta, általánosító fórumok???
Nem mondod :O eddig hány pasid volt? ;)
Nem vágyakozik minden pasi ebben biztos lehetsz,ez butaság. :)
Attol fűg általában úgy szokott lenni h az a fél aki nem szerettet volna kilépni a kapcsolatbol az még vágyodik a másikhoz,ám valakinek az első az nagyott jelentet/számitott persze nem mindenkinek!a másik sokan megprobálják hejre hozzni az exel,szerintem elöbb gyözodj meg rola h tenleg ugy e van a h gondolod mertha nem talán a késöbbiekben megbánad ha meg igaz hát akk meg megovnád magad az ujabb csalodástol.
Vannak olyan érzések amiket életünk végig cipelünk.
A férfiak talán nehezebben lépnek túl, de csak akkor,ha nincs a láthatáron már másik csajszi.
Igen,néha előfordul,de én azt is tapasztaltam,h ha egy pasit a nő hagyott ott,akkor azzal tényleg gobdok voltak,nem véletlenül maradtak egyedül,főleg hogy a normálisak 30felett kezdenek foglaltak lenni:)Az enyémnél is ő dobta az exét,tehát nem vele volt a gond,aztán nekem sikerült lecsapnom rá....bár fordítva történt,de a mostani ragadozó nőket látva már néha olyan érzésem van,h én kaparintottammeg:))
Van akinek,( függetlenül nő vagy pasi ) évek kellenek, hogy túltegye magát...addig ne jöjjön össze senkivel..???
Általánosan nem igaz, de előfordul elég sok esetben.
Szerintem mi nők is vagyunk így.
igy van! ugy kezdik az uj kapcsolatot h meg nem zartak le a regit! ezt mar tapasztaltam
Nem vágyakozik minden pasi az exére.
úgy látszik tényleg van valami az exekben, ugyanis engem vasárnap hagyott el a pasim, és ment vissza az exéhez. bár náluk van egy gyerek is, de nem hiszem, h ő volt csak az ok. ő sem tudott tovább lépni. valószínűleg igazad van abban, hogy úgy kezdenek bele egy új kapcsolatba, hogy a másikon még nincsenek túl. ezt nekem sok pasi mondta is. a másik meg az, hogy valószínűleg az a biztonság vagy megszokottság hiányzik az életükből, amit éveken keresztül megkaptak a másik féltől, és az újban azt nem lelik meg, vagy nem alakult még ki.
Nyilván volt jó pár olyan tulajdonságod, aminek tekintetében megállapították, az exeik jobbak voltak.
szerinzem sem igaz, legalábbis én azt tapasztaltam, amit Gribedli írt.
Uristen. Szerelmi kotes? Aaah....
Ez hulyeseg. Van nehany aki igen es az sem mindig.
A tobbiek sose, sot, 90% inkabb fogekonyabb az ujra, uj jatek jobb jatek-elv (by gribedli, de en is loptam)
Mi az hogy minden pasi? Ne túlozzunk már....
Szerintem ha egy Normalis Ferfi lezarta a multat kapcsolatot nem tekintget vissza nem vagyik az Exbaratnöjere hisz vege lett a Büszkesegere es az Uj Hölgyre összpontosit teljes mertekben .
Akkor erősítem a szabályt mint kivétel. Nálam a végképp eltörölni elv megy. Szakítás után zéró kapcsolattartás, és memóriatörlés...
Lehet,hogy ennek a 2 pasinak,akiből általánosítasz(értelmetlenül) nem a saját akaratából lett vége a kapcsolatának,vagyis nekik jó volt,és úgy nyilván nehezebb túl lenni rajta.
Másrészt a férfiak nagyobb része valószínűleg a testi igényeit szem előtt tartva minél előbb szeretne új nőt..Harmadrészt ez a kutyaharapást-szőrivel módszer,hogy minél előbb új nőt,hátha ettől könnyebb elfelejteni az előzőt.És ez rajtad csapódott most le.
Minden pasi az exére vágyakozik? :O
(hogyan húzhatnék én ebből valami hasznot...?)
Mert a idő megszépíti a múltat!...A távolság pedig a jelent...:o)
Az én exem eddig minden barátnőjét bemutatta az anyámnak (!) :D Fogalmam nincs milyen meggondolásból :))) A legutóbbi így zajlott.Anikó néni,bemutatom a barátnőmet Évit,Ő végre olyan mint Gabi (le is lépett már tőle a csaj :)))) )Mondjuk alapból vannak hülye dolgai,de sztem ezzel űbereli az összeset :S Jah és ez egy 37 éves "férfi" :S
Citronella "szerelmi kötéssel" akarja magához láncolni a pasit, aki elhagyta - olvastam az interaktivitásában. Lám, egy olyan pasit akar visszakapni, aki éjt nappallá téve az ex-csajairól áradozik. (Hiszen két pasi = "minden pasi" - a logikája szerint.) :-D
Az agyban lezajló folyamatokon kéne változtani, nem a pasikon meg a csúnya, gonosz világon. Nem hókuszpókuszolni, hanem felnöni.
Valamit nagyon rossul csinalsz. Amugy meg nem is tartozik rad. Legrosszab, amit teszel: altalanositasz. A megallapitasod legalabb akkora kozhely, mint az, hogy minden no uresfeju-penzehes-ribi.
nem mind vagyok ra,sot................sosem akar rola tobbe hallani.
További ajánlott fórumok: