Miért nem marad lapos a fasírt? (tudásbázis kérdés)
klónoztassa a nagyit és vegye feleségül őt :)
ha más a formája, az íze is más lesz?
Még pár év,és senkiét nem akarja megenni,csak amit Te főztél!:)
Kitartás!:))))))))
Akkor mond meg Neki,hogy süttessen az öreganyjával!
Mér nem tanulta el tőle!:DDD
Ha fagyasztottat csinálok,fagyosan teszem bele,és az rögtön lehűti az olajat.Nem kapja meg azt a kérget,tud terjeszkedni,ahogy enged ki a hőtől.
De lehet,teljesen más az oka,én meg itt okoskodok megint!:D
Szóval nincs fasírt?:DD
Azt figyeltem meg,ha a lefagyasztott fasírtomat sütöm ki,akkor laposabb marad.
Lehet,a hirtelen sütéstől kérget kap a külseje,és a belső,még sületlen részek,csak felfelé tudnak terjeszkedni.Ha olajsütőben csinálják,talán egyenletesen kapja a hőt mindenütt!
Legközelebb szurkáld meg az oldalát,hátha segít!Vagy nagyon lapítsd el a tenyeredben.
Én szeretem a gömbölyűt is!
Küld el nyugodtan!:)
További ajánlott fórumok:
- Miért kell puhán maradó anyag, alsó fogsorokba
- Mibe csomagoljam a fasírtot, hogy sokáig meleg maradjon? Folpack..stb.
- Miért eshet szét a fasírt sütés közben?
- Miért ragad le a fasírt sütéskor?
- Tudtok olyan muffinreceptet, ahol garantáltan feljön a süti? Nekem sajnos szinte mindig lapos marad, főleg a csokis.
- Mit csináljak a maradék fasírtból? Már meg van sütve(egybe)stefánia vagdalt.