Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében? (tudásbázis)
Ez a baj Veletek!
Nem nézek meg semmit a saját szemetekkel, vakon közlekedek a Világban és a Szent Tudomány mindenhatóságát hangoztatva kötekedtek.
Valóban nagyon személyessé vált a fórum.
De van egy ajánlatom: Gyertek el hozzám, és próbáljátok ki a spát aztán keressünk együtt magyarázatot a jelenségre.
"A leírás szerint pozitív ionokat negatívra." - ...(Azért ez gáz.)
(A többihez nem szólok hozzá, Ottokár úgyis megteszi, nekem elegem van ebből.)
Nem vagyok vegyész!
Csak egy .0-ás felhasználó:-)
A leírás szerint pozitív ionokat negatívra.
De a hozzá állás a "tudomány" részéről ebben az esetben is jellemző, ab ovo elutasítás. Nem vizsgáljuk meg, csak excatedra kijelentjük, hogy szemfényvesztés.
Ha rászánnál csak egyetlen órát érdekes tapasztalatot szerezhetnél. Ha az elektróda az üres "lavórban" van a víz enyhén rozsdás színű lesz. Azonban amikor két láb is van benne, akkor habos, zöld, fekete átlátszatlan.
Ha valóban nem történik semmi, mitől változik meg a víz?????????
Sőt, a kezelés után a vizelet is sötétebb lesz...
Tényleg nem tudod miről beszélsz!!
Ioncserélt vizet használunk...
Bocsáss meg, hogy ezt mondom, de sejtésed sincs miről beszélsz!
A spa méregtelenítők valóban elektrolízis alapon működnek, de azt senki sem állította, hogy az elektródával analizálni is lehet.
Ha láttál volna közelről ilyen készüléket, akkor tudnád, hogy milyen a víz színe és szaga..
ottokar, már sok helyen összefutottam veled. Elismerésem a tudásodnak, csak a stílusod sokszor olyan durva. Ha picit csiszolnál rajta biztos nem lenne ennyi súrlódás.
Remélem nem veszed zokon!
Mert az idezgetessel kiragadsz dolgokat, ahogy mast jelent mar, valamint beleszosz olyat is, ami rolad szol, a te feltetelezeseidrol, szo sem volt olyan dolgokrol, amire valaszolsz.
De az legalabb pozitiv a tobbiekkel ellentetben, hogy nem hulyezel.
"sem ottokár, sem pirosalma kötekedéséhez"
Azt azért elárulhatnád miért kötekedés az amikor valaki valótlan dolgot mond és azt aki ért ahhoz kijavítja? Emberek halnak meg naponta mert tévismeretek miatt rossz döntést hoznak.
Szia Enci!
ezt is nézegesd +, ha bp-i vagy, de könyv is van.
És aviva fórum is itt a hoxán.
Garantáltan hatásos.
Remélem nem haragszol, hogy ideírok, de nincs kedvem sem ottokár, sem pirosalma kötekedéséhez...
Sok sikert a babaprojekthez:baranka,aki Líviához jár Etka jógára néhány éve
"A szervezet képes meggyógyítani saját magát,akkor minek mérgezzük???????????"
kivéve, amikor nem, és akkor kell az orvos :S hmmm, régi bölcsesség ez is :)
(Szia, Melinda!
Ne értsd félre, nem neked írom a következőt!)
Kíváncsi vagyok, hány ember tudja, mit jelent a "szintetikus" szó...
Igen, persze, Mg-ot beleértve, azt nem írtam.
("De a nanot kis n-el kell írni." - igen, utána már az is leesett:-)
"Egy német keménységi fokú az a víz, amelynek egy literjében 10 mg kalcium, vagy magnézium só található."
Na tessék! Nem kell sokáig keresni hogy rossz leírást találjak! Aki ezt írta nem hallott az egyenértékről? Minden analitika alapja!
1 Nk fokú az a víz melynek egy literében 10mg CaO vagy azzal egyenértékű Ca és Mg só van oldva. Van Francia és Amerikai keménység is, lényegük hogy kétszer akkora keménység mindíg kétszer annyi ionos állapotú oldott Ca Mg sót jelent.
De a nanot kis n-el kell írni.
Te, én először néztem nagyot, hogy 20 NK...Ugyanis a jelenlegi mesterséges hőmérsékleti rekord 20 nanokelvin (pluszban, persze:-D), és nekem ez ugrott be:-)
A 1 német keménységi fok jól emlékszem, hogy 10 mg/l CaO-nak megfelelő szabad (bár ennek túl nagy jelentősége nincs) Ca-iont jelent (vagyis 7,14 mg vagy 0,178 mmol/l Ca2+)? (Mer' ugye többfélét is használnak.)
"Elemeztetheted a vizet, abban aztán van anyag bőven"
Nocsak nocsak! Csak nem materialista lettél? Az az én reszortom.
Aki meg elektródával állapítja meg az összetételt annak sikerült seggberúgnia az analitikát.
További ajánlott fórumok:
- Hiszel a homeopátiás csodaszerekben? Én nem.. Győzz meg az ellenkezőjéről
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Megfázás, influenza természetes gyógymódokkal, esetleg homeopátiával
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?