Miért fuccsolnak be a fogyis fórumok? (beszélgetés)
1700 kalóriával nem lehet hízni, hacsak nem Jabba módra fekszel egész nap otthon.
1400-al lazán fogytam, megerőltetés nélkül. most eszem olyan 1800 körül és nem hízok.
1. aki komolyan le akar fogyni, az egy idő után eléri a célját és már nem ír a fórumba. bár szerintem, aki komolyan veszi az ilyesmit, az nem is hízik meg nagyon, és pár hónap alatt le tud fogyni.
2. aki nem akar lefogyni, az meg azért nem ír, mert ismét feladta.
Igen, már én is hallom, hogy ki milyen sokat fog enni...Persze, sokan rákenik a hormonokra, genetikára meg nem tudom mikre...
Egyébként én tényleg sajnálom, hogy befuccsolnak ezek a fórumok, mert érdekelne ki hogy halad, stb...
Persze, nehéz a szokásokon, a hagyományokon túllépni, de nem lehetetlen. Most is sorolják a kolléganők, hogy mi mindent sütnek, tőlem is megkérdezték, mondom, hogy egy sajttortát akarok, az bőven elég lesz, erre meg megkérdezték, hogy csak ennyit? (Sajnálkozva, hogy szegényeknek nincs mit enni....) Ketten vagyunk, még az is sok nekünk...
Igen, én is belefutottam pár ilyen emberbe - talán még abba is akit mondasz. Nagyon meg szoktak sértődni azért is, hogy a hormonokra kenik a hízást. Létezik, de nem annyi embernél mint amennyien állítják magukról.
Köszi. :)
Engem nem érdekel, hogy éppen milyen ünnep van/lesz, nem fogom teleenni magam, az biztos. Eléggé megszenvedtem, hogy idáig eljutottam.
Amúgy régebben volt egy fórum, ahol az illető azt állította, hogy genetikailag nem tud fogyni. Egy másikban meg azt írta, hogy annyit evett éppen, hogy nem tud megmozdulni. És ő lépett fel támadólag annak, aki mondta, hogy az a baj, hogy sokat eszik.
És ha még jól is áll! :)
Én kb. 8 éve nem hordtam ruhát, most meg folyton abban járnék. :)
Teljesen egyetértek Veled.
Nem ítélkezel, elmondtad, hogyan látod ezt a témát, és teljesen igaz, amit leírtál.
Nem lehet fellángolás szerint csinálni, hanem tudatosan kell.
A témához hozzászólva, szerintem azért tünnek el, mert a legtöbbje feladja, marad egy vagy két tag, aki lelkiismeretesen csinálja, és nem akarnak magukkal beszélgetni a fórumon, így végül ök sem írnak.
"4. Vannak az olyanok, mint én, akik ráérősen fogyogatnak, kissé unalmas a havi 1 kg-ot bedekázni egy fórumba. Annyira már megokosodtam, hogy aki nem képes felfogni, hogy fogyni csak kalória deficittel, egészséges táplálkozással és sporttal érdemes, azzal nem vitázok és nem is próbálok segíteni, motiválni sem, mert minek, különben is csak én lehetek hibás, ha ő dugiban csokit zabál."
Mentegeted és fényezed magad. Nem vagy különb egyiknél és másiknál sem.
"3. Vannak akik gyos kúrákkal sanyargatják magukat, kezdetben lelkesek, aztán jönnek újra, lásd 2. pont. "
Undok tannénis skatulyázás, te sem vagy különb. Évek óta itt szambázol a ..... val.
"2. Vannak akik lefogytak, de nem váltottak életmódot, azok jönnek január 1.-től újra. De már nem hangoskodnak, mert tudják, hogy elbuktak. "
Nem a te dolgod hogy ítélkezz!
?
"1. Elég sokan akik lefogytak itt vannak és naponta írják a naplójukba, hogy mennyit edzettek."
Ez csak egy edzésnapló - te is írtad sokáig - mi ebben a baj?
Ezt nem igazán értem még itt sem...?
Tudom te a napi 5x együnk témát szereted de...
ez mi?
"5. És végül vannak akik az istennek sem értik, hogy a csak ch alapú étkezés mozgás nélkül nem tud megváltás lenni. Azok nem jönnek vissza, hísz rájuk semmilyen diéta nem hat, mert genetikailag elátkozottak, mindenki lúzer aki segíteni akar és csak az az életcéljuk, hogy őket bántsák."
Volt egy nagy tükör az osanban???
A franc essen beléjük......
Egyébként alap fogyókúrás módszer: bármit és bármennyit ehetsz, de kizárólag elhízott meztelen emberek társaságában.
Ja, nem ítélkezek. Tényleg nem. Sőt ütni is szoktam, ha valaki beszól úgy, hogy nem tudja az egyént milyen okok vitték el odáig ahol tart. Viszont: vegyük tudomásul, ezeken a fogyis fórumokon még a napszélre is fogják a hízást, pedig csak a kaja a bűnös. Az esetek nagy százalékában.
Nincs sok hátra neked, hajrá!
1. Elég sokan akik lefogytak itt vannak és naponta írják a naplójukba, hogy mennyit edzettek.
2. Vannak akik lefogytak, de nem váltottak életmódot, azok jönnek január 1.-től újra. De már nem hangoskodnak, mert tudják, hogy elbuktak.
3. Vannak akik gyos kúrákkal sanyargatják magukat, kezdetben lelkesek, aztán jönnek újra, lásd 2. pont.
4. Vannak az olyanok, mint én, akik ráérősen fogyogatnak, kissé unalmas a havi 1 kg-ot bedekázni egy fórumba. Annyira már megokosodtam, hogy aki nem képes felfogni, hogy fogyni csak kalória deficittel, egészséges táplálkozással és sporttal érdemes, azzal nem vitázok és nem is próbálok segíteni, motiválni sem, mert minek, különben is csak én lehetek hibás, ha ő dugiban csokit zabál.
5. És végül vannak akik az istennek sem értik, hogy a csak ch alapú étkezés mozgás nélkül nem tud megváltás lenni. Azok nem jönnek vissza, hísz rájuk semmilyen diéta nem hat, mert genetikailag elátkozottak, mindenki lúzer aki segíteni akar és csak az az életcéljuk, hogy őket bántsák.
További ajánlott fórumok:
- A fórumokon miért tegezik egymást az emberek?
- Miért van mindig vitatkozás a fórumokon?
- A hoxán és egyéb fórumokon, miért nézik mumusnak az embert, ha egy zárt klubba szeretne jelentkezni?
- Szerinted miért alakul annyi konfliktus, feszültség az emberek között az internetes fórumokon?
- Miert nem enged nem csak itt, mas forumokban is, ekezetes betuket irni a gepem?
- Miért nem engednek bizonyos fórumokat?