Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? fórum

Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)

1490. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1488. - Boldogság1)
2011. márc. 25. 12:38
Ugyan már lányok...tessék ezt befejezni,mert dá-dá lesz, nyilvánvalo azért van Veletek a párotok szeret benneteket viszont az emlitett forum elolvasása után rájöttem,hogy éppen az állando nyaggatást utálják a pesik,azért irtam,hogy csak az első 5 oldalt olvassátok el természetesen a kezdetektől:))hogy hová juthat egy kapcsolat/házasság és hogy milyen hibákat NE kövessünk el....
1489. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1486. - E458602baf)
2011. márc. 25. 12:29
IMÁDOM arántott cukkinit,meg mindenféle zölséget rántva!!:)))Ha a barátodat megkérdezed a dolgok miértjéről mi a válasz,miért nem?
1488. Boldogság1 (válaszként erre: 1486. - E458602baf)
2011. márc. 25. 12:29

Én mindig meghallgatlak..:))

Vagyis elolvaslak:))

Néha én is úgy érzem,hogy nem vagyok elég jó neki..Lásd,letöltött képek..Ilyenkor megy csak ám el az önbizalom...

Egyébként azóta,hogy "lebuktam" sokkal jobban érzem magam..Megkönnyebültem..

Neked is az lenne a jó,ha tudnád miért ilyen..

Néha azért említsd meg neki,hogy Nálad jobb csajt úgysem találna...:))

Én ezt szoktam mondani a páromnak..És Ő mindig helyesel(és nem illendőségből),mert elég sokan játszottak vele..

Mi a neten ismerkedtünk és volt elég időnk rá..

Ott aztán kitudod ismerni a másikat:))

De visszatérve Rád..Ne engedd,hogy mindig ugyanazt mondja..Mert az nem túl kreatív...::))

De te légy az..

Csábitsd el!!!!!

1487. e458602baf (válaszként erre: 1485. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 25. 12:12
Köszi csajszi, viszont Neked is! :)
1486. e458602baf (válaszként erre: 1483. - Boldogság1)
2011. márc. 25. 12:11

Mindenképp beszélni fogok vele valamikor.

Csak azt nem szeretem ezekbe a beszélgetésekbe, hogy mindig ugyanaz történik. Elmondja sokszor, hogy nincs semmi baj és ő ugyanúgy rajong értem mint régen. Utána 2 napig minden szupi, és aztán kezdődik előröl.

Valami tuti stratégiát kell most már kitalálnom.

Engem már az se érdekelne, ha azt mondaná, hogy már nem tetszek annyira vagy mit tudom én. De legalább akkor hagynánk egymást.

De akkor neki újra el kellene kezdeni csajozni, megküzdeni valakiért, meghódítani valakit...ahhoz meg lusta lenne újra belefogni :D Meg hogy talál-e még egy ilyen odaadó csajt...hát nem sűrűn az is biztos, és ezt ő is tudja. (Ezt nem nagyképűségből mondom, csak mert ismerem a környezetembe élő csajokat. Egy se tesz meg ennyit a pasijának.) De hát ha szeretem, akkor ez természetes számomra. Ő is mindent meg ad nekem, ezt a dolgot kivéve. És mivel én elég lelkis csaj vagyok, hiányzik nagyon.

Na, elég már a panasznapból :D

Olyan szép idő van, nem érdemes szomorkodni. :)

Én egyébként rántott cukkinit csinálok. Lassan neki is állok panírozni, mert sose leszek kész vele :)

2011. márc. 25. 12:04
anyukámnak rendelten ebédet!Az aldiban nagyon fini lasagnét lehet kapni abbol egy picit sok-sok salátával..van egy hülye szokásom,mindenhez salátát eszek kivéve levesekhez amit amugy is ritkán fogyasztok!jo étvágyat kivánok mindenkinek!Csoki, Te milyen fincsikét főztél ma?
1484. Boldogság1 (válaszként erre: 1481. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 25. 11:58

Kb 1 körül ehetk csak...

De nem fogom túlzásba vinni...:))

Nálad mi lesz az ebéd??

1483. Boldogság1 (válaszként erre: 1482. - E458602baf)
2011. márc. 25. 11:58

Még most is azt mondom,hogy beszélj vele!!!!

Elhiszem,hogy Neked így most ez nagyon rossz..

Én nem is tudom,hogy bírnám ki..

Én már attól is a falra tudok mászni,ha néha nem ölelget meg,nem puszilgat...

Na persze csakis az egézséges határig(..mielőtt még valaki idegen letámadna,hogy birtoklom őt...:)

A szeretgetés szerintem alap egy kapcsiban..

Én éltem úgy,hogy csak éltünk egymás mellett...Nem valami jó érzés..

De ezt már korábban írtam is..

Kérdezd meg,hogy mi a baja..

Valami bántja-e??

Esetleg úgy érzi,hogy talán Te változtál meg??

Azt is kérdezd meg,hogy megbántottad-e esetleg valamivel??!!

1482. e458602baf (válaszként erre: 1480. - Boldogság1)
2011. márc. 25. 11:30

Örülök, hogy túl vagy rajta :)

Hát egyszerűen semmit nem tudok kihúzni belőle. Lehet, hogy csak én kombinálom túl, és tényleg nincs a dolog mögött semmi. De valaminek mégis csak kellene lennie.

Emlékszem régen mennyire tepert, hogy megszerezzen, hogy oda volt értem...most meg...

Én már azon gondolkozok, hogy az a baj, hogy túlságosan odaadó vagyok, és ő már teljes mértékben nyugodt hogy én már úgy is itt vagyok neki.

Ezek a pasik...semmi se jó nekik. Ha eljárnék bulizni külön tőle, nem főznék minden nap fincsi ebédet, nem volna kimosva a gatyája...akkor mit szólna? Az jó lenne?

Szerintem egyszerűen az lehet a gond, hogy már nem kell értem küzdeni, megszerzett, és most már nyugodtan lustálkodhat ilyen téren. De bezzeg ha havonta egyszer ő is huncutkodna, akkor én sose mondok nemet. Jó hogy nem mondok, mikor már örülök annak az egynek is :D

A szexet is szereti minél egyszerűbben elintézni.

Lusta mint a disznó!

Régen bezzeg egész napot is végig szeretkeztünk. Mennyire hiányzik is az az időszak :(

Most vett egy DVD, blu ray lejátszót és néhány filmet. Így még hátrébb szorultam.

1481. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1480. - Boldogság1)
2011. márc. 25. 11:18
igazán örülök hogy tulélted a fogdoki támadását:))Ebédelni már szabad ugye?egyél valami fincsit,,,
1480. Boldogság1 (válaszként erre: 1479. - E458602baf)
2011. márc. 25. 11:14

Megjöttem,és túléltem...:))Köszi a szorítást:))

Még 2 hét múlva vissza kell menni,és akkor kész..De úgy döntöttem,van pár likas fogam,így azokat is megcsináltatom.::)))

Akkor kezdi:))

jaj...Nagyon sajnálom,hogy így álltok..

Szerintem is próbálj meg vele beszélni..

De ilyenkor mikor kérdezed miket mond??

Pl: nem tudom,csak,nincs semmi??

Falra mászok ezektől...

1479. e458602baf (válaszként erre: 1477. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 25. 11:03
Nagyon kedvesek vagytok...tudom, hogy Rátok számíthatok csajok :)
1478. e458602baf (válaszként erre: 1477. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 25. 11:02

Nem, nem adom fel :) nagyon kitartó tudok lenni, és tudom hogy kell lenni megoldásnak.

Mindenesetre lassan beiktatok ismét egy beszélgetést...ami sejtésem szerint nem lesz eredményes, de azért mégis elmondom hányadán állunk...mert a megbeszélés híve vagyok.

Csak már én szégyellem magam ezek miatt az álmok miatt...de nem tudok tenni ellene :S:S

2011. márc. 25. 10:56
Kitalálunk valamit ne add fel még...nagyon fiatal vagy tényleg szivesen segitünk bármiben Boldival együtt,teljesen más vagy mint azok a hárpiák a másik forumon...
1476. e458602baf (válaszként erre: 1475. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 25. 10:41

Hát én is sajnálom.

Lassan jön a csúnya verzió is, mert már nem bírom sokáig cérnával. Már éjjel mindenféle pasikkal álmodok... lassan már jobban szeretek aludni :S:D

1475. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1473. - E458602baf)
2011. márc. 25. 10:36
Nagyon sajnálom....:((((((
1474. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1472. - Boldogság1)
2011. márc. 25. 10:35
szia!szoritunk Neked ezerrel, fogjuk a kezedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 25. 10:31

Boldogság, szorítunk nagyon! ;)

Én néha akarok az lenni, néha nem :D jelenleg nem, mert még mindig nincs javulás itthon.

2011. márc. 25. 09:55

Sziasztok!!

Én meg pont szeretnék feleség lenni...:))

Voltam már menyasszony 5 évig,de az idióta nem akart elvenni..

Le is léptem:))

És remélem hamarosan megkéri a szerelmem a kezem..:))))

Más..Mindjárt indulok a fogdokihoz a kezelésre....:((

Szorítsatok!!!!!

Szép napot..:))

1471. 4fbd4b2862 (válaszként erre: 1470. - Mothertiger)
2011. márc. 25. 08:39
Szia!Hol csavarogtál illyen hosszu ideig?Vagy már anyukádnál vagy?igy látom én is ahogy TE....de ezek a szánalomra méltó nők akik itt baromságokkal tömik a másik fejét különbnek érzik magukat mert feleségek.....akiket két éve nem d..... meg férjük....egy ilyen házasságért miért küzdeneknem értem szerintem már nem menthető...
2011. márc. 24. 19:33

Sziasztok.

Na ezért nem megyek én férjhez. Ha egyikünk megunja a másikat, annyi hogy "szia" azt' csű... :))) mothertiger balra, Pálci jobbra el. :) Nincs bíróság, nincs egyezkedés, nincs vita. Ennyi.

Nagyon sok házasságot láttam már tönkremenni, úgyhogy kösz, nem kérek belőle. Nekünk 8,5 éve van ez a kapcsolat, kisebb-nagyobb hullámvölgyekkel, de elvan. Nem érzem szükségét a papírnak, vagy hogy "Pálciné" legyek. :)

Néhányszor már bepróbálkozott vele, hogy megkéri a kezem, sikertelenül. Elakadtunk egy eljegyzésnél, és 8 éve a menyasszonya vagyok. Gyűrűt is vettünk, az övé elveszett, én meg csak ritkán veszem fel, de jól van ez így is. Nekem ez se jelent semmit. :)

2011. márc. 24. 13:31

Nagyon sok rossz dologra képesek...És nem számít ám nekik,hogy megbántanak téged vele..

Tudom milyen rossz ez,mert egy pár ilyen kisebb megaláztatást átéltem már....

1468. e458602baf (válaszként erre: 1467. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 24. 11:18

Én inkább jobb ha nem olvasom... így is túl sok ilyet látok a környezetembe is. Már sokszor ez is elég ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a házasságtól meg gyerekvállalástól.

Próbálok pozitív lenni inkább. Tudom, hogy vannak kivételek, és remélem bele fogok tartozni :)

A remény hal meg utoljára :P

2011. márc. 24. 11:13
Jaj,édes Istenem,még mindig olvasok teljesen összetörtem,ennyi aljasságra hogy képesek ezek a férfiak....most vált nyilvánvalová,hogy a házasságok csak eleinte müködőképesek.és amikor jön a baba a férfiak teljes érdektelenséget mutatnak....tényleg ha van egy kis időd olvasd végig nagyon érdekfeszitő néha már könnybe lábadt szemmel ökölbe szoritott kézzel nézem az irásokat,hogy a nőknek miért kell ennyi megaláztatást eltűrniük,ráadásul nálam fiatalabbak évek ota szex sim-simi nélkül...
1466. e458602baf (válaszként erre: 1464. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 24. 11:03

Sajnos rengeteg rossz házasság van. Az én környezetembe is, akik még kiskoromban összeházasodtak, volt nagy lagzi meg minden...és most válnak. De tényleg mindenki. Kivéve nővéreméket...de nekik se sokon múlott... és a nővérem a hülye sajnos :S

Szóval, ezek láttán én is elgondolkozok olykor... hogy kell ez nekem? Anyu mindig mondja, hogy jól gondoljam meg, hogy szülök-e gyereket erre a világra...és valóban elgondolkodtató. De egy(vagy több) kis csöppség kell az ember életébe, anélkül mit ér főleg egy nő élete (?) Csak sajnos sok férj ilyenkor lép félre/le :S aztán mi meg bajlódjunk egyedül az élet terheivel.

És azon is sokszor elgondolkodok, hogy ha most mi úgy viselkedünk mint a 20 éves házasok, akkor mi lesz velünk 20 év házasság után (?)

Szóval... hát nem is tudom mit mondjak. Remélem, hogy változik majd ez. De az biztos, hogy a világ már jobb nem lesz, csak rosszabb. ÉS persze azt se tudhatom, hogy nem-e én változok majd meg rossz irányba.

Megpróbálom úgy élni az életemet, ahogy a legjobbnak érzem, és majd elválik mi sül ki belőle :)

2011. márc. 24. 10:53
De mielőtt rosszat gondolnáto rólam,hogy külső alapján itélek elmondom,hogy amikor elolvastam azt a bizonyos hsz-t egyből az ugrott be,hogy ezt nem egy (számomra)vonzo nő irhatta,inkább egy olyan nő irománya volt aki végső elkeseredettségében egyetlen fegyverként a gyerekkel való zsarolást választja amikor válásra kerül a sor,hogy az apát bosszantsa.vagy éppen maradásra birja....amugy az illető hölggyel kb 2éve nem feküdt le a férje.....
2011. márc. 24. 10:46
Szia!Nálunk is nagyon szép idő van!Érdemes elolvasni a forumot az elejétől,mert nagyon tanulságos...én megtettem,de a megdöbbenéstől nem tudok szóhoz jutni..tényleg ennyi sz.. házasság van?Tényleg ennyi boldogtalan,megalázott, elhanyagolt,szexre és szeretetre éhes nő van aki csak a gyerek miatt nem hagyja el a férjét?Tudtam,hogy vannak egypáran...na de ennyien???????Azt megkaptam tegnap este,ne szoljak bele hiszen nem élek házasságban,csak barátom van és az nem ugyanaz..foggalmam nincs arról milyen házasságban élni...tudjátok mit?nem is akarok.....
1463. Boldogság1 (válaszként erre: 1462. - E458602baf)
2011. márc. 24. 10:24

Sziasztok Csajok!!

Olyan szép idő van ma...:))Végre...

Én biztos nem foglalkoznék ilyen penészvirágokkal..:)))

Le kell sz...ni őket..Ez itt tényleg egy fórum és bárki elmondhatja a véleményét..

Itt is írtak nekem is rosszakat,de nem foglalkoztam a végén velük..

Volt aki azt írta,hogy csak annak a véleményét fogadom el,aki ez enyémet tükrözi..:))

Most idegesítsem fel magam??:))

Ne törödj vel...

Szép napot Nektek..:))

1462. e458602baf (válaszként erre: 1461. - 4fbd4b2862)
2011. márc. 23. 22:43
Jó éjt!
2011. márc. 23. 22:36
Ok!még most is irt de ugyhogy,hogy ha valaki elolvassa akkor egyértelmüen én jöjjek ki hátrányosan belőle,rólam gondojanak rosszat....irtam neki priviben,hogy az ölebem lábába se érsz te kis penészviág...:)nem értem mi köze van az öleb forumnak a boldogsághoz?jo éjt!majd holnap beszélünk

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook