Miért élvezetes a pasik számára letölteni "idegen" csajok képeit a netről? (beszélgetés)
Jó reggelt...
Én hónapok óta készülök:)))
De még nem jutottam el odáig:))
Szép napot..
Szofi?????????
Jó reggelt :)
Tegnap voltam tornázni, végre rászántam magam :) Nagyon jó volt, érzem, hogy vannak izmaim :))
Jó reggelt..
Elég gyorsan,bár én szombaton csak otthon dolgozgattam:))
Kár,hogy nem volt:))
Szépséges napot:))
Jó reggelt Lányok :)
Hogy telt ez a 'hosszú' hétvége?
A szombati ivászat jól sikerült, bár pasizás nem volt :)
Huráááááááááááááá:))
Érezd jól magad:)
Most irigykedem, nem volt kedvem jönni és szívesen kertészkedtem volna helyetted :)
Biztosan leszenk pasik, nyitott szemmel járok :)) (és persze miniszoknyában) :)))))
Én itthon vagyok:))
Mondjuk kifáradtam,mint az állat..Délelőtt kicsit shoppingoltam utána meg rendbe tettem az udvart:(((
Párom dolgozott..
De jó Neked:))Pasik is lesznek?:))
Szia Boldi :)))
Dolgozom. Neked be kellett menni végül?
Este megyek kocsmázni :)
hahó Csajok:)))))
Mizu veletek??
Sajnos ez a rideg valóság.Ha nem akarnánk tetszeni nem akarnánk gyereket és annak apát és egyben párt keresni akkor nem volnánk rákényszerítve egy csomó hülyeségre.Gondolok én itt a szűk ruhák magassarkú/de több eszem van annál hogy összetörjem a lábam én nem használok magassarkút/
Egy csomó mindent bevállalunk a kedvetekért igen pl a szőrtelenítés.Kellene csak nektek gyantázni akkora helyeken mint amekkorán elvárjátok tőlünk!!!
Nem meztelen képekről volt szó:)
Hiába,én ilyen vagyok és engem ez zavart:)
De már megoldódott a probléma..
Aha aha kedves ,látom az érdekesebb témákba benne vagy.Hát nem tom különben mert van mikor odahív hogy ezt nézzem már meg de zavarba jövök és nem élvezem hanem csak kellemetlenül érzem tőle magam.Viszont!!! ebből kifolyólag kaptam a kedvesemtől egy bókot .
Mutratott nekem egy képet igaz fej nem volt és azt mondta tök úgy nézek ki.Hááát én nem olyannak látom magam de marha jól esett hogy a férjem olyannak lát.Igaz azt hozzátette hogy a hasam kicsit kisebb lenne akkor akár rólam is készülhetett volna a kép.
Itt sosem az volt a baj,hogy valaki képeket nézeget..Azzal nem foglalkoztam..Hanem letöltötte az ismerősei képeit!!:(((
És ez volt a bajom..
További ajánlott fórumok:
- A hosszú ünnepnapok kellemes és kevésbé élvezetes pillanatai
- Hogyan lehet YouTube-ról zenét vagy klippet letölteni?
- YouTube-ról hogyan lehet letölteni zenét és cd-re másolni?
- Kisfiam mindjárt 3 éves és megőrül a vonatokért, honnan tudnék neki letőlteni igazi vonat videókat?
- Milyen appokat érdemes mobiltelefonra letölteni?
- Melyik szövegszerkesztőt érdemes letölteni?