Miért csalják meg ennyien a párjukat? (beszélgetés)
De, erről van szó.
van egy sablon, milyen egy "igazi" nő, és állítólag ennek kell megfelelni.
"Mert a férfiak ezt szeretik"
Na, ez az általánosítás oda-vissza megbukik.
A nők sokfélék, a pasik is, mindenkinek más jön be, úgy külsőre, mint viselkedésre.
Én sem értem, hogy Te mit nem értesz. :)
Ki beszél itt kromoszómáról? A nőiességet ne kelljen már egy nőnek magyaráznom. :D
Egyáltalán nem erről van szó. Inkább arról, hogy sok asszony nem átallja felvenni akár fizikailag is az "otthonkát". Így veszti el a nőiességét.
Nem is beszélve a stílusról, ahogyan beszél a párjával.
A férfi annyit enged meg magának a nővel szemben, amennyit a nő megenged neki.
szerintem egyszeruen arra erti, hogy mig egy kapcsolat gyerekcipoben jar, az ember naponta otszor sminkel, valt ruhat, fuj parfumot, mikor mar ezer eve egyutt elsz valakivel, ott visit a harom gyerek, jonnek anyosek, es lehanyt poloban rohangalsz, megfeledkezel arrol, mennyire szerettel tetszeni, odatenni magad, keves ido es figyelem maradhat erre
nem olyan ritka jelenseg ez, az 'otthonra meg jo lesz' ruhatipustol kezdve a labkormot vagok az agyban tortenesekig
Egyetértek.
Ez a "nőnek lenni" bullshit kb. arról szól, hogy illeszkedj be szépen a sablonba, mert ha nem, akkor jön az ejnyebejnye :)
Hello, a kákán nincs csomó, hiába is keresed ;)
Nyilván arról beszél, hogy különbsé van egy nő, és egy nőnemű lény között. Nehogy azt mondd, hogy nem érzed, nem látod a kettő közötti különbséget.
Akkor újra megkérdezem, hogy mit jelent nőnek lenni és elfelejteni nőnek lenni? Egy nő nem tud nem nő lenni, mert kromoszomálisan is az.
Nem értelek.
Az udvarlás időszakában nagyon tudunk nők lenni, és valószínűleg ilyen a szerető is. Később már sokan beleszoknak a kapcsolatukba és nem fordítanak figyelmet arra, hogy azt a kapcsolatot ápolni kell. Minden egyes szóval és tettel.
Egy nő ne addig legyen nő, amíg megszerzi a férfit. Feleségként, anyaként is maradjon meg nőnek, nem pedig egy elhanyagolt házisárkánynak.
Az önbizalom nagyon fontos. Nincs szomorúbb egy állandóan panaszkodó többgyerekes anyánál.
Akkor még a párom volt. :)
Az ember folyton úgy gondolja nála szebb és stb az utód, vagy a szerető. Hát, a miénk : D istentelen :D
Ha egy nő megéli a szexualitását, azt hagyjuk, mert sarki nő. Ha egy pasi, az csak él.
2016 van, dolgozd fel :))
Ebben benne van az is, hogy fizikailag és szellemileg is elhanyagoljuk magunkat, mert okot találni rá a legkönnyebb.
De az sem mellékes, hogy mennyire tiszteljük egymást, hogyan beszélünk egymással sima hétköznapokon. Pl.egy megszokott, odavetett"hülye vagy" is megengedhetetlen egymással szemben, pláne a vulgaritás.
Azt látom, hogy sokan úgy beszélnek a párjukkal, mintha a haverjuk, vagy a gyerekkori barátnőjük lenne.
Nem azt mondom, hogy egy intelligens ember nem csalja meg a párját, de az valószínű, hogy nem fog alakoskodni, hazudni, mellébeszélni.
Bezzeg régen!
Milyen szép is volt, mikor a férj nyíltan járhatott kuplerájba, nem volt ez a sok csúnya erkölcstelen kapcsolat!
Még ha csak papolnának!
Az egyik exem, miközben párhuzamosan volt mellettem valakije, olyan féltékenységi jeleneteket vágott le, hogy csak pislogtam. Mikor leesett a tantusz, pillanatok alatt lebuktattam, s páros lábbal rúgtam ki.
További ajánlott fórumok:
- Apa? Sokan így szólítják párjukat...ez ciki nem? Nekem apa az aki az apukám....
- Milyen körülmények között csalják meg a pasik a feleségüket?
- Miért csalják meg az emberek a párjukat?
- Miért csalják meg a nők/pasik a párjukat?
- Azok fóruma, akik az interneten ismerték meg a párjukat
- Miért kezdik egy a férfiak egy idő után hanyagolni a párjukat?