Miért akadt ki ennyire az ismerősöm? Jogos volt részéről, hogy azóta rám se bagózik? (beszélgetés)
Ez manapság már általában nem igaz! Ha olyan szakmát választ, ahol a rátermettség a fontos, ott nem lehet segíteni. És vannak még ilyen munkahelyek! ;)
Meg, ha teljesen mást, mint ami régen volt pl.
Nyugi!
Nekem is szoktak törölni hozzászólásomat, pedig legtöbb esetben semmi olyan nincs benne...
Ja, biztos így van, de nem jellemző.
Én bankos vagyok, a gyerekem vendéglátós. Még kicsit sem rokon szférák. Szerinted hány étterem tulajdonost ismerek, hogy segítsek neki munkát találni?
Vagy fordítva?
Nem bizony...
Igazából én már 2007 óta vagyok itt, kis szünettel. Mert egy idő után elromlott a jó hangulatú beszélgetős fórumok hangulata. Sok jót töröltek, pedig semmi értelme sem volt.
:)
Igazából ha időben észreveszem, a legtöbb új regisztráló nem akármilyen fórumát elkerülöm. Csak van, amikor már késő. Ide csak a régiek miatt jöttem most. :D
További ajánlott fórumok:
- Egy ismerősömnek azonnali pénzügyi segítségre lenne szüksége
- Miért olvasok rengeteg mellékhatást az oltásokkal kapcsolatbam, de egy ismerősömnek sincs semmi baja ?
- Egy ismerősöm furcsa módon szeretne szülővé válni, milyen lehetőségei vannak?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Egy ismerösöm fekete haját sokkal világosabbra szeretné változtatni! Szerintetek a fekete hajat mennyire előnyös világosítani?