Mi volt eddig a legnagyobb szerelmi csalósásod? (beszélgetés)
Lemaradtam! Ki az az Andrea aki utál?
Nyugtass meg, hogy egyébként magasról leszarod, hogy ki is utál ... az az ő gondja nem a Tied. :)
Engem az Andreák útálnak mint a szart. Szóval egy bizti Andrea nem lehetsz:D Ez eddig tiszta.
Összezavartad a kiegyensúlyozott lelkivilágom:xDD
Ki vagy?:D
Az első igazi párommal 2 évig jártunk. Én szakítottam vele, mert igazából ami megtetszett benne, az egy idő után nagyoooooon idegesített. Már mindketten túlléptünk rajta, de pár év múlva ismét összetalálkoztunk a folyosón. Jah, azt ugye elfelejtettem mondani, hogy egy munkahelyen dolgoztunk. :)
A lényeget mondom, beszélgettünk, talán meg is bocsájtott. Valami mintha felcsillant volna a szemében és elkezdtem érdeklődni utána. Éppen ebben az időszakban részt kellett vennem egy hülye 2 hetes továbbképzésen, pont ekkor! :((( Hát nem szívás? No, de nem rohanunk sehová. :)
Az ország több területéről gyűltünk össze, egy szállodában "altattak" (:D) minket. Én egy szintén Kriszta nevű csajjal kerültem egy szobába, tök jól elvoltunk, mert ő is közvetlen volt, így a továbbképzés után rengeteget dumcsiztunk. Elmeséltem neki ezt a történetet is, hogy húúúúúú, lehet, hogy ismét összejövök a volt pasimmal. Ő is elmesélte, hogy van egy vőlegénye, de találkozott valakivel és nem tudja, hogy döntsön. Én megemlítettem a "leendő expasim" :D :D :D nevét. Ő csak annyit, hogy szintén az a keresztneve.
Az első hét letelte után jöttem ki a teremből az előadás után és mit gondoltok, ki állt az előtérben? Ahaaaaaa. Ő. :) És mit gondoltok, kire várt? A szobatársamra!!! :D :D :D Ő volt az, akiről nem tudott dönteni. :)
Hát igen... Ha ezt valaki elmeséli nekem, azt mondom, baccus, ne hülyíccséééé mááááá! :D
Zsolti! Helyes pasi vagy, ne essél össze! Fel a fejjel, ki a mellel! :)
Menthető még a dolog?
Mit töröljek?
Véletlen... :/
:o)
Milyen munkahely az olyan? :/
Úgy látszik mi méhecskék hasonlóan gondolkodunk:D Ez tényleg véletlen volt.
Akkor töröld az enyémet.
További ajánlott fórumok:
- Mi a legnagyobb vágyad most?
- Mi volt a legnagyobb "butaság", amit kérdeztek tőled, vagy mondtak neked?
- Kiben csalódtál a legnagyobbat?
- 46 éves férfi és 63 éves nő szerelmi kapcsolat? Meddig tarthat?
- Mi volt az eddigi legnagyobb fájdalom, amit átéltél? Nem lelki.
- Hogyan tudom megoldani életem eddigi legnagyobb problémáját?