Mi volt az idáig legjobb könyv amit olvastál? (beszélgetés)
George Orwell: Állatfarm. Tetszett. Szerettem.
Michael Crichton: A következő. Elgondolkodtatott.
Vidor Miklós: Szökőár. Letehetetlennek ítéltem.
Palomino, Robin Cook: Invázió
A szürke ötven árnyalata :)
Rosszul írtam:az is nagyon jó.
A Katedrálist 3-szor olvastam,nekem nagyon tetszett,filmen viszont nem volt igazán jó.A folytatása az Ídők végezetéig,az nagyon jó.
Ezeket mind szeretem,köszi.
19 évesen, munka mellett két nap alatt olvastam el. Ennek már nagyon sok ideje. Anyukám 1-2 éve azt kérdezte, hogy mikor teszem már le??? Pedig csak a könyvespolcot takarítottam, és kézbe vettem, és újra beszippantott.
Tetszeni fog! Elmondom a műfaját: szerelmes, tudományos, kaland, történelmi, krimi, horror, thriller, természetismertető, dokumentum, útinapló. Nem ebben a sorrendben.
Van valaki, aki szereti valamelyiket, vagy tetszett neki?
sok jó könyvet olvastam, a legemlékezetesebbek:
Kodolányi: Én vagyok
Coelho: Tizenegy perc
Ken Follett: A katedrális
Daniel Keyes: Flowers for Algernon
A fantasztikust én is szeretem,de abban mostanâban mintha nem lenne túl nagy a kínálat.
Remélem Neked is annyira fog tetszeni, mint nekünk. Illetve nem remélem. Tudom. :)
Felvettem az ajándék listámra:)
Nekem a Twist Oliver, és több más jó könyvet olvastam , még nagyon szeretem a fantasztikus regényeket :)
Teljesen egyetértek Veled!
Ja, a könyvből készült film nem igazán tetszett. Kár volt a két regényt összemosni. Meg hogy Lostris meghalt szülésben! Hát akkor hol marad Tehuti és Bekhata? Meg egyáltalán, a két könyv külön-külön kell nekem, nem egy filmben. Szóval nekem nem tetszett. Egyáltalán. Nagy csalódás volt.
Eddigi életem legjobbja, amit talán minden évben egyszer el is fogok olvasni: Parancsolsz egy kézigránátot?!
"A nevem Taita. Orvos vagyok és költő. Építész vagyok és filozófus. A barátod vagyok. Majd én felelek helyetted."
Mindig hinni akartam, hogy tényleg kicserélte a múmiákat, ez a vén gazfickó!
Móra Ferenc: Aranykoporsó
Elképesztő és vitathatatlan a sokoldalú tudása. Imádom az összetett személyiségét. Matematikus, asztrológus, költő. Mindehhez pedig egy hatalmas szív... Igazi csoda volt.
Most képzeld el, mire lenne képes a mi korunkban, a technikai fejlettségünkkel. Nagyobb tudása lenne, mint Bill Gatesnek. Azért gondolom, mert több más mellett matematikai zseni volt. Vagy lehet, hogy Nobel-díjas orvos-kutató lenne.
Egyet kihagytam:Warhammer 40000.Az elég vastag is,ha a teljeset veszed meg és nagyon jó.Pár hónapig ellehetsz vele:))
:) Rongyosra olvastam én is. Szinte kívülről tudom, és mégis mindig késztetést érzek, hogy újra és újra elővegyem.
Fantasztikus egyéniség, az már biztos. :)
A Kisherceg...teli talalat
Nagy kedvencek még a Rejtő Jenő könyvek, valamikor nagyon szerettem Vavyan Fablét és Leslie L.-t, Jó regényei vannak Dick Francisnak, Michael Crichtonnak. Meg nagyon sokaknak.
Hamarabb írtad, mint én! Meg nem tudnám mondani, hányszor olvastam! Na meg azokat a Smith regényeket, amikhez hozzájutottam.
Ha lehet ilyet mondani, akkor plátói szerelmet érzek Taita iránt.
Wilbur Smith: A folyó istene
Csak jókat olvasok,majd felsorolom:)
nem tudok választani...:)
A mester és Margarita tényleg nagyon jó:)
Büszkeség és balítélet szintén nagy kedvenc, de a Gyűrűk ura vagy Lukjanyenko Őrségei, Kingtől a Setét torony vagy a Végítélet, a Búra alatt is...
sok-sok "legjobb" van.
További ajánlott fórumok: