Mi volt a legfájdalmasabb élményed eddig az életedben? (beszélgetés)
Csatlakozom, a fájdalom erősen negatív jelenség akár lelki, akár fizikai.
Az élmény számomra pozitív eseményhez kapcsolódik...
Lehet hogy a fájdalom megélésére gondolt????
Egy gyereknek az is lelki fájdalom ha kedvenc alvós játéka/kendőcskéje/szopikálója nincs...
A felnőtt lelki fájdalma is egy szoros kötödés megszűnése miatt lehet...
34 hetes halott magzatot megszülni. És most nem a fizikai fájdalomra gondolok.
Ezt a fórumot azért volt jó elolvasni, mert rájöttem, hogy ami engem eddig ért, eltörpül sokak szenvedése mellett.
Őszinte részvétem mindenkinek!
Édesanyám halála, 56éves volt, és Karácsony előtt halt meg váratlanul:( nagyon hiányzik azóta is.
A cím se sikeredett a legtalálóbbra, hiszen a legnagyobb fájdalom, az nem lehet élmény. Beszélhetünk róla, mint dolog, de az élmény az inkább pozitív, mintsem negatív.
Esetleg a legfájdalmasabb élményként a szülést lehet elfogadni. Legtöbbször fájdalmas, ugyanakkor egy csodálatos "élmény" is.
Ahogy a ferjem 10 ev utan megcsalt, es elhagyott.
De, ahogy elnézem mindegy is. Hiszen a fórunindító köddé vált.
Fizikai vagy lelki fájdalom?
Nővérem halála (25 éves volt) 7 éves küzdelem, tüdőrákkal. Borzalmas volt szembesülni a betegség után a végstádiummal is. Mikor még utoljára kinyitja szemét és rád néz, majd örökre lehunyja a szemeit. :((((
Amikor annyi ember, gyermek "megmentése"után a saját gyermekemmel karomban rohantam...
Amikor végig kellett néznem 19 éves koromtól kezdve,ahogy egyik szerettem,családtagom betegszik meg ,épül le és hal meg a másik után.Szerintem ettől fájdalmasabb nem nagyon létezhet......
Pszichiáter. Sok sok évig megbíztam benne. Sajnos.
A nagybátyám - akivel olyanok voltunk, mint a testvérek - öngyilkossága.
19 év kellett, hogy ne sírjak minden nap miatta.
Az apukám halála,ma sem hiszem el,hogy nincs már melettünk.Ezt feldolgozni sohasem lehet.
Édesanyám alkohol és gyógyszerfüggősége gyerek fejjel!
Az hogy a szüleim nem voltak ott az esküvőmön, és az, hogy nem hajlandóak elfogadni a páromat
Hüvelyi szülés. Vagyis inkább a vajúdás előtte.
Nem lehet rangsorolni őket.
Autóbalesetem lelkihatásai.
Egy csalódás, 17 évvel ezelőtt. Még most sem vagyok túl rajta egészen.
Apu halála, és mikor anyunal rákot diagnosztizáltak! Ez utóbbi szerencsére már több mint 5 éve volt...
a bátyám halála (45 éves volt)
Mikor az első férjemmel költöztem 400 km-ert, otthagytam a családom, barátaim, mert ő nem érezte jól magát a bőrében. És fél év után meg ő hagyott ott engem, egy nálam 15 évvel idősebb nőért, "mert unta a pénztelenségünket". De felálltam, azóta sokkal jobb életem lett... 29 éves voltam akkor, most ötven leszek.
A nagyicskam amikor meghalt....
Isten nyugosztalja.
További ajánlott fórumok: