Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában? fórum

Mi lenne a menü, ha tefőznél a Vacsoracsatában? (beszélgetős fórum)


1 2
20. o.andi
2008. máj. 10. 17:52
csülkös pacal volt:-)
2008. máj. 10. 17:45
Brassói, tiramisu, rakott tészta, vagy valami rakott akármi... Leves? Nem szeretem. Inkább gyümölcssaláta valami finom likőrrel.
18. krinya5 (válaszként erre: 17. - Tixtina)
2008. máj. 10. 17:40
Jól hangzik, menni is kellene vacsorázni. :)
2008. máj. 10. 00:07

Zöldséges töltött palacsinta,valamilyen szósszal-előételként./Ha valaki vega,az is lakjon jól/


Főétel:Füstölt szalonnás-vagdalttal töltött karaj-

kívül zöldfűszerekkel megszórva.Hagymás pecsenyelében sütve.

Krumplipürével,vagy sültburgonyával tálalva.


Desszert:Somlói galuska./IMÁDOOOOM:)))))))/

2008. máj. 9. 23:19

Kapros zúza leves

Füstöltsajtos, tojásos, rakott pulykamell, burgonypüré

Krémes


vagy


Füstölt csülkös fehérbableves cipóban tálalva

Lakodalmas krumpli

Palacsinta


most ez jutott eszembe...

15. 9bc47feccc (válaszként erre: 14. - Krinya5)
2008. ápr. 23. 21:35
Ja,a csajok maradhatnak,a többi mehet haza..
14. krinya5 (válaszként erre: 13. - 9bc47feccc)
2008. ápr. 23. 11:33
Ezek elfogyasztása után mindenki nálad aludna
2008. ápr. 22. 22:24

Én egy féldeci körtepálinkával nyitnék,még kinn a teraszon.Utánna finom gulyáslevest adnék naaagy marhalábszár csontokat rágcsálnánk le,jó cupákos,porcogós,olyan igazi csámcsogós husikával,és ha már nem lenne kedvünk tovább rágcsálni,akkor jöhetne a mákospalacsinta,csokival nyakonöntve,és ha ez is elfogyna,akkor egy finom sárgadinnyelikőrt nyomnánk be,aztán,ha még lenne kedve a jónépnek,akkor pár szelet csokitorta még bemenne,aztán jöhetnek a sörök,borok,ki mit akar.

A műsorba én sem jelentkeznék,de jót kajálni lehetne műsoron kívül is.Megyek is,mert megéheztem,eszem egy almát.

12. krinya5 (válaszként erre: 10. - 2ab728965c)
2008. ápr. 21. 14:20
Hát én sem engedném ide a TV-t, de szeretem a vendégeket, főleg ha meg vannak elégedve a kajával.
11. 11a91585fe (válaszként erre: 10. - 2ab728965c)
2008. ápr. 21. 08:46
:)))
2008. ápr. 20. 21:45

Annyi pénz a világon nincs, amennyiért én ott bohóckodnék.

utálom az egész műsort úgy ahogy van. :(

2008. ápr. 20. 21:06

Akkor én is kipróbálom sütőben :)


Muszáj lesz nemsokára nagy tételben elkészítenem, a munkahelyi névnapozásra.

8. krinya5 (válaszként erre: 7. - E22dba1854)
2008. ápr. 20. 20:37

Ezt a rizst kipróbálom, eddig én is vízzel csináltam.

Már nincs hiába ez a fórum :)

2008. ápr. 20. 16:55
Sütötök krém leves.Tárkonyos fehérmártásban párolt sertésborda burg pur.Mákosmálé. A tejberizsbe egy csep víz se kell.Miután felfort a gázom közepes lángon be a sütöbe 10 perc alat megföl a végen cukrozni.
2008. ápr. 20. 16:49

Kukorica leves

Lasagne ale CSikita

Meggyes tejszinhabos muffin

2008. ápr. 18. 21:36

Én desszertnek biztos, hogy gyümölcsrizst!


Sok tejberizst kell főzni, kihűteni, tejszínhabbal lazítani. Kiskockára vágott ananász-, őszibarackbefőtt, narancs, áztatott mazsola, tetejére kiwi --- és még tejszíhab, meggy-vagy málnaszörppel leönteni!


A tejberizs-főzés titka, hogy a rizs főzését először kevés vízben kell kezdeni, pici sóval. Amikor már a vizet felszívta, akkor adjuk hozzá a tejet (így nem ég le). A tejet hozzáadjuk, meg egy kis kocka vajat is, felforraljuk, jól összekeverjük és elzárjuk alatta a gázt. Fedő alatt puhára párolódik.

2008. ápr. 18. 21:18
:(
2008. ápr. 18. 18:19
Senki nem érdeklődik?
2008. ápr. 18. 16:26

Tom csirkelevese, Tejfölös csirke karika burgonyával, Túrófánk házi baracklekvárral

Leves: 3 szelet bacon felkockázva, rá 2 felkockázott csirke/pulykamell, 10 perc sütés, majd 3 hagyma apróra vágva, és 2 kis kockára vágott burgonya további 5 perc. Felönteni 8 dl leveslével, és 4 dl tejjel, 40 perc gyöngyöző főzés, végül 2 dl tejszínnel dúsítjuk, összeforraljuk. Pirítóssal, friss kenyérrel fogyasztjuk.

Főétel: néhány csirke comb és mell, ki mit szeret, sózva, borsozva, kis sült csirke, vagy egyéb fűszerrel ízesítve. A burgonyát meghámozzuk, felkarikázzuk, majd egy nagyobb tepsibe rakjuk, olajjal meglocsoljuk. Rá fektetjük a húsokat, majd bekenjük tejföllel, fólia alatt puhára pároljuk, majd sajttal megszórva pirosra sütjük.

Desszert: 25dkg túrót, 2 dl tejfölt, 3 tojást, 2 evőkanál cukrot, 2 vaniliás cukrot összekeverünk 25dkg liszttel, melyhez 1 sütőport adagoltunk. Nem túl forró olajban aranysárgára sütjük. Lekvárral tálaljuk.

Jó étvágyat!

2008. ápr. 18. 16:13
Hátha bővül a konyhánk néhány jó recepttel.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook