Mi lenne a helyes?Segítsetek!!! (beszélgetés)
Talán azért nem mert még nem vagy anya. Nálam még picik a fiúk, de már elgondolkodtam, hogy fogok a menyeimmel viselkedni.
Az embernek el kell dönteni, hogy mennyire kötődik a szüleihez, főleg amikor új családot alapít.
Ha az anyja nem tudja befolyásolni, akkor felesleges aggódnod.
Lesznek kellemetlenségeid, de ez minden hol előfordul, ezekkel meg kell bírkozni.
Mi ritkán vitázunk, mert Én sose hagytam, hogy a fejemre nőjön.
Pl. mikor külön költöztünk, mit hova pakoljunk....
Csak néztünk a Párommal, és Mi szépen elmondtuk, hogy Mi nem így gondoljuk.
Meg Én tartom, hogy ahány ház, annyi szokás.
Ha elkezdi, megkérdezed, Ő hogyan csinálná a helyedben, és nem eljönni!
Amúgy sose fogja elmondani, mi bántja!
Ő maga sem tudja, csak nem tudja feldolgozni, hogy Te a Fiával vagy.
Kemény dió ez!
jól is teszed és tetted!Sajnos én nem vagyok még ennyire erős,de én is tudok "buta" lenni!De most kíváncsi leszek a hétvégén mi lesz!Elmegyek maximum nem leszek sokáig ha elkezdi!! :)
Jobban fáj neki ha otthagyom minthogy nekiállok vele egyedül vitázni!Ha ez sem segít akkor megfogadom a tanácsod,hogy nem megyek vagy előszőr megpróbálok vele hármasban beszélni!Csak kiböki mi nyomja a kicsiny lelkét!!
Ne haragudj, de a soraidból sok indulatot érzek ki anélkül, hogy tudnék rólad bármit is.
Azt mondtam a fiamnak és a menyasszonyának is, hogy "egy férfit szeretünk, csak másképpen".
Persze!
Csak szépen nyugisan...
Én sokszor Anyóssal nem is beszélek, mert mi nagyon mások vagyunk, meg én nem szeretem a szarkeverést!
Így az ilyen rokonokhoz a Párom megy egyedül, mert Nekem nem kell a kétszínű életstílus...
Ő belátja ezt, igazat ad Nekem, nem is várja el.
Ami meg kiveri Nálam a biztosítékot, az a hazudozás.:S
Az ilyennek már semmit nem hiszek el, mondhat bármit....
Fel a fejjel!
Anyósod sem emberevő! :)
Ő is csak egy hangember, míg meg tanulsz kiállni Magad mellett, mersz ellent mondani neki.
Én kerek perec megmondom, hogy pl. a főzési szokásaimon, a kalács tésztámon nem változtatok! Én már 12 éves korom óta sütök, főzöm, Én már nem változom.
Elfogadott, mit tehet mást!??? :)
Na nekem erre lenne néhány nem tetsző szavam
Mert ha segíteni megyek, úgy öltözöm, meg az előre le van beszélve!
Ha akarok, bármikor segítek, de nekem senki nem parancsol!
Nálunk a megkérlek rá a divat, és ez a legjobb is szerintem.
Ne menj!
Maradj otthon!
Menj ha hívnak, ha meg nem, mit vesztesz???
Egy két vacak órától megkíméled Magad.
Ja!
Meg amikor majd a drága mama megy hozzátok, te is légy vele ilyen!
Biztos jól fogja érezni magát! :S
Pl mikor elmegyek hozzájuk,akkor olymódon lekezelő velem,hogy ezálltal azt érezteti,hogy menj már haza!Vagy elvoltunk hosszú hétvégézni a párommal és haza felé jövet odaugrottunk a páromékhoz és nem úgy fogadtak,hogy sziasztok minden rendben,hanem,hogy ezt meg ezt meg lehet csinálni öltözzetek aztán álljatok neki!
Igen beszéltem vele már erről és sajnos már észrevette,hogy egyre ritkábban megyek,mert nekem ez szarul esik!!De nem akarok neki fájdalmat okozni és néha felülkerekedem önmagamon!De hozzáteszem,hogy csak miatta és nem másért!
Na de hogyan?
Bánt a megjegyzéseivel, beszólogat, piszkál?
Ha kinéz, valószínű valamiért irigy Rád.
Amúgy ez alap, mert a fiús anyáknál ilyenkor az a program fut, hogy valaki elvette tőle a fiacskáját....
Van szád, szépen vissza lehet szólni. Nem durván, szépen, nyugisan, ok-okozattal kifejtve.
Tényleg.
Miben nyilvánul ez meg?
Pároddal beszéltél már erről?
Ne foglalkozz velük!
Amúgy meg nem kell sűrűn menni hozzájuk....
Ha szereted a Párod és Ő is Téged, az a legfontosabb, a többi mellékes.
Sziasztok!
A probléma az,hogy nem tudom mi lenne a jobb döntés az életemben,megpróbálni elfogadtatni magam a párom rokonságával vagy kilépni az egészből,mert semmi sem megy!Néha már annyira nehéz szembeszállni velük és úgy vagyok vele hiába szeretem a párom nem megy tovább így!Tudom nem őket kell szeretni,hanem a párom,de olyan rossz,hogy nem fogadnak el!! :(