Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi lenne a helyes?Segítsetek!!! fórum

Mi lenne a helyes?Segítsetek!!! (beszélgetés)

1 2
28. 9f98008a3b (válaszként erre: 25. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:48
Az nem is az igazi volt! :D
27. a14deb9047 (válaszként erre: 22. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:47
Az az igazság, hogy bizonyos kor után - én már ebben vagyok - igen nehéz alkalmazkodni. És itt teljesen mindegy, hogy miről-kiről van szó.
26. zsoka1984 (válaszként erre: 19. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:46

Talán azért nem mert még nem vagy anya. Nálam még picik a fiúk, de már elgondolkodtam, hogy fogok a menyeimmel viselkedni.

Az embernek el kell dönteni, hogy mennyire kötődik a szüleihez, főleg amikor új családot alapít.

Ha az anyja nem tudja befolyásolni, akkor felesleges aggódnod.

Lesznek kellemetlenségeid, de ez minden hol előfordul, ezekkel meg kell bírkozni.

25. baybi (válaszként erre: 23. - 9f98008a3b)
2012. máj. 29. 12:45
Az én anyósjelöltjeim mindig ilyen keményfejüek!Egyszer már nyert az anyósjelöltem egy másik kapcsolatban,most nem hagyom magam! :)
2012. máj. 29. 12:43
Én is jártam ebbe a cipőbe anyósom utál a mai napig,de a fia az enyém lett.a sok áskálódással meg azt érte el hogy,lassan,de biztosan a fia meglátta az igazi arcát.És ha megkérdezem a férjem,hogy boldogabb lenne-e ha olyan feleséget választ akit a szülei elfogadnak és ezért jobb lenne a viszonyuk,és azt válaszolta,hogy, nem! Igaz nehéz volt és hosszú folyamat,de megérte!!!
23. 9f98008a3b (válaszként erre: 21. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:38

Mi ritkán vitázunk, mert Én sose hagytam, hogy a fejemre nőjön.

Pl. mikor külön költöztünk, mit hova pakoljunk....

Csak néztünk a Párommal, és Mi szépen elmondtuk, hogy Mi nem így gondoljuk.

Meg Én tartom, hogy ahány ház, annyi szokás.

Ha elkezdi, megkérdezed, Ő hogyan csinálná a helyedben, és nem eljönni!

Amúgy sose fogja elmondani, mi bántja!

Ő maga sem tudja, csak nem tudja feldolgozni, hogy Te a Fiával vagy.

Kemény dió ez!

22. baybi (válaszként erre: 20. - A14deb9047)
2012. máj. 29. 12:37
Pedig elhieted nem vagyok indulatos!Csak ami sok az sok!Tudod nem csak nekem kell alakalmazkodnom!Én a dolgok ellenére eddig még mindig közelítettem hozzá,csak tudod már egyre nehezebb!!!
21. baybi (válaszként erre: 18. - 9f98008a3b)
2012. máj. 29. 12:34

jól is teszed és tetted!Sajnos én nem vagyok még ennyire erős,de én is tudok "buta" lenni!De most kíváncsi leszek a hétvégén mi lesz!Elmegyek maximum nem leszek sokáig ha elkezdi!! :)

Jobban fáj neki ha otthagyom minthogy nekiállok vele egyedül vitázni!Ha ez sem segít akkor megfogadom a tanácsod,hogy nem megyek vagy előszőr megpróbálok vele hármasban beszélni!Csak kiböki mi nyomja a kicsiny lelkét!!

20. a14deb9047 (válaszként erre: 19. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:32

Ne haragudj, de a soraidból sok indulatot érzek ki anélkül, hogy tudnék rólad bármit is.

Azt mondtam a fiamnak és a menyasszonyának is, hogy "egy férfit szeretünk, csak másképpen".

19. baybi (válaszként erre: 17. - A14deb9047)
2012. máj. 29. 12:28
Már a kezdetekhez képest jóval jobb a kapcsolatunk,csak sajnos anyósnak néha nagyobb a "hatótere" mint gondolnám!Komolyan gondoljuk ezt a kapcsolatot,én soha nem gondolkodtam kalandokba!Párom részéről is egyre csak azt veszem észre,hogy felmerülnek olyan dolgok ami arra utal!Még nem volt egyik sem!Sajnos én már egyszer el voltam jegyezve és ott is az anyós közbeszólt!Éppen ezért most nem sietjük el ezt a dolgot,na meg még korai is lenne!Csak azt nem értem ha a fiának jó vagyok akkor miért akar neki fájdalmat okozni azálltal,hogy elüldöz???Jobb lenne neki vigasztalni a kicsi fiát???
18. 9f98008a3b (válaszként erre: 16. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:22

Persze!

Csak szépen nyugisan...

Én sokszor Anyóssal nem is beszélek, mert mi nagyon mások vagyunk, meg én nem szeretem a szarkeverést!

Így az ilyen rokonokhoz a Párom megy egyedül, mert Nekem nem kell a kétszínű életstílus...

Ő belátja ezt, igazat ad Nekem, nem is várja el.

Ami meg kiveri Nálam a biztosítékot, az a hazudozás.:S

Az ilyennek már semmit nem hiszek el, mondhat bármit....

Fel a fejjel!

Anyósod sem emberevő! :)

Ő is csak egy hangember, míg meg tanulsz kiállni Magad mellett, mersz ellent mondani neki.

Én kerek perec megmondom, hogy pl. a főzési szokásaimon, a kalács tésztámon nem változtatok! Én már 12 éves korom óta sütök, főzöm, Én már nem változom.

Elfogadott, mit tehet mást!??? :)

17. a14deb9047 (válaszként erre: 1. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:20
Első körben az lenne a kérdésem, hogy mennyire komoly közöttetek a kapcsolat...? (én, mint anyósjelölt átérzem mindkét oldalt). Tervezitek az eljegyzést, esküvőt, megvolt-e már valamelyik?
16. baybi (válaszként erre: 15. - 9f98008a3b)
2012. máj. 29. 12:16
Lehet igazad van!Tudod mikor segítek neki az a baj,mikor meg haza sem érünk még a kikapcsolódásból ugorjunk és csináljuk azt amit ő elgondol!Hát ez nem így volt,mert beültem a kocsiba és hazajöttünk!Az én szüleim meg kajával fogadtak és megkérdezték milyen volt!Meg is jegyezte a párom,hogy ez tiszta gáz,hogy anyuja így fogadott minket!Most hétvégén készülök lemenni,de határozott leszek és ha elkezdi akkor előfordulhat,hogy én is elkezdem és kérdőre vonom!!Persze nem bután!!
15. 9f98008a3b (válaszként erre: 10. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:10

Na nekem erre lenne néhány nem tetsző szavam

Mert ha segíteni megyek, úgy öltözöm, meg az előre le van beszélve!

Ha akarok, bármikor segítek, de nekem senki nem parancsol!

Nálunk a megkérlek rá a divat, és ez a legjobb is szerintem.

Ne menj!

Maradj otthon!

Menj ha hívnak, ha meg nem, mit vesztesz???

Egy két vacak órától megkíméled Magad.

Ja!

Meg amikor majd a drága mama megy hozzátok, te is légy vele ilyen!

Biztos jól fogja érezni magát! :S

14. 937a2a883a (válaszként erre: 10. - Baybi)
2012. máj. 29. 12:10
Na,téged munkára fog,nekem meg nem engedte meg,hogy bármihez is hozzá nyúljak az ő házában.Ki is lettem tiltva párszor.
13. baybi (válaszként erre: 11. - Zsoka1984)
2012. máj. 29. 12:08
Sajnos volt és van is olyan időszak mikor az anyós határozza meg neki mit lehet és mit nem!De már elmondtam neki,hogy van szád és nyisd ki és mondd meg neki ez a te életed és neked megfelelek így ahogy vagyok és ne akarjon megkötni,mert ha menni akarsz úgyis mész!Álltalában nekem ad igazat,de mégis csak az anyukája és nem akarom teljes mértékben huszítani!!
2012. máj. 29. 12:08
Kérdezd meg tőle,mi a baja veled.Én is ezt tettem és akkor elakadt a szava,nem tudta megmondani.Egyszerűen nem bírta elfogadni,hogy van valakije a fiának.Mindig azt mondta,hogy nem illünk össze,majd akkor fogad el,ha már évek óta együtt leszünk,aztán majd ha eljegyzés lesz,újabban már majd csak akkor,ha házasok leszünk.Bár már javult a helyzet,de ha rossz a kedve,akkor még mindig bunkózik velem.Ha jó,akkor sikerül pár szót beszélnünk.
2012. máj. 29. 12:05
Ha a párodat nem tudják befolyásolni, akkor nem számítanak. Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel és igazából még mindignem vettek be, csak beletörödtek, a férjem választásába.
10. baybi (válaszként erre: 5. - 9f98008a3b)
2012. máj. 29. 12:04

Pl mikor elmegyek hozzájuk,akkor olymódon lekezelő velem,hogy ezálltal azt érezteti,hogy menj már haza!Vagy elvoltunk hosszú hétvégézni a párommal és haza felé jövet odaugrottunk a páromékhoz és nem úgy fogadtak,hogy sziasztok minden rendben,hanem,hogy ezt meg ezt meg lehet csinálni öltözzetek aztán álljatok neki!

Igen beszéltem vele már erről és sajnos már észrevette,hogy egyre ritkábban megyek,mert nekem ez szarul esik!!De nem akarok neki fájdalmat okozni és néha felülkerekedem önmagamon!De hozzáteszem,hogy csak miatta és nem másért!

2012. máj. 29. 12:01
elöször beszélj erröla pároddal. aztán esetleg ha ö benne van beszéljen ö az anyjával vagy hármasban üljetek le és kérdezzétek meg mi a baja. Sok ilyen anyos van sajna....
8. 9f98008a3b (válaszként erre: 6. - Baybi)

Na de hogyan?

Bánt a megjegyzéseivel, beszólogat, piszkál?

Ha kinéz, valószínű valamiért irigy Rád.

Amúgy ez alap, mert a fiús anyáknál ilyenkor az a program fut, hogy valaki elvette tőle a fiacskáját....

Van szád, szépen vissza lehet szólni. Nem durván, szépen, nyugisan, ok-okozattal kifejtve.

7. Babeck (válaszként erre: 6. - Baybi)
Én megkérdezném, mi baja.
6. baybi (válaszként erre: 4. - Ágio8405)
2012. máj. 29. 11:59
Ez az amit én sem tudok és értem az egész szitut!Én amit tehetek meg is tettem,de úgy érzem kinéznek maguk közül!Főleg az anyósjelöltem!!
5. 9f98008a3b (válaszként erre: 3. - Baybi)
2012. máj. 29. 11:57

Tényleg.

Miben nyilvánul ez meg?

Pároddal beszéltél már erről?

4. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Baybi)
2012. máj. 29. 11:55
Mi a problémájuk veled?
3. baybi (válaszként erre: 2. - 9f98008a3b)
2012. máj. 29. 11:55
Egy darabig én is így gondoltam,de aztán előjött bennem az,hogy miért ítélkeznek hisz nem is ismernek és nem is adnak rá esélyt sem,hogy rendessen megismerjenek!Amúgy szerintem ez a páromat is valahol bántja!! :(
2012. máj. 29. 11:53

Ne foglalkozz velük!

Amúgy meg nem kell sűrűn menni hozzájuk....

Ha szereted a Párod és Ő is Téged, az a legfontosabb, a többi mellékes.

2012. máj. 29. 11:51

Sziasztok!

A probléma az,hogy nem tudom mi lenne a jobb döntés az életemben,megpróbálni elfogadtatni magam a párom rokonságával vagy kilépni az egészből,mert semmi sem megy!Néha már annyira nehéz szembeszállni velük és úgy vagyok vele hiába szeretem a párom nem megy tovább így!Tudom nem őket kell szeretni,hanem a párom,de olyan rossz,hogy nem fogadnak el!! :(

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook