Mi jellemző a Bika jegyű férfiakra? (tudásbázis)
Sziasztok!
A csillagjegyem Bika,és nagyon jó vagyok:))
akkor csak nekem nem volt szerencsém...:-)
(de lehet,h az volt a baj,h én is bika vagyok...:-D)
Most direkt más a cím:S
Mint az első bejegyzés:S
hm...
szerintem az ágyban lusta...neked kell kényeztetni.
vagyis az én bika szeretőm olyan volt.:-/
A szerelemben viszont lehet nagyon jó,mert a bika ragaszkodó tipus.:-)
Minden jegy között akad ilyen amilyenröl Te irtal ! Elöfordul hogy , az adott jegynek csak a rossz tulajdonsagai dominalnak !
Azert irunk 1-adott forumba hogy , leirjuk a velemenyunket,tapasztalatainkat nem pedig azert hogy , megfeleljen a beirasunk mindenkinek :)
Miért? Mennyivel rosszabbak mint egy bika nő? Pl én? Vannak mindenkinek jó és rossz tulajdonságai horoszkóptól függetlenül is.
Különben sem mindenkire igaz amit leírnak, rám pl nagyon kevés jellemző a bika horoszkópjából! Ez alapján párt választani hááát...mindenki azt csinál amit akar de szerintem nagy butaság!
én nekem aki kellene bika férfiú, ő elég sajátos jelenség. a hasát szereti, meg élvezni az életet, lusta is, nem is kicsit, ragaszkodó is amennyire én tudom, de el nem ismerné, igazából az a tipikus, akire azt mondod egy legyintéssel hogy eh, pasi.
mondjuk én is bika vagyok és lusta mint a fene. :d nem tudom mi lenne a háztartással, ha egyszer mi ketten összeállnánk. :D
Sziasztok.
hanita ezt jól irtad.Én párom bika jegyü.Makacs,türelmetlen ritkán ismeri el ha hibázik és szeret(ne) hétvégente csavarogni.Jó néha elmehet :)
Meg hirtelen haragú :(
az a bika,akit én ismerek, elég borzasztó, pl. annyira macsó, hogy soha nem takarít, és ha az anyukája 2 hónapig nem ér rá elutazni hozzá, hogy a hétvégéjét almozással töltse, akkor 2 hónapig áll a mosatlan a mosogatóban. állandóan zavaros ügyekbe keveredik, és nem hűséges egyáltalán. mindabból a sok jóból,amit leírtatok, talán csak a jó fizikum igaz rá, ja, és abszolút urbánus, egyáltalánnem érdekli a természet.
gondolom, ő a kivétel.
Az én párom is bika!Én nehéz természetű kos vagyok!
Jól kiegészítjük egymást,mert a párom türelmes (hozzám pedig az nagyon kell),jól bánik a pénzzel,mindent megvalósít amit a fejébe vesz,még nem apuka,de hamarosan az lesz,és szerintem tökéletes apa lesz!
Öö,
Ők a Kosok.
:D
További ajánlott fórumok:
- Apás szülés hatása a férfiakra
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Mi a jellemző a rák jegyüekre?.)
- Csak nőként hatok a férfiakra
- Felnéznek a nők a férfiakra manapság?Avagy egy férfi szerepe a családban...
- Fitösztrogének milyen hatással vannak a férfiakra? Tényleg nem javasolt számukra? Ha minden nap megeszik 1-2 evőkanál lenmagot az sok lehet?