Mi a véleményetek az abortuszellenes kampányról? Ti ha úgy adódna, örökbeadnátok inkább a nem kívánt babát? (beszélgetés)
Van aki örül ennek,az a legjobban akinek sosem lehet vmilyen okból kifolyólag gyereke,és az örökbefogadás az egyetlen esélye rá hogy apa,anya legyen.Teljes mértékben megértem őket.Igazságtalan velük az élet,ők mindent megtennének érte,más pedig elveteti inkább.
A dolog másik oldala hogy nagyon kevés mentálisan egészséges ember képes lemondani a gyerekéről.Balesetek pedig előfordulnak.Van aki az életét tenné tönkre egy gyerek vállalásával,akit nem tervezett,rossz időben jött.
Ne adj uram nőne a csecsemőgyilkosságok száma.
Ezért nem tartom jó ötletnek.
Azt javasolnám a kormánynak, hogy tegye ingyenessé a tablettát, továbbá, tegye lehetővé a már régen felfedezett abortusztabletta használatát, ami pár nap késés után meghozza a vérzést.
Amíg ez nincs, ne legyen bűntudatkeltés senkiben, aki nem kívánja megszülni a nem kívánt terhességből fogant gyereket.Erre kényszeríteni egy nőt nagyon etikátlan, szemét dolog, pláne ebben a mai sz.r világban.
Naná, hogy nem adnám örökbe, ha már megszültem, de nem szülném meg, ha nem vágynék gyerekre.
Véleményem szerint a fogamzásgátlást kellene jobban támogatni,akkor nem lenne ennyi abortusz!
(Nem pedig a drogosok ,alkoholisták ingyenes gyógykezelését)
Soha nem tudnám örökbe adni a gyerekem,de nem ítélem el azt aki megteszi!Bizonyára nyomós oka van rá!
Én, ha már megszültem, akkor képtelen lennék örökbe adni.
Ha nem tudnám felnevelni, akkor meg védekeznék a nem kívánt terhesség ellen.
További ajánlott fórumok:
- Ha más munkalehetőséged nem adódna, elmennél takarítani?
- Amennyiben úgy adódna, engednél a sötét oldal csábításának?
- Tanítanád tanárként elsőtől negyedik osztályig gyermeked, ha lehetőség adódna?
- Mit érdemes tanulni egyetemen, ha külfödön szeretném hasznosítani, ha úgy adódna?
- Egyetemre felvételi plusz pontok miből adódnak? Van ahol 300-400 pont a határ.
- A törzspont számok miből adódnak össze itt a Hoxán?