Mi a véleményetek arról ha egy 15 éves lánynak van barátja? (beszélgetés)
egyébként úgy gondolom ott a szülőkkel sincs minden rendben! se a lányaimnak, se a fiamnak nem fogom engedni, hogy ilyen kapcsolatuk legyen, bár ez nem is engedés kérdése, le fogok velük ülni beszélgetni, mindennek ez az alapja, nem homokba kell dugni a fejünket(szülőknek)
ne aggódj! hidd el, rád is vár egy ilyen fiú! Bár, azt halkan megjegyzem, hogy az ilyen gimis(középiskolás) kapcsolatok nem mindig végződnek ilyen szerencsésen,bár pl a férjem osztályában 2 házasság is van a saját osztálytársukkal, nálam is 2 osztálytársam házasosott saját osztálytársunkkal és mindenkinél 2-3 gyerkőc is van, de a legjobb gimis barátnőm a mai napig nem heverte ki az "első" kapcsolatát és rosszabbnál rosszabb kapcsolati voltak, illetve teljesen bezárkózott. De erre nincs recept, nagyon sokan elválnak, mert az a könnyebik út...mi ezalatt a 18év alatt igen sok mindenen átmentünk, pl a válópert is beadtam és 5 hónapig nem éltünk együtt, majd rájöttünk mégsem szeretnék egymás nélkül élni. De most sem lehetek biztos abban, hogy együtt fogunk megöregedni, csak remélni tudom...:)
Na igen, épp ez a gond, hogy nem matchboxot tologatnak. :)
Barátom az nincs...
A mostani 15 éves fiúk is tologatnak, csak nem matchboxot :-))
Egyiket leveszik a polcról, másikat a sarokba dobják. A lányok is fiú babákkal játszanak.
A végén pedig mindenki csodálkozik, hogy nincs megbecsülés, és holtomiglan "lámúr"
Az, hogy van barátod az természetes. Hogy 3 randi után nem ugrasz az ágyába, az még természetesebb.
Aki pedig ezért megszól, azt meg sem kell hallani.
:)
Jaj, alig várom, hogy egymásra találjunk egy ilyen normális sráccal. :)
Nekem is van olyan ismerősöm, aki 14 éves és egy 26 éves férfival kavart. Aztán egy bizonyos idő elteltével rádöbbent, hogy ez így nincs rendjén...
nem rossz korban születtél:) ma is vannak még "normális" srácok, akiknek nem "az" a fontos...csak meg kell találni őket...amúgy egy ilyen normális srác éppen ezt fogja becsülni benned a legjobban, hogy "nem ment át rajtad" a fél suli...ez csak ideig-óráig hangzik jó bulinak, hidd el a normális srácok ugyanúgy a "normális" csajokra vágynak, akikkel beszélgetni is lehet...
amúgy a férjemet 16 éves korom előtt ismertem meg, azóta együtt vagyunk(most vagyunk 34 évesek) és van 4 babánk...ja és a tánciskolában ismerkedtünk meg, ami már a "mi korunkban" is viccesnek számított, azóta is ezen röhögünk...(szüleink írattak be minket, és egyikünk sem akart járni, aztán a 2. alkalommal egymásra találtunk..)
viszont azt túlzásnak tartom, hogy volt olyan tanítványom 10 évvel ezelőtt, aki 13évesen már terhes volt, vagy a 13évesnek 21éves barátja volt!!
:) Én nem úgy emlékszem,hogy 20 évvel ezelőtt a fiúk ilyen gyámoltalanok lettek volna...:)
De biztos én mozogtam rossz körökben!:)
teljesen normálisnak tartom.
miért ne lehetne?
Én is pontosan valami ilyesmit szeretnék. :)
Rossz korba születtem bele ezek szerint. :))
De mikor én voltam 15 éves akkor még egy annyi idős olyan kisgyereknek számított. Még javában a matchboxokat tologattunk és a gombfocival játszottunk és eszünkbe sem jutott az, hogy egy lánnyal ágyba bújjunk.
Illetve ennyire éretten sem fogalmaztunk, mint a mostani 15 évesünk.....
Pár hét??? Aha... (Kár, hogy a hangsúlyom nem jön át a neten, de el tudjátok képzelni :-))
Ennyi idősen az első szerelmemmel az együtt töltött 7 hónap alatt írtunk egymásnak pártucat levelet, ő vallomást is írt rajzolt piros szívekkel ;-), rengeteget beszélgettünk, sétálgattunk, találkozásnál-búcsúzásnál megpusziltuk egymást, ezenkívül egyszer megfogta a kezem és egyszer átkarolt egy padon ülve. (Mondjuk nem éltünk egy városban, így nem volt túl sok lehetőségünk találkozni, ha nem így lett volna, talán még néhány csók is elcsattant volna, amúgy tizenéves módra).
És SEMMIÉRT nem cserélném el ezt az időt és emlékeket :-))).
(Hú, de köszi, hogy felidéztétek nekem ezzel a topikkal ezt a csodás időt ;-)).
További ajánlott fórumok:
- Ciki, ha egy 19 éves lánynak 17, 5 éves barátja van?
- Lányos anyukák ! Ti hogy éltétek meg hogy a lánynak barátja van?
- Szerintetek gáz ha egy 18 éves lánynak nem volt barátja?
- Mi a véleményetek arról, hogy 9-10-11 éves kislányoknak van facebook oldaluk? Ti megengednétek ilyen kicsi lánynak?
- Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik?
- Szerintetek egy nem épp csinos lánynak is lehet barátja?