Mi a véleményetek a Szentesi kórház szülészetéről, nőgyógyászatáról? (beszélgetés)
Na csajok akit érdekel!
Loboda száma: 06 30 355-3372
Magánrendelés:06 63 314-192
Helló!
A doki dolgozik.Én hétfőn voltam nála.
Köszi,hogy írtál.
Újból műthet.Ennek nagyon örülök.Jövőhéten akarok menni hozzá. :)
Sziasztok!
Én Dr Loboda Fábiánnál szültem 2006-ban.Most is nála szeretnék.Mostmár nincs a szentesi kórházban???Nem is lehet nála szülni?
Ha valaki tud róla valamit írjon!!!Köszönöm!
Sziasztok!
A doki nem rendel csak maszekon.
Szia!
Ennek ÉN örülök hogy dolgozik akkor majd a jövő héten felkeresem. Megmondom neked őszintén hogy egyáltalán nem pénzéhes mert én is nála szültem és én pl nem adtam neki pénzt. Nem azért mert nem voltam vele megelégedve( bár könnyű szülésem volt) hanem azért mert sajnos nem tellet rá. :(
Viszont még így is hogy nem kapott pénzt így is többször bejött megnézni bennünket az alatt a pár nap alatt míg még bent maradtunk. Nagyon rendes doki és velem mindíg körültekintően bánt.
A telefonszám nekem is megvan csak nem akartam volna zavarni de azért köszi hogy utánna jársz.
:)
na meg van józsa és loboda telszám. KIPROBÁLOM ÖKET :)
majd szolok ha lobodárol tudok valamit
Sziasztok!
Én is Szentesen szültem 2006 decemberében. Loboda az orvosom és kitartok mellette mert nálam minden rendben volt pedig már volt abortuszom is amit ő csinált. A vélemények erről nem érdekelnek. A többi orvost is megjártam már. Vásárhelyi nem praktizál mint tudjuk agyvérzést kapott és most rehabilitációs kezelésekre jár. Józs jó orvos de amikor megkértem hogy vizsgáljon meg akkor inkább a folyosó végén elrohant. B Nagynak akkora keze van hogy szétmegy az ember feneke tőle. Aprót már nem nagyon szoktam látni de azért még ő is ott van. Ugocsay főorvos is rendes a nő aki velem volt egy szobába ő nála császározták meg mert nem tudta megszülni a babáját. Három napot voltunk bent Mariettával ( a szobatársammal igaz ő egy hetet volt bent) ebből rengetegszer bejött hozzánk az orvosunk. Én személy szerint adni akartam pénzt a dokinak de nem fogadta el. Tavaly volt októberben egy abortuszom amikor ugyancsak ő műtött és minden rendben volt sőt én még haza is kéreckedtem este a saját felelőségemre. Szerintem mindegyik orvos követett el hibát Rácz,Apró,Csabai,Ugocsay,B. Nagy és Vásárhelyi is. Amennyire ismerem őket a 14 év alatt mindenkinek megvan a saját bevált dokija. Voltam mindegyiknél és elég rossz véleményem van róluk. Én azért választottam anno Gyovai Gabit mikor ő elment szülni akkor pedig Loboda Fábiánt. Ha Gabi visszajönne akkor talán visszamennék hozzá de megmondom őszintén hogy Lobodában megbízok. Remélem hogy a történtek nem fogják megváltoztatni a viselkedését ugyanis én pont azért jártam hozzá mert nem hentes és mészáros módjára viselkedett.
Dr. Józsa Géza
A tel. számát megpróbálom megkeresni. Ha megtalálom, elküldöm priviben.
Azt hiszem oda kell menned, ahová tartozol körzetileg. Persze, ha már előre van egy választott orvosod, akihez jársz, akkor mehetsz oda szülni, ahol ő dolgozik.
Úgy tudom lehet kérni, hogy a baba éjjel-nappal veled legyen. Ha nem szeretnéd ezt, akkor is napközben kint lehet veled elég sokat, csak vizitkor viszik be. Annak idején, fél6-kor kihozták, délelőtt 10 körül bevitték (akkor ment a gyerekorvos hozzájuk), utána megint ki lehetett hozni és csak mérésre (pelenkázásra) kellett visszavinni, hogy tudják, hogy evett-e és mennyit. Utána ki lehetett hozni, és csak este kellett visszavinni. Közben persze a látogatók is megnézhetik.
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok szülészekkel az 1. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Baross utcai kórházból
- Mi a tapasztalatotok a budapesti Semmelweis Egyetem II.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáról?
- Mikor költözik vissza a miskolci Semmelweis korház szülészet nőgyógyászata?
- Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Szülészet- és Nőgyógyászati osztályról vélemények, kérdések, tapasztalatok!
- Pécsen a Megyei kórház megvan még?Mármint nőgyógyászat, szülészet?
- Albert Schweitzer kórház Hatvan szülészet- nőgyógyászat