Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról? (beszélgetés)
A 90-es években elég felkapott -rap - zenét játszó együttes voltak:-) Ha jól emlékszem.
Ők az Annibal Cannibals eggyüttes(nem tudom,jól írtam-e?)
ez a társaság nekem sem tetszik.
A tibi bá menüje tényleg érdekesen volt összeállítva.
Ez a mostani társaság elég uncsi... Ne nézzetek nagyon hülyének, de ki ez a két idétlen pasi, akik együtt pontoznak?
Féláron is drágább az arany nála,mint máshol.
Tibibá jól kitalálta a lecsó levest.
már nem a férje,régen elváktak,viszont azóta is jóbarátok :)
zseniális húzás volt - egy ismerősöm nála vette a jegygyűrűjüket - talán mi is ott vettük volna, de a reklám előtt nem is hallottunk a boltjáról :)
Az csúcs reklám volt. S meg is magyarázta Klapka György, hogy miért kartondoboz papírra írta a címet.:)) Azért, mert erre felfigyelnek és megjegyzik: tudod, az az ékszeres, aki a papírdobozra írta a címet.:)) Bejött neki!
Ez így igaz. De attól még nem kell rosszindulatúnak lenni!
Nekem itt az egész csapat kicsit "fucsa" volt. Egy kicsit mintha eröltetett lett volna.
ezt a két majmot nagyon nem bírom, mintha mindig idegesek lennének - olyan mintha lámpalázuk lenne, amit harsánysággal próbálnak leplezni :)
nem is tudtam, hogy Mari Zsuzsi férje az aranyékszer -árus ürge.
Annyira bírtam azt a reklámot, nagyon egyedi volt :)
mármint az Iván, rágondoltam
Ha emlékeim nem csalnak úgy tudom intézetben nőtt fel, annak tulajdonitom ezt a fura viselkedését
Akkor sak sajnálni tudom az ilyeneket!:(((
Nekem nagyon szimpi volt ez a csapat. Szerintem nagyon jól nyomta mindegyik. Soha egy adás nem volt, ahol ne röhögtem volna valamin. Ezek tudtak műsort csinálni és odaültem a tv elé. Kíváncsi leszek jövő héten hányszor fogok odaülni.
Mari Zsuzsi???
Bár a Kannibálok miatt lehet megint jó lesz.
Na de nincs igazam???? Végre nem azon dől el, hogy hányan szánnak rá pénzt!
Komár kilógott a sorból, a többiek jó csapat. Nacsa haláli figura, ha ott van valahol, mág a citromba harapottakat is megnevetteti.
Szimpatikus vélemény. Ez is egyfajta megközelítése a véleménynyilvánításnak a műsorról. :-)
Nekem nagyon is tetszett ez a csapat. Szerintem jók voltak.
Szerintem meg pont van végre egy olyan műsor, amiben kivételesen nem kell hülye sms-eket beküldözgetni, hanem ha valaki nézni akarja akkor azért nézi mert tetszik. És nem úgy döntik el a végén, hogy ki nyert, hogy hányan küldtek sms-t, hanem azok döntik el akik ott voltak.
Látom nem csak én vagyok ilyen véleményen
Szerencsére nem kell nézni!!Nem is nézem,elég volt egy két részlet belőle!Ez a műsor sem hiszem,hogy sok évig megy majd a csatornán.
Hogy mi a véleményem erről a müsorról? Hát nem sok jó!!Másról nem tudnak müsort készíteni mint csak arról hogy ki hogy és milyen nagylábon él. Nagyon sok embernek kenyérre alig jutt és ezt kell nézni
Ez az ötös nem volt nyerő,nem sikerült igazából összeválogatni őket erre a hétre.Talán majd jövő héten.
A mai kajákat én is szívesen megettem volna!!! Az Olvér nagyon nagy arc, az Iván meg már tök részeg volt a végén. :D Tetszett az eheti 5-ös.:D
mert nem fogják fel - a saját világukban élnek.
Nacsa viszont egy édes pofa, a főiskolán nagyon sok ilyen jóindulatú, jó humorú ember vett körül
Ismerek én is ilyen embereket, de ők a "valóságban" nem ilyenek. Ha ő megkeseredett, rosszindulatú, akkor azt miért kell másokra ráragasztani??????
én is sajnálom, bár a környezetében élőket még inkább, ha tényleg olyan amilyennek mutatja magát.
További ajánlott fórumok: