Mi a legizgatóbb a párodban? (beszélgetés)
sziasztok
Én szeretem az illatát, szeretem ahogy tud udvarolni, meg a pusziját. imádom, hogy férfias tetőtöl talpig
én imádom a mosolyát..talán azzal fogott meg
de az illatára nagyon be tudok gerjedni..:DDD
meg olyan kis kerek kemény feneke van :)))
Egyértelmű, hogy az egész lénye izgató a számunkra. Akkor nem lennénk vele... :).
Érdekes olvasni, hogy kit mi fogott meg. Várom a további hozzászólásokat!
Jaj,majd elfelejtettem....
Amikor a munkás ruhájában van és izzadt. Persze nem bűzlik,hanem a természetes illatát lehet érezni.
az új cipője.
(fétisiszta vagyok).
Én imádom a pár napos borostáját, meg az erős nyakát. Meg tudok őrülni tőle, olyan férfias. Ja és az illatát!! (Nem parfümre gondolok!) Meg a fenekét, nagyon szexi. ;)
Ja és imádom a fülcimpáját is simogatni-puszilgatni-harapdálni, olyan selymes! :D
Nekem a pasim szája és a szeme tetszik a legjobban. Szeretem, mikor frissen van vágva a haja, olyankor nagyon gerjedek a nyakára.
Szeretem, mikor boxeralsóban van, a segge az pazar! :D
Imádom nézni a kezét, mikor vezet, mert nagyon férfias keze van. Szeretem a lábfejét, mert kimondottan szép és szexis. Meg úgy általában szeretem, ha le van vetkőzve. Meg azt is, ha fel van öltözve. :D
:)
Én imádom mikor alsónaciban van, és látom, hogy dudorodik valami a naciban.. ettől pl. egyenesen végem!!!!
Arra gondolok, hogy kinek mi tetszik legjobban, mi a legizgatóbb, legszexisebb a párjában?
Pl. Én azt imádom amikor a párom katonai nadrágban van, és az öv nincs rajta meghúzva,és kilátszik a csípőcsontja, IMÁDOM:)
Várom a hasonló testrészeket, öltözékeket, mozdulatokat amelyek izgalomba hoznak titeket!
További ajánlott fórumok:
- Mit nem "bírsz"a párodban?
- Melyik számodra egy férfinak/nőnek a legizgatóbb testrésze? :)
- Kutyából lesz szalonna?avagy megbízol a párodban ha már csalódtál benne?
- Mi az a tulajdonság, amit leginkább megbecsülsz a párodban?
- Mi fogott meg a párodban? (külső és belső) tulajdonságra gondolok!:)
- Van a párodban nagyon zavaró hiba, de mégis szereted?