Mi a legfelháborítóbb dolog, ami mostanában történt Veled? (beszélgetés)
Köszönjük szépen, úgy legyen! :)
Egyet biztosan tudok, hogy a húgomnak a 2 gyerek sokkal többe kerül, mint nekünk a 3. Nem ilyen okokból vállaltunk ennyit, de lényegesen több kedvezmény jár. Persze ettől a dologi teendők nem kevesebbek. Akkor is mindenkinek magának, ill. nyilván a párjával együtt kell eldönteni, hogy hány gyermeket vállalnak.
Biztosan, de tudják, hogy lenne.
Azt is megértem, hogy sokak szerint ebbe a világba 3 gyereket szülni felelőtlenség. Még feldolgozás alatt áll ez a kérdés.:)
Ti milyen felelőtlenek vagytok a mai világban!!!
Hogy mertek bevállalni egy 3. gyermeket???
Szégyelljétek magatokat! :D
(Én 2 hónap múlva a negyediket szülöm!) :DDD
Erre már nem mondtak semmit, pedig a harmadiknál már mi is megkaptuk az összes létező szidást, beleszólást, lehülyézést...
Lehet, hogy belefáradtak? Vagy csak szimplán rájöttek, hogy mégiscsak a mi dolgunk?
Csak ami egész életemben:
nem hisznek nekem.
Igen, így van csak olyan bizarr, mikor azt látom rajtuk, hogy szinte tartanak attól, hogy legyen még egy gyerekünk.:)
Tudom, nem akarnak rosszat, csak... nem tom.
szerintem a felsoroltakból ezt a legkönnyebb megoldani
megakadályozni nem tudják, ha meg megszületik, ők fogják a legjobban szeretni (utánatok)
na ne, csinálok egy semleges témájú fórumot és kész a szappanopera egy órán belül
:)
De a gyerekvállalásról jut eszembe még egy dolog, ami, ha nem is felháborít, de rosszul esik. Tervezzük a férjemmel, hogy lehet, hogy vállalunk még egy (3.) gyereket. Van, aki felelőtlenségnek tarthatja, de mi tudnánk vállalni. A férjem családja meg totál ellenzi. Nem csak ellenzi, hanem abszolút hülyének néznek minket, ha szóba kerül a téma és enyhén gúnyos megjegzéseket tesznek ránk. Szinte tiltják, vagyis ezt tennék, ha lehetne.
Nem értem őket, a két fiúnkat is szépen neveljük és ellátjuk. Tudunk gondoskodni róluk. Tehát nem arról van szó, hogy bizonytalanságba szülnék bele még egy gyerkőcöt.
ja, értem
ismerem a virtuális kifecsegős barátnőt ?
Hűha, elvesztettem a fonalat...
Na, ez is fölháborító! :DDD
Ja, félreértettük egymást. Én azt hittem, hogy arról hitted, hogy a barátnőm, aki kifecsegte a dolgaimat. Ő volt virtuális.
Nem, annak a lánynak nem fogok többet segíteni. Nem csak azért, mert most "átvert", hanem azért sem, mert olyan áron, ahogyan szeretné eladni, már nincs kereslet a rucijaira.
További ajánlott fórumok:
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi a legjobb dolog, ami a mai napon történt veled?
- Ki utazott mostanában repülőn? Van pár dolog, amit nem tudom, kitől kérdezzek...
- A Debreceni Klinikán aki szült mostanában segítene egy-két dologban?
- Történt veletek mostanában valami ciki? Mond el :D
- Annyi jó dolog történik mostanában körülöttem, én még se...