Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mi a jó ebben? fórum

Mi a jó ebben? (beszélgetés)

1 2
11. d6b9aea69c (válaszként erre: 8. - Gatto4)
2009. dec. 6. 21:34
A listás rendszer egy fokkal még jobb is, hisz ott legalább van választási lehetőség, és egy kicsi meglepetés része a dolognak! :-)
10. d6b9aea69c (válaszként erre: 5. - Daryl64)
2009. dec. 6. 21:32

A fintorgónak nem volt gyerekszobája, nem tudja hogyan illik egy ajándékot fogadni :-S

Másrészt az belőle a tanulság, hogy legközelebbb nem kap semmit :-)) egy gonddal kevesebb.

2009. dec. 6. 21:32
hogy olyan dolgot kap az illető, amire szüksége van, de ő esetleg nem engedheti meg magának...szerintem nincs ebben semmi rossz, persze nincs meg a meglepetés és az izgalom, de olyan dologhoz jut, amire tényleg szüksége van, vagy tetszik neki.
2009. dec. 6. 21:31

Szerintem azért jó - amivel Te nem értesz egyet -, mert ha valaki szeretne valamit és megmondja neked, hogy az mi lenne, mégis rajtad is segít, hogy mit vegyél és ő is azt kapja, amit szeretne és mégsem neki magának kell megvenni.

Nálunk ez általában működni szokott (na azért nem listás rendszer működik), a meglepetésnek nagyobb teret adunk.

De van, hogy beesik ilyen és ez szerintem nem rossz.

Mindenki jól jár vele... lehet, hogy nálad nem működik, vagy nem tetszik. Ízlések és pofonok.

7. d6b9aea69c (válaszként erre: 4. - 2104cc91e8)
2009. dec. 6. 21:31

Épp ez az, én sem látok benne semmi jót.

Ha nem tudja megvenni magának, mástól se rendelje meg....

6. a6d5a14c21 (válaszként erre: 1. - D6b9aea69c)
2009. dec. 6. 21:30

Az benne a jó,hogy így azt kapod amit tényleg szeretnél,amire valóban szükséged van vagy épp vágysz,nem egy felesleges porfogót.

Nálunk egész kicsi korom óta így van.Igaz,csak a legszűkebb családi körben,de apum pl mindig megkérdezi,hogy mit szeretnék,van,hogy együtt megyünk el megvenni és a nagyobb dolog mellé kapok valami apróbb meglepetést.Nem feltétlenül elvárható egy közel 50éves férfitől,hogy tudja mire vágyna legjobban a 20-on éves lánya így inkább megkérdez...nincs ebben semmi rossz.

2009. dec. 6. 21:29

Én már nem tudom,hogy mi a jó,vagy mi a nem.

Ha veszel valamit,amit úgy szívből kigondoltál,és a csomag felbontása után egy fintort látsz,hát az nagyon rossz érzés... Előre megkérdezni meg,hogy mit is szeretnél ajándékba kapni kedves...akárkim,az meg olyan snassz,mert akkor semmi meglepi nem lesz benne,előre fogja tudni,hogy mit fog kapni.

Ez már szinte nem is ajándékozás, hanem egy ingyenes megrendelés :(((

Ezzel a módszerrel elvesztette minden varázsát az ünnep :((

Talán arra nem volna pénze, hogy megvegye magának... Viszont ha nagyon szeretné, miért ne kaphatna ajándékba olyat, amire igazán vágyik?
2009. dec. 6. 21:27

Mert oké, hogy azt kapja amire vágyik, de akkor miért nem veszi meg magának?

és hagyja az ajándékozóra, hogy kitalálja, minek örülne, és lepje meg valamivel???

Még nem kaptam így ajándékot, hogy bejelentettem, hogy ezt és ezt szeretném, ilyen méret, olyan szín, de ahogy beleképzelem magam, nem is szerezne akkora örömet így.

Meg hát előre tudnám, és az ajándékban a meglepetés - is - a jó!! :-))

2009. dec. 6. 21:25

Sziasztok!

Az ajándékozással kapcsolatban merült fel bennem - egy másik topikot olvasva - hogy mire jó az, ha az ajándékozott/ünnepelt előre megmondja, esetleg márkanévvel, típusszámmal :-O együtt, hogy ezt és ezt szeretném kapni :-S

Valahogy nekem olyan visszatetsző az ilyen, vegye meg akkor magának nem?

Legalábbis én nem szeretnék ilyet hallani, ha én volnék az ajándékozó.

Ti mit gondoltok erről, mi ebben a jó?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook