Mi a fontosabb? (beszélgetés)
Az előbbik visszaszívva.
Szóval akkor gúnyolódunk ,gúnyolódunk?
Nem hiszek neked!:))
Jájjjj:))))
ezt benéztem....vagyis nem néztem....azt hittem megint egy pasigyűlölővel állok szemben a véleménye alapján:))))
"Ez azokra jellemző,akik csupán szexelni akartak veled és te belementél. "
...bár azokra se.......az én tapasztalataim szerint:))))
Az ilyen egy éjszakás pasik nagyon odafigyelnek ,hogy jó hírét add tovább a potenciális újabb jelentkezőknek:))))
Ez azokra jellemző,akik csupán szexelni akartak veled és te belementél.
Aki csupán ilyen oldalról ismeri a férfiakat,akkor szerintem el kellene gondolkoznia azon,vajon ő milyen nő képet ad számukra?
Ők mit gondolhatnak?
A nők:
Érzelemmentes ,szexéhes,azonnal hanyatt vágható,kihasználható ,mindenrerávehetős' ,könnyűvérű cafkák.
EZT:
érzelemmentes, mindentmegkapós, nőt kielégületlenül hagyó, kihasználó, vanorálésanál, rideg, mindenrerávevős
Értem:))
Akkor nem tudok válaszolni a kérdésedre,mert nő vagyok.
Nézőpont kérdése. Ha valódi társkeresésről van szó ( házassági jövőkép stb.) akkor mindenképpen olyat választanék, aki érzelmileg elég érett. Ok: eljön az idő, amikor a szexuális élet már nem jól működik, és akkor mi marad?
Ha egy férfi szempontjából nézem.......egy érett férfinak az érzelmek állnak az első helyen. De fontos neki a szex is. És ha valóban férfi, akkor megoldja hogy a szex minden tekintettben jó legyen, és nem kell kérnie semmire, magadtól is megteszed.
"És a férfiak megnyilvánulásából is az derül ki, hogy a szex fontosabb."
Mert ezt várják el tőlűk, ezt a "macsós" hozzáállást, különben gyengének titulálja őket a gyenge többség.
Mindegyik férfinak van lelke-sőt-néha érzékenyebb mint sok más nőnek.Csak a mai társadalom aZ ami rákényszerítí őket erre a szerepre és egy idő után már "zsigerből" jőn nekik ez a viselkedési forma.Mert beleszoknak-úgymond.
Nos, érzelem nélkül nincs szeretkezés,csak - bocs a kifejezésért,- dugás.
Ezt sokan összekeverik, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Ígyhát az illető hapsi ha azt mondja, neki a szex a fontosabb, akkor az gáz, mert valójában csak arra gondol amikor ezt mondja, hogy kielégüljön, mint mikor maszturbál. Szóval az igazinál az egyik jön a másikból.
A szeretkezés, csak őszinte érzelmi kapcsolat útján valósulhat meg, és sokan nem tudják ezt a különbséget. A szeretkezés, és a dugás, nagyon nem azonos szinten van, bár fizikia megvalósulásában alapvetően ugyanaz.Ígyhát ha döntenem kellene, tuti az érzelmes kapcsolatot választanám.
Fontos a nemi kontaktus, de csak megefelő érzelmi érettséggel rendelekzők tudják ezt igazán megélni.Ígyhát igen, egy kapcsolatban fontos a szexualitás,de nem ebből áll, és nem ezzel kell kezdeni.
Ha egy pasi egyből azzal kezdi, neki fontos a szex, még a kapcsolat elején, vagy ismerkedésnél, akkor azt sosem szabad komolyan venni.Olyankor csak egy eszközt lát a nőben, mintha egy élő maszturbációs tárgyként szolgálna.
Engem az érdekelne, hogy ha ez a két választás van csak akkor ti melyiket választanátok.
Kinek mi a fontosabb.
Az érzelem gazdag kapcsolat szerintem nem kizáró oka, hogy csak "sima szex" legyen. Sőt...
A kérdést amúgy feleslegesnek találom, mert ki is lett fejtve a sajátos álláspont.
Mit szeretnél olvasni?
Az érzelemgazdag kapcsolatnak pont az a lényege, hogy nem csak a szexről szól, hanem annál jóval több.Lelki/szellemi-érzelmi-szexuális teljes összhangról szól.
Ahol csak az egyik jó-azt a kapcsolatot nem lehet érzelemgazdagnak mondani.
Igazából pasifüggő, hogy melyik a fontosabb...
Ha választhatnék, biztosan egy érzelem gazdag kapcsolatot választanék inkább!!
További ajánlott fórumok:
- Kihagyott egy jó numerát, mert fontosabb neki a barátságunk...
- Úgy érzem, hogy a páromnak az anyja sokkal fontosabb, mint én
- Macska lelki világa fontosabb a gyereknél?
- Karácsonykor miért fontosabb a zaba, mint a pihenés?
- Miért fontosabbak az állatok, mint az az emberek?
- Miért fontosabb ebbben a világban az anyagi, mint a belső érték?