Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mexikói babos hússzelet recept

Mexikói babos hússzelet recept

Elkészítési idő 50 perc

Kalória 318 kcal

A Mexikói babos hússzelet hozzávalói:
60 dkg sertéshús(4-5 szelet)
1 tk. chilipor
2 evőkanál olaj
1 zöld húsú paprika
1 konzerv kukorica
1 konzerv fehérbab és 1 konzerv vörös bab
1 tasak Chili con Carne alap(pl Knorr)


A Mexikói babos hússzelet elkészítési módja:
A hússzeleteket kicsi megkloffoljuk sóval,borssal,chilivel ízesítjük.A húst mindkét oldalon megsütjük.Euztán kivesszük a serpenyőből.A paprikát csíkokra szeleteljük és a serpenyőbe,(amiben a hús sült) erős tűzön 3-5 percig pirítjuk. A konzerveket lecsepegtetjük és a paprikához keverjük.Felöntjük 3 dl vízzel,belekeverjük az alapot és felforraljuk.Lefedve lassú tűzön kb 5 percig pároljuk.A húshoz kínáljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mexikói babos hússzelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook