Mert szinte mindig abbamaradnak a diétás fórumok! (beszélgetés)
Atyavilág! Nem vagy semmi! Gratula! Április végén én is 73-ról indultam, de a mérleg még ma reggel is csak 69-et mutatott. Még vagy 5-6 kilotól szeretnék megszabadulni.
és mennyi kcal-t viszel be 1 nap?
gratula a fogyásodhoz!
Én 73-75 kiló voltam, most 59,5.
Februától fogyizom. Bár az elején csak egyszerűen kevesebbet ettem és 2-3 alkalommal tornáztam.
Április közepétől viszont bekeményítettem és számolom /számoltam a kcal-t és heti 5-re növeltem a tornát.
Sokat nem akarok már fogyni, csak 1-2 kilót, de az alakomon még van mit formálni.
Csatlakoznék én is! Haldoklanak a fórumok, ahová eddig írtam.
azt hiszem én is összevágom a lakást!ráfér már!
Ez csak egy módszer,kinek mi jön be.Én évekig így éltem,tele voltam energiával, és már most is érzem a hatást,bár energia jöhetne még.Nyáron jó kezdeni,rengeteg a gyümi és fincsi zöldség!
azt tom,hogy alma nekem első evéskor néha kikészíti a gyomrom!
eper az jó!most is azt eszem!aztán már jövöget a dinnye szezon is azt is csípem!
a savanyút keserüt, imádom én is!egyedül 1x-1x csesztette az alma a gyomim!
Én már sajna reggeliztem, de én mindig délután és este eszek gyümit. :S
Próbáld ki egy hétig, hogy reggel gyümit eszel.De próbálj meg ne túl savassal kezdeni, nehogy bántsa gyomrod.Mondjuk én imádom a savanyút,nincs is bajom tőle.
azta ez nem semmi!erről enm is tudtam!most még nem reggeliztem,gyors benyomok egy kis gyümit!
Akkor szerintem beszéld meg velük,hogy vagy lemásznak rólad, vagy összevesztek!Valamit változtass és biztos lemegy!
Mert a gyümölcsöt gyorsan megemészted.Ha üres gyomorra eszed, akkor kitisztít.Ha úgy eszed, hogy előtte ettél fehérjét vagy szénhidrátot, amelyek lassabban emésztődnek, akkor a gyümölcs szépen elkezd ott pangani és már nem fejt ki jótékony hatást, sőt elkezd ott...hát hogy mondjam?Igazából addig "rohad".
Nem!!!! Ezek biztos valahonnan rám ragadtak. :D:D
De küzdök velük!!! :)
Jó takarítást, nekem délutáni frankó program!
Nahát elhiszem!akkor lehet hogy ezek a kilók a tieid?:-)
Akkor biztos az emésztésed lassú!Erre jó a délelőtti gyümölcsevés,irtóra begyorsítja.De délután már nem lehet gyümit enni.
Minden másnap 8-10 km-t futok, plusz tornázok minden másnap legalább 1 órát. Ennél többet már nem szeretnék. :D:D
Figyelj!Életmódváltás kell Neked.Ha sportolsz, akkor egy kicsit mozogj többet, ha nem, akkor kezdj el mozogni.(bagoly mondja verébnek:-))És akkor meg is tarthatod a súlyodat.Tényleg ezt a legnehezebb leadni, és általában ezek a nehezen leadott kilók később becsöngetnek,ha nem tartósan változtatsz.
én lenmagpelyhet eszek napi1-2 kanállal!elősegíti hogy tudjak wc-re menni,mert nálam ritka volt a napi dupla nullást megcélozni!de így sikerül!
De ennyire nehezen?? :):) Bármit csinálok, egyszerűen meg se mozdul. Kivéve ha gyümölcsnapot tartok. De nem élhetek csak gyümölcsön hetekig. :)
na, most elhúzok takarítani!!!
az is kalóriát éget ám :)))
Én is nemsoká az utolsó kilóknál tartok!Hajrá pozitív hozzáállás!Elképzelem magam fitten-frissen és!Tök szupi!
mindig az utolsó kilók mennek a legnehezebben!
Ajánlom figyelmetekbe a zabkását. Lassan felszívódó CH, nagyon jól telít, finom, jó az emésztésnek!! Én, imádom :))
Szerintem sem kell lemondani a husiról,inkább tényleg a szénhidrátról,de arról sem teljesen.Mondjuk a paradicsomban és az almában is van szénhidrát.
De gyorsan pörög a fórum. Remélem ez így is marad. :)
Szóval én 61kg-ról indultam, jelenleg 54kg vagyok. Szeretnék még 2-3 kilót fogyni de jelenleg lehetetlenségnek tartom. Ezek a kilók nagyon ragaszkodnak hozzám. :)
Az nagyon jó!Ügyes vagy!Maradj itt velünk!
szerintem felesleges... Nekem nagy adag állatszeretet is van a dologban, meg amennyit ettem korábban, arról a kevésről nem volt nehéz lemondani :)
egyél nyugodtan húst! :)
További ajánlott fórumok: