Mért rondák a mostani nők? (beszélgetés)
Nem csak rondák vannak,szépek is.....
Aki esetleg rondácska az lehet, nem tehet róla.
Te olyannak látod az embereket ,amilyennek önmagadat látod.
....húúúúú,ez gáz!:)))
50 múltam, 2 gyermekkel, 27 éve első házasság.
Nők, ti nők, nélkületek nem lenne világ a világ. A mai fiatalabb korosztály nagy része hmmm. Nem irom le. A divat, a reklám, a fogyasztásra ösztönzés időnként borzalmas eredményhez vezet.
Mit nem szeretek a mai nőkben: a szoláriumot, aki nyáron is szoliba megy, ahelyett, hogy napon vagy árnyékban napozna (mert ott is lehet).
Az agyonfestett hajat, a borzasztó lakkokat, festékeket, szineket. Utáltam a csótánytaposós divatot. Elborzaszt, ha 35-ös lábbal 48-as méretű hegyesorrú akármit hord. Nem tetszik a testékszer, ki nem állhatom, ha bkv-n 8 méterre érzem a parfümöt. Hiányzik a foga, vagy olyan sárga, mint a sárgaság. Az italszag, a cigi, a junk-foodolás, a hulla részeg közlekedés. Bár nagyobb részük nem rondaság, mégis a külsőt rontja. És időnként ahogy beszélgetnek.
23 éves lányunk van, ő a másik véglet, csinos, ad magára, szinte mindent a xesz-xesz vagy xatera oldalon vásárol, nem iszik alkoholt, nem kávézik, soha nem ivott colát, nem jár junk-food helyekre, tanul, mint az őrült, van életcélja. Sőt örűl annak, amit életcélként választott. Ez sem szépség vagy rondaság, összhang. Rengeteg vásárlónk van, rengeteg helyre viszek árut. Nagyon sok nővel beszélgetek. Túlnyomó részük kedves, csinos, értelmes.
Engem 21 évesen általában 16nak néznek.hmm:D Lassan kezd unalmassá válni..
Amúgy én is ezt vettem észre, sok lány, nő picit "el van tévedve"
Már annak idején tettem fel képet magamról csak leszedtem, minek is legyen fent nem ? Úgy se nézik meg.
Hát ami az igazat illeti elég sok lepukkant pasi van,de a csajok közt is sok már 18 évesen is 30 nak néz ki az pedig igen gáz :(
Ezt a kérdést nem tettem volna fel, mint ez a férfi aki feltette. Nem tudni hogy néz ki, mert nem tett fel magáról képet.
De az a tapasztalatom, hogy a férfiak 30 év felett elcsúnyulnak, megöregednek.Nem danak magukra. Aki nyitott szemmel jár az tapasztalja.
De nézzetek meg egy idősebb nőt aki még ad is magára nem látszik meg a koruk.
Az igaz, hogy mindenki megtalálja a pérját, mert szerencsére különbözőek az emberek izlései, és különbensem a külsőket kellene nézni hanem a belső értékeket.
Minek a szépség ha belül üres.
Elképzelhető, hogy ennek a férfinek sem ártana néha tükörbe nézni.
Sajna én elég természetellenesnek és rondának látok sok nőt....
De nem csak én vagyok ezzel így hanem sok pasi is ....
Ugyanmár, hadd nézzük meg, hogy Te mennyire vagy szép ?? :)
(van-e jogod kritizálni a mai nőket akik nem tehetnek róla, hogy milyennek születtek)
Akkor én kivétel lehetek, mert szép vagyok :-)
A többi nőt nem szoktam figyelni, de nem hiszem, hogy ez így van.
miért?! rondák?
Szerintem nem...
Ha meg nem edzenek akkor hájas disznók, nem....?
És ha nem másznak hegyet, akkor unalmasak?
;-)))
További ajánlott fórumok:
- Magyarországon melyik településen élnél szívesen a mostani lakhelyed helyett?
- Ha apasági tesztet csináltat a férjem és kiderül, hogy a mostani párom az apa, akkor kinek kell fizetni a teszt költségét?
- Ti kötnétek a mostani válságban életbiztosítást ami megtakarítás is egyben?
- Volt olyan párod akivel a mostani "eszeddel" szóba sem álltál volna?
- Mit szóltok a Hal a tortán c. műsor mostani csapatához?
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?