Mennyire valósak a Reader's Digest nyereményjátékai? (beszélgetés)
eleg sok konyvet rendeltem toluk,es visszakuldtem a boritekokat ,de soha sem nyertem
jo fel eve abbahagytam.
A telefonkönyvből találomra is kiolvashatnak címeket, de gyakoribb hogy ezek a cégek adják veszik egymás között a névlistákat. Interneten is sok "adatgyűjtős" alkalmazás fut.
Csak úgy lehet ellenük védekezni, ha az ember vigyáz az adataira, nem adja ki ha nem szükséges, és a telefonszámait is titkosítja
Csudába,kellett nekem itt fórumozni:OO
Most hívtak telefonon,valami edényeket nyertem.
Menjek be a Váci úti üzletükbe.Termékbemutató.
Közöltem velük,hogy nekem többe kerül a benzinem oda,mint az a nyavalyás valami ,amit nyertem.
Kérdőívet töltöttem ki az Europarkban.
Többet senkinek nem állok meg-elegem van a tolakodó emberekből.:DDDDDDD
Most jöttem haza,és mit találtam a postaládámban??
Nem nehéz kitalálni-A Mester kiadó újabb próbálkozása.
Most egy Mozart lemezt -bemutató cd-t küldtek.
Persze,pont az arany hangjegyet kaptam,minő szerencsém van,hogy hozzájutok -gondolom potom áron,egy 10 ezer forintos kezdőcsomaghoz.
Remélem,ha a kukába dobom,nem jönnek majd a fizetési felszólítások,hogy nem mondtam le valamit telefonon náluk.
Nagyon jó válasz.:)))))
Van még egy jó pár ehhez hasonló cég-ugyanezen,vagy hasonló módszerrel eteti a jó népet.
Nem kell messzire menni.Mester kiadó.
Felhívnak havonta egyszer,hogy rendeljek-és csodálkoznak,hogy nemet mondok.
Meg is indoklom szépen-nem fogom a végtelenségig fizetni a kártyákat,amiket havonta küldenek.
Megjegyzem,minimum havi 3 ezerért.
Aztán mellékelnek egy mappát,amibe jó sok kártya fér.
Egyszer a férjem 5 évig kapta a kártyákat,és még mindig nem telt be a doboz.Kiszámolta,több százezer forintot fizet ki a végére.
Ezt úgy hívják rablás-finomított kivitelben:DDDDDD
Sok mindent meg lehet tenni,és meg is tesznek-de máshol is.
Rengeteg a naiv ember.Az emberi hiszékenységre mennek.
Nem kell nagyon messzire kanyarodnunk.
Aukciós oldalakon milliókkal húztak le embereket.
Egy fórumozó írta a témához,szó szerint idézem
"Ha azt írnám az aukciómhoz ki,hogy átverlek barom,akkor is bedőlnének."
Sajnos ez a nagy igazság.
Felmerül bennem a kérdés, hogy nem merítik ki ez a "vásárlók megtévesztés" fogalmat?
Hogyhogy ezt még megtehetik?
Férjem évtizedekig rendelt tőlük.
Jók nagyon a könyveik,de marha drágák.
Meg kell mondjam-egy rakás kulcsot kapott-kínai vacak ajándékokat,amiket az ócskapiacon fillérekért be lehet szerezni.Nevetséges:D
Aztán a párom tudta nélkül-mindig a kukába dobtam a postájukat.Azóta nem küldik:D
Azt már szerintem mindenki kapott,aki "levelezett"-azaz rendelt már tőlük.
Jönnek rakásra a levelek tömkelege -Mint megbecsült stb.ügyfélnek.
Üzletpolitika.
Nehogy már bárki is elhiggye,milliókat lehet nyerni.
Kérem szépen,tessék a földre szállni-Ezt most általánosan mondom:DDDDD
A kérdést inkább úgy kellett volna feltenni hogy:
van-e olyan aki NEM nyert READER'S DIGEST -tel?
Ezt a levelet küldtem el nekik ma:
Tisztelt Szerkesztőség!
Évek óta kapom önöktől a különböző sorsolási boritékokat.A szisztéma ugyanaz,először a beetetö levél,majd a főlevél,melyben a csillagos eget is beigérik nekem,csakhogy rendeljek már valamit.Mindig érdeklődve olvasom mi újat találtak már megint ki és látom az önök tárháza kifogyhatatlan.Ha az összes ajándékot összeadnám, a végösszeg felérne egy kisebb ország költségvetésével.persze mindenki tudja,hogy ezt a befirolt vásárlók fizetik meg.
A szigorú kiiválasztás,mellyel a megyéből "csak" én kerültem be/megjegyzem a lépcsőházban rajtam kivül még öten kaptak ilyen boritékot/ még örülhetnék is,ha nem tudnám,hogy ez is a beetetés része.
Vajon azt is miért találtam ki előre,hogy a mellékelt slusszkulcs pont a lgdrágább autohoz tartozik.Nyilván a Mazda Rx-8-asból túl sok van raktáron és a 27 milliós terepjárókat sincs hol tárolni./primitiv relkámfogás/
A expresszdij:Dombon ülő vadászkutya legyek,ha nem tudtam előre,hogy a lekaparandó matricák pont a Jackpotot fogják kiadni./akár ügyes trükk is lehetne.de inkább szánalmasan átlátszó/
A boritékban található anyagból egy komplett marketing szemesztert lehetne inditani.
Személyes véleményem az,bár az ötlet jó,a sok hivatalosnak látszó bla-bla csak a szerencsétlen tudatlan emberek megtévesztésére szolgál.
A felháboritó az egészben az ,hogy önök fenntartják a választási lehetőség látszatát,hogy aki NEM-el válaszol,az is nyerhet./ami szerintem teljes képtelenség/.
Természetesen küldjék csak tovább a reklámanyagokat,költsenek csak rám/rendelni persze továbbra sem fogok/,de alig várom már,hogy megint röhöghessek egy jót,hogy milyen sületlenségekkel próbálják hülyiteni a jónépet.
Végezetül mellékelem a NEM válaszboritékot,minden önök által kért dokumentummal együtt,bár tudom,a nyerési esélyem kisebb,mint Rajk Lászlónak volt a kommunista vérbiróság elött.
Üdvözlettel és sok sikert a munkájukhoz egy lelkes rajongó
Hát ez tényleg gáz.
Valójában jót tényleg nem nagyon hallottam még egyikőtöktől sem. Na jó, vitatkozás után egy kis cash azért nem rossz :-))
(Nagyon édesek egyébként a kutyusaid :-))