Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mennyire utal gyenge jellemre, ha veszekedést követően mindig a nő kezdeményez békülést? fórum

Mennyire utal gyenge jellemre, ha veszekedést követően mindig a nő kezdeményez békülést? (beszélgetős fórum)


nov. 29. 04:01
Nem gyenge jellem. Van aki nem látja èrtelmèt a haragosdinak, taktikàzásnak.
nov. 29. 03:10
Nem gyenge jellem. Hanem nem tudja elengedni. Lehet, hogy szeret egy olyan személyt aki nem annyira..
23. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 22. - Guruljka)
nov. 29. 01:50
A természet úgy osztotta el, hogy ami a férfinak előny, az a nőnek hátrány, és ami a nőnek előny, az a férfinak hátrány. Ha úgy nézzük, itt is megvan az egyensúly! Az más kérdés, hogy egyéni szinten ki mennyire küszködik ezzel a problémával! Egy biztos: az igazság elutasításával sokkal több szenvedést okozunk magunknak, mint az igazság elfogadásával! ("AZ IGAZSÁG FELSZABADÍT!")
22. Guruljka (válaszként erre: 18. - D7ba7bf7ff)
nov. 28. 10:26

Engem igazán nem neveltek robotikára, de utáltam a menstruációt.

Most lehet felhördülni, hogy nem éltem meg kellő hévvel a női mivoltomat, pedig pont abban éreztem akadályozva magam "azokon a napokon"...

21. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 20. - D7ba7bf7ff)
nov. 28. 04:15

Ja, és a csakrák párban működnek, tehát a 2-esnek a 6-os a párja! 😉 Megfejtéseket az alábbi telefonszámra várom...


1-7

2-6

3-5

4

nov. 28. 04:12

Milyen durva, hogy a nőknél a 2-es csakra önmaguk gyökerét, azaz az önmagukhoz való kapcsolódást, az önmagukhoz való tartozást is jelenti! Klasszikus értelemben meg ugye a polaritások, férfi-női kapcsolatok, szexualitás. Ezért is élig meg jobban ezeknek a hiányát, problémáját! Mintha önmagukat veszítenék el! Ezen kell dolgozni! Amíg "vakfoltok", "szégyenfoltok" vannak, addig ez a terület is problémás lesz!


[link]

[link]

[link]

[link]

19. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 9. - Roxána)
nov. 28. 04:01
18. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 9. - Roxána)
nov. 28. 03:54
Az a baj, hogy a női princípium ritkaság számba megy, mert teljesen el van nyomva és a nők is küszködnek vele! Aki ezt tudatosan felvállalja, vagy fel akarja szabadítani, az mondjuk a Soma Mamagésa vagy a Hoppál Bori, de vannak még egy páran! Milyen NŐNEK lenni, milyen elfogadni a testünket, elfogadni a havi ciklusainkat, elfogadni a szexuális vágyainkat, megélni, kifejezni a nőiességünket! Ez baromi nehéz! Mindenkit robotikára, keménységre, férfiasságra nevelnek! Nem elég vágyni a támogató, megértő, gondoskodó bánásmódra! Meg is kell élni, át is kell adni! A megvalósítás hiányzik! Addig sajnos nemek harca lesz és ebbe az úgynevezett "nők" (elférfiasodott nők) is vastagon benne vannak!
17. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 7. - Buspics)
nov. 28. 03:44

Nem kell futni utána! Megbeszélni meg csak akkor lehet, ha VAN ÉRTELME, ha megtudod vele! Attól még hogy próbálkozol, az nem megalázkodás! Megalázkodás az, hogy ha valaki elveszíti a méltóságát, ha lemegy kutyába, ha összecsuklik a gerince, ha elveszíti az önbecsülését, ha elveszíti a tartását! De az, hogy meg akarsz beszélni egy problémát, az nem a tartás elveszítése! Itt az a fontos, hogy van -e értelme megbeszélni a problémát vagy teljesen meddő a dolog.


A megbocsátás egy nagyon távoli eszmény és semmi garancia nincs rá, hogy egyik-másik fél megbocsát! Persze van rá esély, de ez nem az a világ, ahol minden utcasarkon megbocsátást osztogatnak! Az túl nagy kincs és csak kevesen képesek rá!

16. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 6. - Amaunet)
nov. 28. 03:13

"Egy jó kapcsolatot nem a rendszeres veszekedés jellemez."


NEM A RENDSZERES VESZEKEDÉS - ez nagyon fontos!


Vannak benne konfliktusok, de ha rendszeres veszekedés jellemzi, az mindig egyfajta hajlíthatatlanságot, önismeret hiányát, kezeletlen indulatokat jelez egyik-másik fél részéről!


Mellesleg, ha már az egyik fél teljesen lecsihadt és fejszével lehet végigmenni a hátán, ott már túl nagy baj nem lehet! Ott még be kell várni, hogy a másik fél is teljesen lecsihadjon!


(A rózsák háborúja típusú történet nagyon gáz!)


[link]


(Aki nem látta, nézze meg! Rettenetes!)

15. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 2. - Buspics)
nov. 28. 03:04

Mindkét esetben gyenge:


1. Nem áll ki az igazáért!

2. Nem akarja megbeszélni a problémát!


Ugyanakkor az igazságért való kiállás nagyon veszélyes, mert ha túl "szubjektív" (azaz nem "objektív"), abba beletörhet a bicskája!


[önismeret hiánya]


Szubjektív alatt azt értem, hogy felveszi a rózsaszín szemüveget, mindent rózsaszínnek lát és azt könyveli el "igazságnak"! Ha ezért még harcba is száll, azzal megkockáztatja azt, hogy "hülyének" nézik (pedig szimplán csak színvak)!

14. d7ba7bf7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 28. 02:47

Én onnan indulok, hogy alaphangon egyik kapcsolat sem lehet tökéletesen harmonikus! Ezért meg kell küzdeni! Egyértelmű hogy a kapcsolat "csomagjába" beletartozik a konfliktus, a súrlódás, hiszen nevelési, véleménynyilvánítási, nembeli, személyiségbeli különbségek vannak, amit K*B*SZOTT K*RVA NEHÉZ egy szintre hozni! És nem is a konfrontációval van a probléma, mert ebben is megvan az egyensúly, ha nem rögtön LEÖLÖM a másikat vagy behúzódok a sarokba, hanem termékenyen megmondom a véleményemet, azaz kiállok magamért! És ebbe még egy kis csapkodás is belefér, netán egy erősebb hangnem (ugye a vérmérsékleti különbségek miatt - az olaszok például üvöltenek:)! A gond az, hogy ha egyikben sincs belátás és szó szót követel minden egyes nap! Ha ez kezeletlen indulatokkal is párosul (önuralom hiánya), akkor LEÖLIK egymást (akár szó szerint)! De nyugtasson meg a tudat, hogy kapcsolat és kapcsolat között baromi nagy különbség van, mint ahogy két embert sem lehet tökéletesen összehasonlítani! Viszont együttműködni, összhangba hozni nagyon is lehet!


YIN-YANG


[link]


Csodálatos ez a szimbólum! A totális ellentét! Csak azért nem ÖLIK LE egymást, mert tökéletes harmóniában vannak! Úgy döntenek, hogy a különbözőségükkel kiegészítik egymást és EGYSÉGET alkotnak! A nappal az nappal, az éjszaka az éjszaka, és mindegyik váltja a másikat a maga idejében! Csak így lehet az ellentéteket kiegyensúlyozni! Mindenki maradjon a saját portáján és NE B*SZTASSA a másikat! Ha a másikra ÁMEN-t tudok mondani, akkor az legyen egy igazi ÁMEN!

13. Guruljka (válaszként erre: 12. - Roxána)
nov. 27. 19:57

Miért, értelmes dolognak tartod,hogy utánaszaladgálással tart fenn egy olyan kapcsolatot, amelyben havonta "szakítanak"?

Már ez a se vele, se nélküle is olyan gáz.

12. Roxána (válaszként erre: 11. - Guruljka)
nov. 27. 13:15
Butaság?...hm
nov. 27. 11:47
Nem gyenge jellem, csak értelmetlen butaság.
10. vigyefene (válaszként erre: 8. - Semleges)
nov. 27. 11:01
A fene vigye el.
nov. 27. 10:56
Úgy tűnik,hogy sok határozott jellemű hölgy van,de a valóság nem ilyen.A nők jellemében "kódolva " van,a megértő,támogató,ragaszkodó jellemvonás.Nem lepett emg amit a fórumnyitó írt,az éeltben többnyire igy történik.De,egy darabig csak,"minden pohár betelik egyszer".
nov. 27. 10:46
Futna a fene, egy férfi után sem.
7. buspics (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 10:45
Ha állandóan futsz utána úgy, hogy nem tudod vele megbeszélni és bocsánatot se kér, akkor az megalázkodás.
6. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 10:44

Mi oka van annak, hogy rendszeresen veszekedtek? Ki kezdeményezi ezeket?

Egy jó kapcsolatot nem a rendszeres veszekedés jellemez. Miért vagytok még együtt, ha folyton veszekedtek?

nov. 27. 10:25

Ha rendszeresen és módszeresen megbánt, minek kuncsorgod vissza magad folyton?

Más részről olykor a bekulési szándéknak burkolt "beszéljük meg", csak értelmetlen kukacoskodas.

4. andi6020 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 09:47
Tényleg futsz utána. És megalázkodsz. Legyen benned némi büszkeség meg tartás.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Buspics)
nov. 27. 09:13
Csak a barátnőim szerint megalázkodás, ha valaki olyan dolgokat vágott a fejemhez mérgében, ami engem nagyon megbántott, viszont próbálom megbeszélni vele, mert így úgy veszi, hogy futok utána.
2. buspics (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 27. 08:56
Akkor gyenge, ha nem áll ki az igazáért, nem pedig az, ha meg akarja beszélni a problémát.
nov. 27. 08:39
Megtörténik havi szinte mondjuk a veszekedés, szó szót követ, a nő pedig azt mondja, ok, elég, én nem akarok vitázni, a férfi megérti, ok, legyen vége. Majd pár napon belül jelentkezik a nő, hogy most, hogy mindenki megnyugodott rákérdezzen egyes dolgokra, hogy mi miért volt. Tehát veszekedés, minden után a nő kezdeményez békülést.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook