Mennyire hasznos a hulahopp? (tudásbázis)
ha mellettte diétáztál vagy kevesebbet ettél, akkor szerintem biztos:)
Sziasztok!
Szerintetek 1 hónap tekerés ( heti 3-4 alkalom * 1/2 óra) után van esélyem, hogy a pocim és a derekam vékonyabb lesz?
Tegnap elkezdtem tekerni, kíváncsi vagyok ma este mennyire fogok nyögni, ez a fa-darab nem kímél!!
sziadzokt! hát én nem tekertem kb 5-6 napja:S nehéz napok + betegség + költözés....:( azt se nagyon tudom hol a karika:( remélem ti haladtok!
Tekerünk, tekerünk...... és néha írunk!
Már megint nem ír senki csak pörget!!!:-)
Biztos egyéni dolog ez,nekem pl.ha erősebben megfognak is bekékül mindenem.
Én sem karikáztam már 1 hete, mert beteg voltam, de már nagyon hiányzik!
Nekem is mindig bekékül!
Már négy napja nem karikáztam!!!!:-((( De ma már remélem tényleg nem hagyom el!!!
hogy csináljátok h bekékül a derekatok? nekem sose siekrült még elérni:)
Hűűű!!!Nekem a sima sóval töltött karika után is csupa Lila volt körbe a derekem...Kiváncsi vagyok hogy milyen lesz neked!?
Nálunk festés illetve nagytakarítás volt, így eleget tekergettem magam a létrán :)
De ma már megkeresem a karikát. :)
Elmaradt a hétvégén a kisebb karika megtöltése, sőt még a tekerés is!!! De ma már nem hagyom ki!!!
Visszatérve szerintem a kisebb átmérőjű hatásosabb, mert jobban kell mozognod, de a 90centis se rossz. Én sűrűbben a kisebbet használom, mert a 90centis a barátomnál van, és ott nem olyan sűrűn tekerem:) ugyhogy szerintem mind2 nagyon hatásos, ha rendeszeres:)
Szerintem ezt a hullahoppot rendelhetted ami van itt is!
itt a honlap cime,:: [link]
Én is rendeltem,sőt megtöltöttem rizzsel,egy darabig jó volt,de aztán eltört az összeillesztésnél.
Sziasztok én is csatlakoznék a hullahoppozókhoz vagyis fogok hamarosan.Rendeltem Németből egy olyan hullahopp karikát amely átmérője 1méter és belülről 35 masszasgolyó van benne illetve még 2x nehezebb a hagyomásnyosnál.Hát remélem hogy birok majd vele mert elég cink lesz ha nem tudom használni.Elsőre vastagabb pulit javasolnak akkor gondolhatjatok milyen szinten fog fájni...Majd megirom mit tapasztalok.Hali
Nekem is 90 cm-es van megtöltve, de én is kíváncsi vagyok a véleményetekre melyik a hatásosabb?
Nem tudom,nekem csak a nagy van megtöltve. Te melyiket érzed jobbnak? Lehet, hogy megtöltöm én is a kicsit és kipróbálom!!
:DDD ismerős ez a bokánverős story:DDDD nekem is egy időbe tiszta kék volt a bokám:DDDD hányszor szidtam én a karikát... :D nekem mostmár csak attól esik le, ha elbambulok, és elfelejtem tekerni:) amugy h mitől esik le? még nem gyakoroltál eleget, de ha egyszer ráérzel, sosem fogod elfelejteni, és egyre ügyeesebb leszel, és egyre tovább fog fentmaradni:)
Amúgy énis kérdezek egyet: szerintetek melyik a hasznosabb?? a nagyobb átmérőjű karika vagy a kisebb? Egyik 90cm, másik kb 75cm körül lehet(házi) de mind2 töltve van.
ma pörgettem én is 20 percet
Bocsi,hogy én válaszolok, de éppen itt vagyok. Ha sokat gyakorlod biztos nem fog leesni. Nem kellenek nagy mozdulatok, de rá kell érezni a mozgásra. Igazán nem is lehet elmondani hogy kell csinálni. Gyakorolni kell sokat-sokat!!:-) És már csak akkor fog megállni a karika ha te akarod!
Köszi. Még egy technikai kérdés: mitől lehet hogy állandóan leesik, és úgy bokán ver (fából van) hogy attól kódulok...
Köszike, nagyon aranyosak vagytok, hogy így dícsértek! Teljesen fel vagyok dobódva!!!:-)
Tekerjetek ti is szorgalmasan és az eredmény nem marad el. Tudom, hogy a tudomány azt állítja, hogy nincs helyi fogyasztás, de azért ez mégiscsak valami olyasmi, nem?
Szia! Ha szorgalmasan és kitartóan, némi diétával, esetleg plusz mozgással gyorsan látszik a változás. De ha nem mozogsz mellé csak diétázol, akkor kicsit lassabban , de hat. Itt már vagyunk páran akiknek centikben mérhető az eredmény:) Sok sikert!
Sziasztok!
Nincs időm végigolvasni a 900 hozzászólást, de érdekelne az eredeti kérdésre a válasz, azaz segít-e eltüntetni a pocit a hullahpoo.
köszi
Éva te nagyon ügyes vagy:) minden tiszteletem a tied:) bár rajtam is lötyögnének a cuccaim:( énis felhagytam a tekeréssel, hétvége óta nem tekertem, meg akkorsem olyan nagyon komolyan:( belekéne húzni megint, de mindig olyan fáradt vagyok hozzá, úgy meg nehéz:S
Kitartás mindenkinek!
Nagyon ügyes vagy!!!!!
Többieknek is kitartás!!!!
Megfordult a fejemben, hogy elviszem nyaralásra is a karikát, de aztán gondoltam, hogy ennyire fanatikus azért már ne legyek! :-)
Meg aztán kell néha egy kis pihi, különben unalmassá válik.
Szia!
Ez tök jó!
Bár nekem lenne ilyen problémám :))
Én ma kezdem megint a tekerést, mostanában nagyon hanyagoltam..
Nyaralás, esküvő... Nem éppen diétás programok :)
További ajánlott fórumok: