Mennyi lehet mostanság egy napszámos órabére? (tudásbázis)
Kár, hogy Munkácsy már nem él...
szeretem a munkáit..-)
"Átmész Ausztriába és egy teljesen más világ. Minden tekintetben."
Eljön majd az az idő is, mikor az osztrákok állnak nyálcsorgatva a magyar határon és azt mormogják,
Hogy:
Átmész a magyarokhoz és az egy teljesen más világ.
Minden tekintetben.-))
csak türelem.-)
Heti hét nap 10 órát? Sztahanovizmus magas foka. Így nem nehéz a családdal jól kijönni, ha nem látod őket.
Ettől függetlenül, azért napi 10 fizikai munkában kissé húzós.
Ne viccelj már, az nem lehet komoly
1.000.-Ft az durván 2,50 €
egy közepes minőségű kenyér ára
Szerinted Nyugaton ennyit keres? 😊 Nézd meg Svájcban egy villanyszerelő mennyit keres, vagy Ausztriában.
Egy órai munkára ne számoljál 20 ezer forintot, mert torz érték fog kijönni, ha valakinek ki kell szállnia és elmegy vele a fél napja, nem fog neked 5 ezer forintért dolgozni, bármennyire is nem tetszik.
Az barátnőm ismerőse napi 20e-ért keresett építkezéshez valamelyest értő embert, és nem kapott.
Nálunk,szintén Balaton, csak az északi oldal, tavaly még 10e-ért nyírták a füvet a telken. Igaz ők hárman jönnek, de 45-50 perc alatt végeztek.
Szerintem, Judit, nyugodtan kérhetsz 1200-t óránként.
Számolj utána, legyen egy órai munka/20ezer. kb 720ezer/hó , ebböl valamennyit bevall
Menjen nyugatra ha ennyit akar keresni
Az is tény hogy alig találtam emlitett mestereket. Ha elmennek ez sincs
Tetőfedőben csak az a mérgesitó hogy ha nem lennék vén, megcsináltam volna a javitást
Én is jól megkérném, nem lennék szégyenlős, de a szőlészetben sokan dolgoznak, biztos van egy fix fizetés amit a munkások kapnak. Nincs olyan hogy egyiknek ennyit, másiknak annyit. El kell fogadjam amit ajánlanak szerintem.
A gázos, vizes, tetőfedő annyit kér amennyit nem szényenl. Belőlük kevés van, ha egyet elszalasztasz, lehet nem könnyen találsz másikat. Esetleg még drágábbat.
Jó ismerőstöl származik az infó, nem is kap nagyon ilyet ennyiért aki önállóan is dolgozik
Megjegyzem, gázkészülék javitó 20ezer volt kb fél órai munkára, tetőfedő hirtelen javitásra ugyanennyi volt
További ajánlott fórumok:
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?
- Mitől lehet, hogy mostanság fáj a hasam a tejtől és a banántól? Eddig nem volt ilyen bajom...
- B.U. - Lehet még kapni ilyen cuccokat? Ha igen milyen árban vannak mostanság?
- Mostanság valahol lehet kapni ananász szörpöt?
- Gumiszalagot (zöld) lehet mostanság kapni a szegedi Auchanban/Tescoban?