Mennyi lehet mostanság egy napszámos órabére? (tudásbázis kérdés)
Jajjj Tumbó, nem Munkácsy ásítozik, hanem az ásító inasa...
így meg van?
Kár, hogy Munkácsy már nem él...
szeretem a munkáit..-)
"Átmész Ausztriába és egy teljesen más világ. Minden tekintetben."
Eljön majd az az idő is, mikor az osztrákok állnak nyálcsorgatva a magyar határon és azt mormogják,
Hogy:
Átmész a magyarokhoz és az egy teljesen más világ.
Minden tekintetben.-))
csak türelem.-)
Heti hét nap 10 órát? Sztahanovizmus magas foka. Így nem nehéz a családdal jól kijönni, ha nem látod őket.
Ettől függetlenül, azért napi 10 fizikai munkában kissé húzós.
Ne viccelj már, az nem lehet komoly
1.000.-Ft az durván 2,50 €
egy közepes minőségű kenyér ára
Szerinted Nyugaton ennyit keres? 😊 Nézd meg Svájcban egy villanyszerelő mennyit keres, vagy Ausztriában.
Egy órai munkára ne számoljál 20 ezer forintot, mert torz érték fog kijönni, ha valakinek ki kell szállnia és elmegy vele a fél napja, nem fog neked 5 ezer forintért dolgozni, bármennyire is nem tetszik.
Az barátnőm ismerőse napi 20e-ért keresett építkezéshez valamelyest értő embert, és nem kapott.
Nálunk,szintén Balaton, csak az északi oldal, tavaly még 10e-ért nyírták a füvet a telken. Igaz ők hárman jönnek, de 45-50 perc alatt végeztek.
Szerintem, Judit, nyugodtan kérhetsz 1200-t óránként.
Számolj utána, legyen egy órai munka/20ezer. kb 720ezer/hó , ebböl valamennyit bevall
Menjen nyugatra ha ennyit akar keresni
Az is tény hogy alig találtam emlitett mestereket. Ha elmennek ez sincs
Tetőfedőben csak az a mérgesitó hogy ha nem lennék vén, megcsináltam volna a javitást
Én is jól megkérném, nem lennék szégyenlős, de a szőlészetben sokan dolgoznak, biztos van egy fix fizetés amit a munkások kapnak. Nincs olyan hogy egyiknek ennyit, másiknak annyit. El kell fogadjam amit ajánlanak szerintem.
A gázos, vizes, tetőfedő annyit kér amennyit nem szényenl. Belőlük kevés van, ha egyet elszalasztasz, lehet nem könnyen találsz másikat. Esetleg még drágábbat.
További ajánlott fórumok:
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?
- Mitől lehet, hogy mostanság fáj a hasam a tejtől és a banántól? Eddig nem volt ilyen bajom...
- B.U. - Lehet még kapni ilyen cuccokat? Ha igen milyen árban vannak mostanság?
- Mostanság valahol lehet kapni ananász szörpöt?
- Gumiszalagot (zöld) lehet mostanság kapni a szegedi Auchanban/Tescoban?