Melyik táplálékkiegészítők segítik tényleg a fogyást? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én két éve fogytam 3 hónap alatt 12 kg-ot, úgy, hogy közben nem éheztem, nem kellett a kedvenc ételeimről lemondanom, nem kellett a kalóriákat számolnom, és az emésztésem meg a vérnyomásom is rendbe jött. (Nem vagyok még öreg, de gyerekkorom óta nagyon alacsony volt a vérnyomásom - most meg normális). Mindezt egy bizonyos táplálékkiegészítő-családnak köszönhetem, amelynek a nevét itt nem etikus kiírni. Azóta is tartom ezt a súlyomat, illetve most ki ideje elkezdtem "hízni", de ez természetes, hiszen már a negyedik hónapban vagyok! Négy kilóval vagyok most több, ahogy a nagykönyvben meg van írva. És tudom, hogy miután megszületik az új kisbabánk (szám szerint a negyedik), nem fog gondot okozni, hogy visszanyerjem az alakom.
Szívesen segítek bárkinek privátban. Nem állítom, hogy a világ legolcsóbb termékei, de garantáltan egészségesek, és garantált a pénzvisszafizetés is, ha valaki úgy érzi, nem elégedett vele. Nekem bejött, nagyon szeretem, és tiszta szívvel ajánlhatom mindenkinek.
Szia!
A legtutibb tartós fogyás a Búzafűlével érhető el!Sejtszinten méregtelenít és mivel a túlsúlyt a felhalmozódott méreganyagok elraktározására veszi fel a szervezet így ez esetben leadja mert nem lesz rá szükség. Mivel rengeteg tápanyaggal lát el így minőségben megfelelő lesz a táplálkozásod, egy normál tányér ételnél többet meg sem tudsz majd enni.
Évi és fogytál is tőle? Milyen az íze? Hol lehet kapni,mennyibe kerül.,milyen kiszerelésben?
Egyelőre ez a kevés kérdésem lenne. Köszi! :)
Sziasztok!
Én találtam egy készítményt ennyi minden van benne szerintetek van benne fantázia?
Szójafehérjesaláta, gyümölcscukor, tejfehérjehidrolizátum, almapektin, napraforgóolaj, borsófehérjeizolátum, búzaliszt, lecitin, pálmamag zsírpor (8% MCT), guaranamagliszt, ballasztanyag inulin, káliumklorid, vaníliapor, magnéziumkarbonát, kalciumfoszfát, OmegaVit® EPA por 9% Omega-3 zsírsavval, vitaminkeverék (C Vitamin, E Vitamin, nikotinsav, pantoténsav, A vitamin, ß-karotin, B6 vitamin, B12 vitamin, B1 vitamin, D vitamin, B2 vitamin, K vitamin, folsav, biotin), tamarind gyümölcspor, nyomelemkeverék (káliumjodat, káliumjodid, szelénélesztő, vasszulfát, cinkoxid, mangánszulfát, rézszulfát), ananász gyümölcspor, grapefruitmagkivonat, L-Carnitin-tartrát, papaya gyümölcspor
Az a baj, hogy én sajna elég gyorsan "kiizmosodok", régebben mindig kérdezgették, hogy kondizok-e, pedig sosem tettem, alig hitték el (főleg pasik).De most az izmokon ott a rengeteg háj sajnos, úgyhogy már senki sem kérdezgeti ezt tőlem. Mindnesetre ennél jobban már nem tudnak összeérni a combjaim:(.
Viszont nem tudok konditerembe járni, csak az itthoni torna jöhet szóba (baba miatt). Hogy csináljak akkor súlyzós meg cardio edzést? A Pilatest pont tegnap próbáltam ki(Winsor), de mivel nem éreztem magam túl agyonhajtva utána, megcsináltam még a Vitalitást is (B.A.).Eredményem eddig annyi, hogy még egy centi és tényleg szétreccsen a sonkáimon a nadrág. Lehet futni kellene, de annyira utálok, hogy arra biztos nem tudnám magam elég gyakran rávenni.
Annyira nem könnyű izmokat noveszteni:)
Kezdj valami mélyizomtornával (pl. Pilates) szépen összefog.
Ha keveset eszel, akkor éhezteted a szervezetedet, ezt ameddig tudja azzal fogja ellensúlyozni, hogy takarékon éget, illetve, mindent jobban hasznosít, raktároz, amikor csak tudja.
Egyél 2-3 óránként, sose éhezz és egyél egy picit többet 1400-1600kcal-t egy hétig, emellett iktass be minimum heti 3x1 óra edzést (vagy mégjobb ha 3 súlyzós+2-3 aerob, biztosan fogyni fogsz).
Ja, és ne felejtsd el a napi min. 2l vizet sem!
Borzika, nekem a Bíró Ica vált be, szépen karcsúsodtam tőle. Most lusta dög vagyok,de majd megemberelem agam és én is elkezdek tornázni.
A zírégetőkkel is vigyázz. Én is kiróbáltam má az ananász tablettát (szart sem ér) ,ugyanúgy,ahogy a többi sem. Csak a pénztárcánk fogy tőle,de rendesen.
Valban ne menj 1200 kcal alá, mert rosszul leszel.
Esetleg próbálkoztál a Level klinika diétájával?
Igaz ez gyors, hatásos, de nem igazán tartós.
A kisfiam 2 hónap alatt 21 kg-ot fogyott vele.
Írtam cikket a tápkiegekről, akit érdekel a téma az olvassa el.
Olyan kiegészítő létezik csak, ami néhány százalékban segít egy precízen összeállított diétát. Olyan nem, amitől lefogyna az ember.
Borzi.én kipróbáltam a Norbi féle táplálékkiegészítőt, én attól is híztam. Lehet,hogy a mennyiséggel van nálad a baj? Én is ettem salátát vacsorára (5-kor), de 40 dekát,hát persze,hogy nem fogytam!:(( Nem tudom a Norbinál mennyi az 1 adag vagy milyen mértéket használ.
Talán csak nehezen indul el a fogyásod, meglátod ha beindul szépen lefogysz.
A másik az akupunktura.Én 11 alkalommal voltam 2 naponta kell menni)6kg-ot fogytam, azóta egy dekát sem, pedig keveset eszem.Majd írj a módszeredről és az eredményeidről.
Én az ősszel csináltam egy brutális májméregtelenítőt.(Kérem, hogy senki ne kritizálkodjon, ez az én ügyem!!)Vettem 10 dkg keserűsót. Azt 5 db 3 dl-es pohárba elosztottam, feltöltöttem vizzel, és l2,l4,l6,l8,20 órakor megittam, majd 22 órakor 2 dl olivaolajat 2 dl frissen facsart gréfruitlével. Úgy fél öttől fél hatig alig tudtam leszállni a WC-ről. Pénteki napon csináltam, délelőtt már nem ajánlatos enni. Utána hétfőtől megcsináltam a Colonix programot (ez egy vastagbéltisztító kúra)Fogyni nem fogytam tőle, de jobb lett a közérzetem. Azt azért vedd figyelembe, hogy én llassan 52 éves leszek és nálam már lassabban működik minden. A Colonixot az internetről szedtem le és rendeltem meg, ott írták, hogy 5-8 kg-at fogytak tőle, és napi 2-3-szor jártak WC-re. A Wc-s dolog nálam is bejött. A hashajtós dologgal vigyázz, mert a jó bélflórákat is megöli. Sajna nem igazán tudok tippet adni, mert az elmúlt l6 év alatt amióta fogyózásra adtam a fejem, közel 30 kg-ot híztam.
Most még egy utolsó utáni módszert fogok kipróbálni, ez a weight-watchers.Sok sikert neke:))
További ajánlott fórumok:
- Szépség, egészség és fiatalság - a táplálékkiegészítőkkel
- A DHEA nevű táplálékkiegészítő segített valakinek abban, hogy lombibébi programja sikeres lett?
- Próbálta már vki az acai berry táplálékkiegészítőt és a colon cleanse-t együtt? Mik a tapasztalatok?
- Ismeritek a nemrég közzétett "mérgező táplálékkiegészítők" listáját? Hol lehet elolvasni?
- Miért van szükségünk táplálékkiegészítőkre?
- Milyen gyógynövények/GYÓGYTEÁK (herba) segítik a fogyást? Miért azok?